Zahvalno kosilo, tržnice in kino

Vesel zahvalni dan ljudje! Dobrodošli v zadnjem tednu novembra.

Dva tedna po volilni noči so zdaj prešteti vsi glasovi. Poglej končni podatki in rezultati zemljevidov in Joe Eskenazi stolpec pojasnjuje vse podrobnosti.

Če se sprašujete, za koga so glasovali vaši sosedje, je Will Jarrett naredil orodje za iskanje kjer lahko vnesete svoj naslov (ali kateri koli naslov mesta) in si ogledate rezultate lokalnih okrožij.

41. letni koncert Encuentro bo v živo v The Chapel 4. decembra

Obveščamo vas o prihajajočem zbiranju sredstev

Latinska akcija zbiranje sredstev, Encuentro del Canto Popular bo v kapeli v nedeljo, 4. decembra, ob 18. uri. Obujte svoje plesne čevlje in se pripravite na ples vso noč! Lahko dobite vstopnice in si ogledate več informacij tukaj.

In ne zamudite razstave Calixta Roblesa v galeriji Juan R. Fuentes na vhodu v El Tecolote na 2958 24th St. Lahko preberete več na Robles tukaj.

Na trebuh do bara na zadnjo pijačo s prvotnim lastnikom Kilowatta

Ta teden se je ustanovitelj Kilowatta Peter Athanas odločil, da se bo upokojil po 28 letih vodenja potapljaškega bara na 16. ulici. Nova skupina barmanov iz priljubljenega glasbenega prizorišča Potrero Hill je že vložila zahtevo za lastništvo in bo verjetno vrnila živo glasbo. Preberi zgodba Eleni Balakrishnan, da bi izvedeli o Athanasovih “najbolj osupljivih nočeh” v baru.

Poskusite nekaj korejskih prigrizkov

Na Valenzijski ulici so pred dvema tednoma odprli novo trgovino z bobo in korejskimi prigrizki. V trgovini najdete pijačo in čobop, korejsko različico sušija. Spoznajte lastnico, Ino Jungin Lee, prek poročanja Annike Hom tukaj.

Ste naveličani stati v vrsti za stranišče v El Riu?

Tukaj je a priložnost prispevati za dve novi kopalnici. Zbrati želijo 125.000 $, da bi se to zgodilo leta 2023. Pomagajte jim zagotoviti več prostora za skupnost!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *