Za igranje Warzone 2 vam ni treba kupiti igre Modern Warfare II

Znaki za dolar pokrivajo Ghostove oči.

V nasprotju s tem, kar vam meniji igre povedo, Warzone 2.0 je brezplačen in vam ni treba kupiti Modern Warfare II.
Posnetek zaslona: Activision/Kotaku

Warzone 2.0 ni minilo že nekaj dni in skrajni čas je, da premagate najzahtevnejši del igre: krmarjenje po uporabniškem vmesniku, ki je videti, kot da je bil kodiran v ognju digitalnega pekla. Poleg tega, da si neroden, neumen, neroden in niti najmanj ne pomagaš pri iskanju tistega, kar iščeš, Warzone 2 odlično poskrbi, da pomislite, da bi morali kupiti Modern Warfare II za igranje Battle Royale, še posebej, če se želite zabavati s prijatelji. Medtem MII je pravi čas (več za več igralcev precej kampanja), tukaj sem, da vas obvestim, da ne, ni ti treba kupiti Modern Warfare II igrati Warzone 2.0.

Modern Warfare II in Warzone 2.0 (in način DMZ) dostopate iz istega zaganjalnika. Čeprav sama po sebi ni slaba stvar, vodi v izjemno naporno zmedo. Če niste plačali, postane še bolj zmedeno MII in se zabavate z ljudmi, ki se zabavajo, in nekako je še bolj zmedeno, če to počnete na osebnem računalniku in poskušate igrati na več platformah. Bodite prepričani, da se vam ni treba ločiti od 70 $, če želite igrati način Battle Royale s prijatelji. Tukaj je opisano, kako se popolnoma brezplačno povezati s prijatelji Warzone 2.0.

Kako se pridružiti prijateljem Warzone 2.0 brez nakupa Modern Warfare II

Če igrate s prijatelji na isti konzoli (Xbox in Xbox, PlayStation in PlayStation), bi morali biti sposobni združiti moči, kot bi se v kateri koli drugi igri – to pomeni, ne glede na to, na kateri platformi ste, če nisi plačal MIIpriti morate do menija Battle Royale da se izognete pozivu z napisom “Kupite Modern Warfare II, da dobite dostop do vsega.” Če želite ponoviti, vam ni treba kupiti MII igrajte Battle Royale. Brez panike (ali kupite igro), če vidite to napako:

Naj vas ne skrbi, če vidite to. Preden sprejmete povabilo, morate le iti v podmeni Battle Royale.
Gif: Activision/Kotaku

Če poskušate sprejeti klic skupine, ko ostanete v meniju, da Call of Duty: Modern Warfare II zaganjalnik vas vrže ven, boste verjetno videli dve opozorili: eno vam pove, da igra morda ni v celoti nameščena, sledi pa mu poziv za nakup Modern Warfare II. Ignoriraj vse to sranje. Preden sprejmete povabilo, pomaknite se na dno glavnega menija in pojdite na zavihek Battle Royale (ali DMZ, če želite to igrati, kar je tudi brezplačno). Sprejmite povabilo prijatelja v meniju Battle Royale. Če tega ne storite, vas bo igra prisilila k nakupu Modern Warfare II.

Če nimate Modern Warfare II, morate iti v podmeni Battle Royale, da se pridružite prijateljem.
Gif: Activision/Kotaku

Kako se pridružiti prijateljem prek navzkrižne igre na računalniku

Lepo, globoko vdihni. Vse bo v redu. Warzone 2.0 ni preprosto ugotoviti, kako se pridružiti prijatelju, ki je na drugi platformi – še posebej, če niste kupili Modern Warfare II.

Najprej boste morali poiskati svoj Activision ID. Če ste v jedilnikih za katero Modern Warfare II oz Warzone 2.0, potem ga imate. Pojdite na zavihek družbenih medijev v glavnem meniju igre, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu.

Tukaj boste videli osebe, ki so trenutno v vaši skupini, kot tudi vašega izbranega operaterja. V tem meniju izberite »Ogled mojega profila« in na desni strani zaslona boste videli svoj Activision ID. Je podobna oblika kot Discord, če jo poznate: uporabniško ime, znak # in niz številk.

Posnetek zaslona menija igre Call of Duty: Warzone 2.0, ki prikazuje podatke o igralcu.

Vaš Activision ID je potreben za navzkrižno igranje (in ne pozabite sprejeti povabila iz menija Battle Royale!)
Posnetek zaslona: Activision/Kotaku

To je ime, ki ga boste uporabljali za prijatelje. Ko poznate Activision ID osebe, s katero se želite spoprijateljiti in s katero se želite združiti, se vrnite v začetni meni družbenega omrežja in kliknite zavihek Prijatelji. Kliknite »Dodaj prijatelje« in tam vnesite svoj ID Activision. Če je vse pravilno, bo vaš prijatelj prejel povabilo za prijateljstvo (preverite ikono zvonca v zgornjem desnem kotu za obvestilo, če ga zamudite.)

Z dodatkom prijateljev s ceste je čas za snidenje. Kot je navedeno zgoraj, če nisi kupil Modern Warfare IIvstopiti morate v meni Battle Royale, da sprejmete povabilo na zabavo od nekoga. Pomaknite se na dno in izberite DMZ ali Battle Royale (ne glede na način, ki ga želite igrati) in naložite v ta določen primerek menija. Vedeli boste, da ste na pravem mestu, če boste v zgornjem levem kotu glavnega menija videli »Battle Royale«. Pošiljajte in sprejemajte prošnje za prijateljstvo z igralci, ki niso lastniki Modern Warfare II od tukaj in vedno tukaj.

Če ste prej poslali povabilo in se igralec ni mogel pridružiti, ker ni v desnem meniju, je v meniju še nekaj drugih možnosti za pošiljanje novega povabila, vendar je to pogosto zaklenjeno (zdi se, da včasih ne morete poslati več kot eno povabilo isti osebi). Če imate to težavo, preprosto prenehajte Klic dolžnostiznova zaženite igro, pojdite v meni Battle Royale in nato pošljite ali zahtevajte povabilo.


Ste utrujeni? Ja in jaz. Leto 2022 je in meniji so uradno težji od iger, ki jih lansirajo. Ampak ne dovolite Warzone 2.0 vas pretentati v nakup Modern Warfare II Če ne želite, ne. Zdaj pa se oblikujte in namerno povzročajte težave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *