Zaradi vse večjega povpraševanja v rudarski industriji naj bi velikost trga raziskovalnega oddelka za eksplozive (RDX) do leta 2030 dosegla 15.423 milijonov USD, kar bo zabeležilo CAGR 2,8 %.

Raziskave in svetovanje Acumen

Raziskave in svetovanje Acumen

Podjetje Acumen Research and Consulting je pred kratkim izdalo poročilo z naslovom »Poročilo o trgu eksplozivov (RDX) in regionalna napoved, 2022–2030«.

PEKING, 24. november 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — The Global Oddelek za tržne raziskave eksplozivov (RDX). Velikost je bila leta 2021 12.141 milijonov USD in ocenjuje se, da bo do leta 2030 dosegla velikost trga 15.423 milijonov USD, kar bo od leta 2022 do 2030 raslo s CAGR 2,8 %.

Raziskovalni oddelek za tržno statistiko Explosive (RDX).

 • Tržni prihodki Global Explosive Research Division (RDX) so bili leta 2021 ocenjeni na 12.141 milijonov USD in so od leta 2022 do 2030 rasli s CAGR za 2,8 %.

 • Regija Severne Amerike je leta 2021 predstavljala 29,2-odstotni tržni delež oddelka za raziskave eksplozivov (RDX).

 • Pričakuje se, da se bo rast trga Asia Pacific Explosive Research Division (RDX) od leta 2022 do 2030 povečala s CAGR v višini 3,1 %.

 • Po uporabi vojaški segment predstavlja več kot 75,8 % celotnega tržnega deleža leta 2021

 • Povečanje izdatkov za vojaške sektorje vodi do eksplozivne tržne vrednosti raziskovalnega oddelka (RDX).

Zahtevajte brezplačno poročilo o vzorcu @ https://www.acumenresearchandconsulting.com/request-sample/1183

Pokritost poročila o trgu eksplozivov (RDX) s strani raziskovalnega oddelka:

trg

Oddelek za tržne raziskave eksplozivov (RDX).

Oddelek za tržne raziskave eksplozivov (RDX). Velikost 2021

12,141 milijona dolarjev

Oddelek za tržne raziskave eksplozivov (RDX). Napoved 2030

15,423 milijona dolarjev

Oddelek za tržne raziskave eksplozivov (RDX). CAGR v obdobju 2022–2030

2,8 %

Oddelek za tržne raziskave eksplozivov (RDX). Obdobje analize

2018 – 2030

Oddelek za tržne raziskave eksplozivov (RDX). Osnovno leto

leta 2021

Oddelek za tržne raziskave eksplozivov (RDX). Podatki napovedi

2022 – 2030

Pokriti segmenti

Po vrsti, uporabi in geografiji

Oddelek za tržne raziskave eksplozivov (RDX). Regionalni obseg

Severna Amerika, Evropa, Azija in Pacifik, Latinska Amerika ter Bližnji vzhod in Afrika

Profilirana ključna podjetja

Eurenco, Ensign Bickford Company, Prva Iskra- Namenska ad, Nitro Chem SA, Chemring Nobel, BAE Systems, EPC Groupe, Austin Powder Company, LSB Industries Inc. in Dyno Nobel.

Pokritost poročila

Tržni trendi, gonila, omejitve, konkurenčna analiza, profiliranje igralcev, regulatorna analiza

Raziskovalni oddelek za pregled trga eksplozivov (RDX).

Raziskovalni oddelek Eksploziv je organska bela trdna kemikalija brez okusa ali vonja, ki se pogosto uporablja kot eksploziv. Ker je bolj smrtonosen kot TNT, se pogosto uporablja v vojaških aplikacijah. Čeprav je RDX občutljiv na udarce, se uporablja pri razstreljevanju. Običajno ga kombiniramo z drugimi snovmi, da zmanjšamo njegovo občutljivost. RDX (eksploziv oddelka za raziskave) je znan tudi kot ciklonit ali heksogen. RDX hitro postaja priljubljen v gradbeništvu in rudarstvu, saj rudarska industrija potrebuje ta visoko zmogljiv eksploziv za izkopavanje in raziskovanje kamnin. RDX je mogoče kombinirati tudi z različnimi spojinami, eksplozivi in ​​olji za ustvarjanje vojaških bomb, s čimer se razširi njegova globalna sprejemljivost. Poleg tega naraščajoče število terorističnih incidentov v različnih državah pomembno vpliva na rast eksplozivnih tržnih trendov raziskovalnih oddelkov.

Raziskovalni oddelek za tržne trende eksplozivov (RDX).

Naraščajoče povpraševanje rudarske industrije, naraščajoče infrastrukturne gradnje in razvojne dejavnosti, naraščajoče vojaške dejavnosti, naraščajoči izdatki za obrambo in številne pobude, ki so jih sprejele naklonjene vladne agencije, so nekateri ključni dejavniki, ki spodbujajo eksplozivno rast trga globalnega raziskovalnega oddelka (RDX). Pričakuje se, da bo Severna Amerika v napovedanem obdobju hitro rasla zaradi povečanega povpraševanja v obrambni, industrijski in gradbeni industriji. Poleg tega stalen tehnični preboj v obrambni in vojaški industriji ter vse večje vladne omejitve spodbujajo rast regionalnega trga RDX.

Rast v gradbeništvu in rudarski industriji ter povečanje števila terorističnih napadov bodo poganjali svetovni trg eksplozivov (RDX) po raziskovalnem oddelku

Royal Demolition Explosive (RDX) se običajno uporablja za različne civilne in vojaške namene, vključno z eksplozivi za lite PBX in pirotehniko. Obsežne dejavnosti izkoriščanja rudnin v industrializiranih državah bodo verjetno povečale eksplozivno velikost trga oddelka za raziskovanje po vsem svetu v predvidenem časovnem okviru. Proizvodnja RDX vključuje več procesov, vključno z nitriranjem, shranjevanjem surovin, dovajanjem, filtracijo, razpadom in pošiljanjem. Več podjetij veliko vlaga v raziskovalne in razvojne dejavnosti za razvoj najsodobnejših predmetov, ki bodo služili obrambnim silam in zadovoljili naraščajoče povpraševanje po izdelkih. RDX je mogoče kombinirati tudi z eksplozivi, kot je TNT, da se ustvarijo ciklotroni, ki zagotavljajo naboje za detoniranje min, eterskih bomb in torpedov, ali pa se lahko uporabijo kot osnovno sredstvo za detonatorje. RDX se uporablja tudi za različne civilne namene, vključno z ogrevanjem goriva, ognjemetom, rodenticidom in rušenjem blokov.

Preverite podrobno vsebino poročila @

https://www.acumenresearchandconsulting.com/table-of-content/research-department-explosive-rdx-market

Raziskovalni oddelek za segmentacijo trga eksplozivov (RDX).

Raziskovalno podjetje Acumen Research and Consulting je segmentiralo svetovni trg eksplozivov raziskovalnega oddelka (RDX) na podlagi vrste in uporabe. Po vrsti je segment razdeljen na pirotehnične, eksplozivne in druge. V skladu z napovedjo trga eksplozivov (RDX) raziskovalnega oddelka se v prihodnjih letih napoveduje pomemben razvoj kategorije eksplozivov.

Nadalje je trg na podlagi uporabe segmentiran na vojaški (liti in stisnjeni eksplozivi, lite PBX, pirotehnika in drugo) in civilni (ognjemeti, rušilni bloki in drugo).

Regionalni pregled oddelka za tržne raziskave Explosive (RDX).

Na podlagi regije je svetovni trg oddelka za raziskave eksplozivov (RDX) razdeljen na azijsko-pacifiško regijo, Evropo, Severno Ameriko, Bližnji vzhod in Afriko ter Latinsko Ameriko. Glede na raziskovalni oddelek Explosives Industry Analysis (RDX) naj bi Severna Amerika ustvarila največji prihodek in najhitreje rasla v celotnem načrtovanem letu. Ta širitev je posledica povečanega povpraševanja v rudarskem, vojaškem in gradbenem sektorju. Poleg tega stalni tehnični preboji v obrambni in vojaški industriji ter vse večje vladne omejitve spodbujajo rast regionalnega trga. Za Združene države je značilen tehnološki napredek v industrijskih metodah. Poleg tega se pričakuje, da bo izvajanje pristopa kapitalskih naložb za kartiranje gradnje cest v državi povečalo povpraševanje po eksplozivih.

Poleg tega naj bi Evropa v obdobju projekcij hitro rasla zaradi povečane proizvodnje številnih komercialnih in industrijskih kovin in mineralov v regiji. Rudarstvo je pomembna gospodarska dejavnost za evropske države, kot sta Nemčija in Rusija. Rudarska dejavnost se širi, kar povečuje regionalno tržno vrednost RDX.

Kupite to vrhunsko raziskovalno poročilo –

https://www.acumenresearchandconsulting.com/buy-now/0/1183

Udeleženci na trgu eksplozivnih snovi (RDX) oddelka za raziskave

Nekatera ugledna podjetja na trgu eksplozivov (RDX) so Eurenco, Prva Iskra Namenska ad, Chemring Nobel, EPC Groupe, LSB Industries Inc., Ensign Bickford Company, Nitro Chem SA, BAE Systems, Austin Powder Company in Dyno Nobel.

Vprašanja, na katera odgovarja to poročilo

 • Kakšna je bila velikost trga oddelka za eksplozive (RDX) leta 2021?

 • Kakšen bo CAGR trga eksplozivov (RDX) za raziskovalni oddelek v predvidenem obdobju 2022 do 2030?

 • Kdo so glavni igralci na trgu eksplozivov Global Research Department (RDX)?

 • Katera regija je predstavljala največji delež trga eksplozivov raziskovalnega oddelka (RDX) 2021?

 • Katera so ključna tržna gonila trga Explosive Department of Research (RDX)?

 • Kdo je največji končni uporabnik trga raziskovalnih eksplozivov (RDX)?

 • Kakšna bo tržna vrednost oddelka za eksplozive (RDX) leta 2030?

Prebrskajte več raziskovalnih tem na Kemična industrija Sorodno:

Globalno Trg barv za flekso tisk pričakuje se znatna rast CAGR okoli 3,7 % v predvidenem obdobju in dosežejo okoli 6,5 milijarde dolarjev do leta 2026

Globalno Trg črnil za sitotisk je predvidena vrednost 1.135,6 milijona dolarjev do leta 2026 in trg naj bi se predstavil 4,7 % CAGR v predvidenem obdobju

Globalno Trg prevodnih črnil vrednost naj bi dosegla 4,3 milijona USDmilijonov do konca leta 2026 in pričakuje se, da bo trg a CAGR 3,7 %

O Raziskave in svetovanje Acumen:

Acumen Research and Consulting je globalni ponudnik tržnih informacij in svetovalnih storitev na trgih informacijske tehnologije, naložb, telekomunikacij, proizvodnje in potrošniške tehnologije. ARC pomaga naložbenim skupnostim, strokovnjakom za IT in vodstvenim delavcem pri sprejemanju odločitev o nakupu tehnologije, ki temeljijo na dejstvih, in razvijanju strategij rasti podjetja za ohranjanje tržne konkurence. Z ekipo več kot 100 analitikov in več kot 200-letnimi skupnimi izkušnjami v panogi Acumen Research and Consulting zagotavlja kombinacijo industrijskega znanja skupaj s strokovnim znanjem na svetovni in državni ravni.

Za najnovejšo posodobitev Sledite nam Twitter , Instagram in LinkedIn

Kontaktiraj nas:

G. Richard Johnson

Raziskave in svetovanje Acumen

ZDA: +13474743864

Indija: +918983225533

E-naslov: sales@acumenresearchandconsulting.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *