Zapisi s tekme Missouri proti Arizona State

Spremljajte št. 3 Missouri proti državi Arizona št. 6 v Tempeju v Arizoni. Tigri prihajajo iz turnirske zmage na Tiger Style Invite, medtem ko so Sun Devils osvojili sedem posamičnih naslovov na Journeymen Collegiate Classic.

Prihodnje postave

125: Richard Figueroa (Arizona State) dec. #14 Noah Surtin (Missouri), 6-4

Prva tretjina: prvi je zadel Figueroa, Surtin pa pobeg za vodstvo z 2:1.

Druga tretjina: Figueroa se umakne iz položaja za začetek tretjine, toda Surtin ga dobi zaradi odlaganja. Figueroa znova podaja, a doseže preobrat za vodstvo 4-1. Surtin pobegne 45 sekund pred koncem, Figueroa pa ohranja vodstvo s 4:2.

Tretja tretjina: Surtin se spusti in začne zadnjo tretjino, Surtin pa hitro vstane in Surtin pobegne. Surtin zadene en sam, medtem ko Figueroa izskoči in doseže dva niza za vodstvo s 6-3. Surtin pobegne in zmanjša prednost na 6-4 v manj kot 40 sekundah. Divji tek za konec tekme, vendar se oglasi zvočni signal in Richard Figueroa zmaga z odločitvijo 6-4.

Arizona State 3, Missouri 0

133: #4 Michael McGee dec. HM Connor Brown (Missouri), 6-4

Prva tretjina: različni udarci obeh rokoborcev, vendar se tretjina konča brez rezultatov.

Druga tretjina: Brown vzame dno in skoraj pobegne, vendar poskuša obrniti brez točke iz boja. Brown na koncu doseže pobeg za vodstvo z 1:0.

Tretja tretjina: Brown še vedno vodi z 1-0, vendar McGee pretvori za 2 za vodstvo z 2-1 s preobratom. McGee zadene nizko dvojno za vodstvo s 4-2 45 sekund pred koncem. Brown dobi preobrat in na koncu spusti McGeeja z letečimi vevericami. McGee je vaš zmagovalec, 6-4, po času vožnje.

Arizona State 6, Missouri 0

141: HM Jesse Vasquez (Arizona State) dec. #6 Allan Hart (Missouri), 3-2

Prva tretjina: ob polčasu brez zadetka brez veliko akcije. Vasquez je zadel 10 sekund pred koncem. Brez rezultatov.

Druga tretjina: Hart zavzame spodnji položaj in dobi pobeg za vodstvo 1-0.

Tretja tretjina: Vasquez začne padati, toda Hart težko začne tretjino. Hart zagotavlja čas vožnje, medtem ko Vasquez poskuša doseči svojo bazo po zastoju proti Hartu. Vaquez odide pozno, vendar je čas vožnje pomemben dejavnik. Vasquez dobi dolg gleženj in zadnjo sekundo za osupljivo zmago s 3-2.

Arizona State 9, Missouri 0

149: #3 Kyle Park (Arizona State) dec. #8 Brock Mauller (Missouri), 3-2

Prva tretjina: Parco prvi stopi na ploščo z uničenjem 50 sekund pred koncem, vendar je takoj odrezan, vendar vodi z 2-1.

Druga tretjina: Mauller pade, a takoj pobegne in izenači rezultat na 2-2.

Tretja tretjina: Parco začne navzdol in izven položaja, toda Parco pobegne in povede s 3-2 1:40 pred koncem. Parco pleše po robu in si zagotovi odločitev 3-2.

Arizona State 12, Missouri 0

157: #15 Jarrett Jacques (Missouri) tech. padec Max Wilner (Arizona State), 25-9

Prvo obdobje: omrežje Pac 12 ima tehnične težave in kmalu se bomo vrnili.

Druga tretjina: Jacques vodi z 12-6, potem ko se je akcija nadaljevala, in doseže še en odvzem igrišča za vodstvo s 14-6.

Tretja tretjina: Jacques se hitro pobegne za vodstvo 15-6 in pridobi vodstvo 17-6. To je igra spuščanja in spuščanja, pri čemer Jacques teče in zadene zadaj. Tekma se konča s tehničnim padcem 25-9 za Jacquesa in prvo zmago Missourija na tekmi.

Arizona State 12, Missouri 5

165: #1 Keegan O’Toole (Missouri) tehnični padec #19 Tony Negron (Arizona State), 17-1

Prvo obdobje: Še vedno čakam, da se tok vrne. Močno se primi. Vrnili smo se in O’Toole vodi s 7-1 manj kot minuto pred koncem. Zaloga spet miruje. Vrnili se bomo v akcijo, ko bomo lahko.

O’Toole zmaga s 17-1

Arizona State 12, Missouri 10

174: #9 Peyton Mocco (Missouri) pomembna odločitev Vzemite Valencio14-4

Prva tretjina: Mocco prvi zadene za 2-0 na polovici tekme. Mocco ob koncu tretjine doseže štiri skorajšnje padce za vodstvo s 6-0.

Drugo obdobje: Nova zamuda v omrežju Pac 12.

Mocco zmaga po veliki odločitvi 14-4. Missouri prevzame prvo vodstvo v dvoboju.

Missouri 14, Arizona State 12

184: #20 Anthony Montalvo dec (Arizona State) Sean Harman (Missouri), 4-2

Prva tretjina: Montalvo vodi z 2-0 in odločno. Harmanova zamenjava povzroči pobeg, vendar ima Montalvo še več kot dve minuti vožnje. Montalvo vodi z 2-1.

Druga tretjina: Montalvo začne padati in pobegne za vodstvo 3-1.

Tretja tretjina: Harman pade, zaostaja 3-1. Harman se takoj postavi na noge in pobegne, a Montalvo še vedno vodi s 3-2. Harman pogleda na uro, do katere je ostalo še 15 sekund, a je ne more sneti. Montalvo zmaga s 4-2 po podaljšku.

Arizona State 15, Missouri 14

Prva tretjina: Elam prvi zadene z udarcem za vodstvo z 2-0. Tok Pac-12 je spet upadel. Nadaljevali bomo, ko bomo lahko.

Druga tretjina: Elam vodi s 3:0 po pobegu.

Tretja tretjina: Norfleet je nevtralen, vendar izgublja s 5-2, tako da ima teren za pokrivanje. Elam posamično in dobi še dva za vodstvo 7-2. Elam zmaga z 8-2 po vožnji.

Missouri 17, Arizona State 15

HWT: #1 Cohlton Schultz (Arizona State) major dec. #7 Zach Elam (Missouri), 12-4

Prva tretjina: Schultz doseže odbito žogo iz napetega telesa blizu roba za vodstvo z 2-0. Elam je pobegnil na 2-1. Še dva za Schultza in vodstvo s 6-2 z 1:36 časa vožnje.

Druga tretjina: Elam teče in prepolovi vodstvo.

Tretja tretjina: Schultz teče za povečanje vodstva, 7-3. Schultz in Elam sta tesno zaprta in Schultz zmaga v izmenjavi, potem ko Elam poskusi z zavitkom. Schultz vodi z 11-4 in poskuša zadeti, a mu ne uspe. Schultz zmaga z 12-4 po veliki odločitvi.

Arizona State 19, Missouri 17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *