Za eno stvar so lahko navijači katere koli ekipe hvaležni

Zahvalni dan je! Gobble gobble, vsi. Malo športnega pisanja, ki sega vse do preloma stoletja (ne, ne tistega, prejšnji na prelomu stoletja), ko bi se vsi časopisni kolumnisti usedli in pisali o tem, katerim športnim osebnostim bi morali biti hvaležni za to sezono zahvalnega dne. Nismo imuni na čare stolpca za zahvalni dan. Za marsikaj smo lahko hvaležni!

Torej, ko se odpravljamo v zahvalni dan, je tukaj za kaj se lahko vsaka ekipa zahvali. Ne glede na to, ali je vaša ekipa prvak ali kletar, obstaja nekaj, za kar ste lahko hvaležni.

Blue Jays: Vladdy Jr.
V zadnjih nekaj letih sta nas vse očarala Aaron Judge in Shohei Ohtani, in to z dobrim razlogom, a ne pozabimo, da imajo Blue Jays mladega zvezdnika, ki je skoraj osvojil svoj lasten MVP leta 2021 ima nasmeh, ki lahko razsvetli nebo, gugalnico, ki bo poslala ognjemet iz nebes, in, o ja, sina člana dvorane slavnih, ki je tudi eden najzabavnejših igralcev bejzbola v zadnjem času. Ne jemlji Vladimir Guerrero ml. samoumevno, ljudje.

Orioles: zabava se šele začenja.
Poglejte, uspeh ni linearen koncept. Narediš nekaj korakov naprej in nato korak ali dva nazaj. Prebijate se skozi, nato pa se trudite narediti naslednji skok. Vaši mladi igralci ne gredo prav dobro prav tako kot si želel. Od zdaj naprej ni vse mavrično in sonce. Nekaj ​​pa je jasno: lansko leto je bilo dokaz, da je najhujše za navijačicami Orioles. To je tekmovalna ekipa s kopico mladih talentov, ki že dolgo ni nikamor odšla. Uspelo ti je, Orioles. Zaslužiš si to.

Rays: Talent vedno pride.
Se spomniš, ko so Raysi propadli zaradi poslov to igralec, oz to igralec? Se spomnite, ko so bili Raysi “preveč analitični” in “preveč pametni za svoje dobro?” No, veš kaj? Tudi letos so se uvrstili v končnico, že četrto sezono zapored. To izven sezone imajo na veliko vprašanj. Ugani kaj? Verjetno jim bo odgovoril. Vedno se.

Red Sox: Fenway je nesmrten.
Vedno veš, da stvari niso Super v Bostonu, ko se stvar “bodite hvaležni” konča kot “Fenway,” ampak resno: na svetu ni ničesar, kot je Fenway. To izven sezone boste videli slike snega nad Fenwayem in to vas bo spomnilo na to, kaj zamujate … in čeprav je bilo leto 2022 težko, smo izvedeli, da si ta ekipa zelo hitro opominja.

Yankees: Lani so zmagali na 99 tekmah in jim je bil le en pobeg oddaljen od njihove prve svetovne serije v 13 letih.
Navijači Yankees so bili ob koncu končnice tako razočarani in tako živčni Aaron Judgeda moraš občasno to izgovoriti na glas, da jih spomniš.

Varuhi: Ta zgradba lahko spet postane glasna.
Tisti med nami, ki se spomnimo, kako poln in divji je bil Cleveland in njegov stadion v svoji nenehno razprodani inkarnaciji iz 90-ih, smo se zelo razveselili zidu zvoka, ki ga je mesto proizvedlo v njihovi ALDS proti Yankeesom. Ti oboževalci so še vedno tam in še vedno super. Tega ne more reči vsaka franšiza.

Royals: Prehod, ki se zdi v pravo smer.
Royals so naredili veliko sprememb to izven sezone, in čeprav je gotovo v zraku, kako se bo izkazalo, se vsekakor zdi, da kaže v smeri franšize, ki je skrbno preučila vase in je pripravljena poskusiti nekaj novega . Ko stvari ne delujejo, je to res vse, kar oboževalec lahko zahteva.

Tigri: Stran je bila obrnjena.
Skoraj vse, kar bi lahko šlo narobe, je šlo Tigerjem lani narobe. Ta ekipa bo v letu 2023 zagotovo preživela težke čase, vendar obstaja razlog za domnevo, da se bodo stvari izboljšale. Riley GreeneNastop v drugem polčasu je dober začetek.

Gemini: Ekipa in prednja pisarna, ne obupajte.
Številne ekipe, še posebej tiste na majhnem trgu, kot je Minnesota, bi spakirale kovčke in začele znova, potem ko so izgubile 89 tekem, kot je leta 2021 storilo Twins. To ni tisto, kar so storili Twinsi, celo podpisali pogodbo z morda najboljšim prostim agentom na trgu, u Carlos Correa (ki se je odjavil in je spet prost agent). Ni jih spravil v končnico in zdaj tega igralca ni več, a to govori o motivaciji: ta ekipa ne bo sedela brez dela.

White Sox: Tukaj je še vedno toliko mladih talentov.
Lanska sezona je bila tako razočaranje, da skoraj pozabiš, da imajo White Soxi poleg solidne rotacije toliko odličnih strelcev, mlajših od 30 let: Tim Anderson (29), Yoan Moncada (27), louis robert (25), eloy jimenez (26), Andrew Vaughn (24). Ni ekipe v baseballu, ki si tega ne bi želela.

angeli: Mike Trout in Shohei Ohtani so še vedno tukaj.
Poglejte, lani je bilo kar težko. Toda vsak navijač katere koli druge ekipe v bejzbolu je navdušen, ko vidi Angele, da pridejo v mesto, ker to pomeni, da lahko gledajo igro teh dveh. In oboževalci Angelov jih lahko gledajo vsak večer!

Astros: Pravkar so osvojili svetovno prvenstvo.
Ni treba komplicirati.

Atletika: Obstaja nekaj kosov, ki bi lahko bili del naslednje dobre A ekipe.
Da, bilo je nekaj težkih let, ampak: gledanje Shea Langeliers napredovanje do potencialnega All-Star bi moralo biti zabavno. Cristian Pache lahko pride. Oboževalci Yankeesov bodo morda obžalovali dan, ko so nastopili Ken Waldichuk v poslu Frankie Montas.

Mornarji: Uvrstili v končnico!
Po 21-letni suši po sezoni jim je uspelo. Uspeli so celo iz kroga! In kar je najboljše: ni po naključju. To se šele začenja.

Rangers: Prihaja več dobrih stvari.
Temu podpisu bi lahko kdo oporekal Corey Seager in Marcus Semien je bil lani nekoliko ambiciozen, a o svoji ekipi lahko rečeš hujše stvari kot “so ambiciozni”.

Braves: Toliko mladih talentov. Zelo!
Ne pozabite, mislili bi, da so Braves polni mladih talentov prej imeli so dva najboljša dobitnika glasov v letošnjem glasovanju za novinca leta NL. Koliko je še teh tipov?

Marlins: Vaš prvi zmagovalec Cy Young!
Peščena alkantara je zdaj prvi metalec Marlinsa s pokalom Cy Young na svoji polici. In prav gotovo ne bi nikogar presenetilo, če 27-letnica kdaj doda še kakšnega.

Mets: vibracije so se vrnile.
Mets sezone ni končal tako, kot so upali, in tako, kot so mnogi (vključno z mano) mislili, da bodo. A dnevi LOLMeta so že zdavnaj za njimi. Ta ekipa je pametna, iznajdljiva in zelo predana zmagi. Lani so imeli najboljši rezultat v New Yorku. Tako lahko ostane nekaj časa.

Državljani: trgovinski paket Padres je bil odličen.
Ja, žalostno je videti, da Juan Soto ni več. Ampak CJ Abrams in Robert Hassell III bodo bistveni deli te ekipe v prihodnjih letih.

Phillies: Šli so na svetovno prvenstvo!
Kakšna neverjetna dirka je bila. Nisi si predstavljal. To se je res zgodilo.

Brewers: Tukaj je toliko vrčev.
Slišali ste isto Corbin Burnes govorice, ki jih imamo ostali. Če ga ne zamenjajo, je to osebje naloženo. Če pa ga … to osebje je še vedno naloženo! Brandon Woodruff in Freddy Peralta so nosilci vrtenja in Devin Williams utrjuje biko, ki je bil na koncu precej trden po menjavi Josha Haderja. Zahvaljujoč njihovemu podajanju, Brewers ne gredo nikamor.

Cardinals: Po enem največjih slovesov v bejzbolskem spominu lahko Cardinals to ponovijo.
Albert Pujols in Yadier Molina izšlo na veličasten način. zdaj Adam Wainwright lahko stori enako. Upajmo, da tokrat v kasnejšem krogu končnice.

Mladiči: Prenehali so dovoljevati teke.
Morda bodo Cubs aktivni na trgu prostih igralcev, a tudi če ne bodo, obstajajo razlogi za navdušenje. Hvala tistim, ki ljubijo Marcus Stroman in Adrian Sampsonpo premoru All-Star so imeli ekipni ERA 3,30, ki je končal na petem mestu na turnirju Majors. Poleg tega obstaja skupina potencialnih kupcev (pod vodstvom zunanjega igralca Pete Crow-Armstrong), ki bo kmalu prispel. S tem talentom in možnostjo dodajanja proste agencije ta padec ne bi smel trajati večno. Sploh ne bi smelo trajati dolgo.

rdeča: Joey Votto je zaklad.
Ne potrebuješ ga družbeni mediji vedeti, kako čudovit je Votto. Ampak, veš, ne boli.

D-hrbet: Corbin Carroll je vaša značilna zvezda.
Niso ga imeli, odkar so zamenjali Paula Goldschmidta, in zdi se, da je Carroll eden.

Dodgers: Oni so Dodgers!
Sezona po koncu sezone je bila spet težavna. Toda vsaka ekipa v baseballu bi zamenjala mesto z Dodgersi sekundo.

Velikani: pametna recepcija bo kmalu povzročila nekaj hrupa.
Veste, kako pametni so bili pred dvema letoma, ko so našli talente na najbolj neverjetnih mestih? Zdaj se jim zdi, da imajo kaj dokazati.

Padres: Premagali so Dodgerse!
Seveda so v tej ekipi prihodnje leto trije kandidati za MVP. Vendar je v redu uživati ​​v zmagi Dodgers NLDS, vsi ste si jo zaslužili.

Rockies: Coors bo čudovit kraj za opazovanje Chris Bryant zadel 40 domačih.
Neverjetno, Bryant ni zadel niti enega domačega zadetka na Coors Fieldu med svojo zaradi poškodb skrajšano kampanjo leta 2022. Ampak bodo prišli. V grozdih. Prihaja kmalu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *