Vodnik po zemljevidu Warzone 2: Vse lokacije in POI v Al Mazrah

Sovpada z dolgo pričakovano izdajo Modern Warfare 2, Klic dolžnostibrezplačna igra Battle Royale Warzone je deležna solidne preobrazbe s popolnoma novim zemljevidom, Al Mazrah.

Začenši s tropskim vetričem Caldere, Warzone 2.0 zdaj zajema puščavsko vročino Al Mazrah, ki se dogaja v izmišljeni republiki Adal. Z novimi mesti, znamenitostmi in kamnitimi ruševinami se bodo igralci lahko naučili povsem novih lokacij.

Nekatere od teh lokacij so tudi zemljevidi v Modern Warfare 2, tako da morajo biti tisti, ki so se preizkusili v igri za več igralcev, precej seznanjeni.

Tukaj je kratek vodnik po vseh lokacijah, ki jih morate vedeti o novem zemljevidu Warzone 2, Al Mazrah.


Vodnik po novem zemljevidu Warzone 2 in njegovih POI

Zemljevid Warzone 2 s sektorji
Posnetek zaslona Joseph Asuncion/ONE Esports

Sektor 1: Al Mazrah Northwest

 • Cona 1A: Oaza
 • Cona 1B: vas Taraq
 • Cona 1C: Zahodno vznožje
 • Cona 1D: Rafinerija nafte Rohan
 • Cona 1E: kamnolom Al Safwa

V severozahodni regiji Al Mazrah bodo igralci našli ogromno pokrajino oaz, obcestnih ruševin in treh glavnih lokacij: vas Taraq, rafinerija nafte v rafineriji Rohan in kamnolom Al-Safwa.

Vas Taraq izgleda kot najvarnejše mesto za vstop, plen in hitro zasedo. POI ima veliko struktur, ki vam nudijo kritje, razgledne točke in skrivališča.

Če iščete hiter plen in hitre boje, je Rohan Oil pravo mesto. Naftni kompleks je predvsem odprt prostor s šotori in bivalnimi prostori delavcev ob straneh. Nasprotniki lahko splezajo na številne silose in tanke, zato bodite vedno pozorni na ostrostrelce, ki so veseli sprožilca.

Podobno kot Rohan Oil je kamnolom Al Safwa ogromen industrijski kompleks, ki se nahaja globoko v zahodnem vznožju Al Mazraha. Če želite imeti dobro razgledno točko za opazovanje sovražnikov na prostem, bi bilo najbolje, da se spustite do gorskega kompleksa. Vendar bi bila najboljša izbira za plen ravno sredi kompleksa, kjer so žerjavi in ​​tovarne.


Sektor 2: Al Mazrah severovzhod

 • Cona 2A: Severna industrijska
 • Cona 2B: Zahodna periferija
 • Cona 2C: mesto Al Mazrah
 • Cona 2D: Vzhodna periferija
 • Cona 2E: južna periferija
 • Cona 2F: Hidroelektrarna Zarqwa
 • Cona 2G: Čudovita mokrišča
 • Cona 2H: Vzhodno predmestje

Sektor 2 predstavlja gosto mestno četrt na zemljevidu, mesto Al Mazrah. Pričakujete lahko veliko zgradb za raziskovanje, vključno s policijsko postajo, visokimi stavbami in celo veleposlaništvom, zaradi česar je morda največja vroča kapljica na zemljevidu.

Če vrvež mestnega življenja ni za vas, se lahko odpravite v vzhodna predmestja, kjer vas lahko doleti nenavaden rop. Na lokaciji se nahaja tržnica, nakupovalno središče in avtocesta, ki poteka skozi celotno mesto.

Hidroelektrarna Zarqwa je še ena pomembna lokacija, ki jo morate poznati za rotacije zemljevidov. Vas ima nekaj zgodovinskih znamenitosti, stanovanjskih kompleksov in industrijskih zgradb. Ker je Zarqwa blizu sredine zemljevida, lahko pričakujete, da bodo preostali operaterji in ekipe končale tukaj, ko se obroč zapre.


Sektor 3: Al Mazrah West

 • Cona 3A: jamski kompleks Sattiq
 • Cona 3B: pristanišče Hafid
 • Cona 3C: mesto Sa’id

Kronski dragulj zahodnega sektorja je globoka mreža podzemnih skrivališč pod mestom Sattiq. Jamski kompleks Sattiq je odličen kraj za posedanje in lovljenje nasprotnikov, ki ne poznajo labirintu podobne strukture.

Medtem ko je zunanjost jamskega kompleksa Sattiq večinoma sestavljena iz zapuščenih vasi in postojank, lahko igralci obiščejo bolj utrjene obalne lokacije Hafid Port in Sa’id City. Nekatere ključne znamenitosti tukaj vključujejo Hafid Port Oil Wharf in nogometni stadion Sa’id City.Sektor 4: Observatorij Al Mazrah Zaya in gore

 • Cona 4A: severozahodna gora
 • Cona 4B: Observatorij Zaya
 • Cona 4C: prelaz Al Sharim
 • Cona 4D: vas Ahkdar

Sektor 4 je težko ustaviti, saj je stisnjen med štiri druge sektorje. Takoj ko se krog sklene, lahko pričakujete, da bo skozi ta sektor šlo veliko igralcev.

Čeprav je lokacija v igri, lahko igralci najdejo solidne položaje v observatoriju Zaya ali vasi Ahkdar.

Observatorij je kot najvišja točka Al Mazraha odlična razgledna točka na zemljevidu. Ko enkrat očistite to mesto začetnih spustov, bodo imeli vaši nasprotniki precejšnjo pot, da dosežejo glavno središče lokacije. Govorimo o cikcakastih cestah, mostovih in razgibanem terenu.

Ko boste v vasi Ahkdar, vas bodo znamenitosti zagotovo očarale. Svetovna dediščina je sestavljena iz osrednjega dvorišča, velikega bazarja in sodobnih stanovanj. Ker ima POI ozke uličice in zgradbe v obliki labirintov, se enote tukaj spopadejo od blizu.


Sektor 5: Al Mazrah jugozahod

 • Cona 5A: pokopališče El Samman
 • Cona 5B: vas Sawah

S samo dvema glavnima točkama je sektor 5 popolna lokacija za tiste, ki se želijo izogniti prepirom in igrati dolgo igro.

Obzidano pokopališče El Samman je mogoče obravnavati kot začetni padec za jugozahodno regijo. S tega zapuščenega mesta imate dostop do drugih stanovanjskih zgradb v vseh smereh za dodaten plen.

Južno od pokopališča boste našli potopljeno vas Sawah. Al Mazrahov Atlantis, Sawah, je dom številnih edinstvenih znamenitosti, kot sta pokrita tržnica in naftni tanker na plaži.


Sektor 6: Al Mazrah jug

 • Cona 6A: Exchange Bay
 • Cona 6B: Letališče Al Malik
 • Cona 6C: utrdba Al Bagra

Podobno kot sektorja 3 in 5, južna regija gosti tri obalne lokacije: zaliv Sarrif, utrdbo Al Bagra in letališče Al Malik.

Čeprav ima običajno notranjost stanovanjskih zgradb in bencinskih črpalk, ima zaliv Sarrif svoj polotok Lighthouse, vzhodni ribiški zaliv in letovišče. Ker je plavanje zdaj mehanika v Warzone 2, se lahko vi in ​​vaša ekipa potopite in opazujete svoje sovražnike z obale.

Utrdba Al Bagra je otoško mesto z obzidjem, ki se nahaja jugovzhodno od zaliva Sarrif. Do njega vodi ena pot mimo mostu in vhoda v cisterno, a zdi se, da lahko priplavate tudi do obale otoka.

Letališče Al Malik ima modernejšo arhitekturo, z večnadstropnimi parkirišči, skladišči, letališkim terminalom in kontrolnim stolpom. Pri plenjenju bi bilo najbolje, da se držite stran od dolge razpadajoče vzletno-pristajalne steze, najbolj odprtega območja v celotni POI.

Izvedite več o Warzone 2 z ta vodnik o novem krožnem mehaniku.

Spremljajte ONE Esports na Facebook in Twitter za več novic, vodnikov in zgodb o CoD.

PREBERI VEČ: Kaj je DMZ? Podrobnosti o novi modifikaciji Warzone 2.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *