Zagotovite si Galaxy S22, Z Fold 4 in več, preden zmanjka Samsungovih zalog za črni petek

Če nadaljujete SamsungTrenutno na uradnem spletnem mestu v ZDA ne boste videli veliko sklicevanj na črni petek ali zgodnje počitniške ponudbe, ki bi bile izrecno oglaševane s to oznako. To je očitno povsem logično, saj je do največjega nakupovalnega dne v letu tehnično oddaljeno še več kot teden dni, a če pohitite, se lahko udeležite obsežne Razprodaja zgodnjega dostopa za črni petek 2022 s klikom na naše posebne povezave spodaj.

Kot že ime pove, ima ta velika razprodaja v bistvu vse najboljši telefoni Samsung, tabletein Galaxy Buds na voljo danes vključuje ogromne popuste, ki bodo sčasoma na voljo vsem pred 25. novembrom. Tako je, ne samo gledaš zgodaj Promocije za črni petek 2022, vendar prave cene, popusti in prihranki za črni petek.

To so vaše ubijalske ponudbe serije Galaxy S22 in S21 FE za črni petek

Zaenkrat pa je edini način za povečanje vaših prihrankov vrhunska tehnologija Galaxy Z Fold 4 oz S22 Ultra, na primer, je od tu in nikoli ne veš, kdaj tako zelo iskanih izdelkov ne bo več na zalogi, sploh po rekordno nizkih cenah. Pravzaprav Samsung pravi, da so ponudbe dobre, “dokler so zaloge odprodane”, tako da bi jih lahko izginili, preden … se odpre vsem.

Navsezadnje morda ne bi bilo dobro čakati, da bodo te ponudbe »zgodnjega dostopa« javno dostopne, ko lahko udarite, medtem ko je železo vroče, in se izognete zamudi odličnega božičnega darila za to posebno osebo ali celo sebe na morebitnem nepremagljiva cena.

Kot vedno velja veliko pogojev za to, kar je nedvomno vrh Black Friday Galaxy ponudbe na voljo v času pisanja, začenši z zelo specifičnimi zamenjavami izdelkov za nakupovalce, ki želijo svojo praznično porabo obdržati na absolutnem minimumu.

Z Fold 4 in Z Flip sta cenejša kot kdaj koli prej

Veliki Galaxy S22 Ultra, na primer, je lahko vaš za pičlih 375 $ samo, če ste pripravljeni deliti Galaxy S21 Ultra v “dobrem” stanju, medtem ko lahko iPhone 13 Pro in 13 Pro Max … dejansko naredita S22 Ultra še cenejši.

Enako očitno velja za druga dva člana družine Galaxy S22, z najvišjimi oglaševanimi vrednostmi menjave 400 USD in 500 USD, ki so celo višje, če imate iPhone 13 Pro, 13 Pro Max, 12 Pro Max ali Galaxy Z Zložite 3 za menjavo.

Druga možnost je, da se lahko celo odrečete zlomljeni napravi in ​​prihranite pri S22, S22+ in S22 Ultra ter S21 FE, Galaxy Z Flip 4 ali Z Fold 4.

Če smo popolnoma jasni, gre za eno ali drugo in seveda vam trgovanje z zlomljeno napravo ne bo prineslo največjih popustov, ki so na voljo za katerega koli od zgoraj navedenih telefonov višjega cenovnega razreda.

Galaxy Z Fold 4 je prav tako upravičen do kul 300 $ “zajamčenega” dobroimetja pri zamenjavi za katero koli napravo Galaxy v “poljubnem” stanju … ali pa v celoti preskočite postopek zamenjave in prihranite neverjetnih 450 $ pri možnostih shranjevanja. ne da bi skakali skozi kakšne obroče.

The Galaxy Z Flip 4medtem pa je lahko vaš za samo 659,99 USD z 256 GB notranjega pomnilnika in brez menjave v odklenjeni različici, specifični za AT&T, ali 859,99 USD.

Črni petek ni samo za telefone – družina Tab S8 in Buds 2 Pro sta tudi znižana

Potem imate veliko velikost Galaxy Tab S8, Tablica S8 Plusin Zavihek S8 Ultra high-end, ki so skoraj smešno dostopni s pravim nakupom. Neverjetno, Samsung trenutno ponuja identične nakupne kredite serije Tab S8 za zamenjavo za določene naprave v dobrem in slabšem stanju.
Zlomljen Galaxy Tab S7, na primer, vam lahko prihrani neverjetnih 450 $ pri Samsungovih najnovejših in najboljših tabličnih računalnikih, ki temeljijo na Androidu … poleg nekaterih že tako velikih takojšnjih popustov, ki ne zahtevajo nobenega truda z vaše strani.
končno, Galaxy Buds 2 Pro niso posebej dostopni, čeprav lahko dobite do 75 USD popusta na njihovo maloprodajno ceno v višini 229,99 USD z zamenjavo ali recikliranjem nove ali stare zvočne naprave, pa tudi z brezplačnim brezžičnim polnilnikom, ki je običajno vreden dobrih 60 USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *