Vodnik po 30+ najboljših televizijskih ponudbah za črni petek 2022

Poiščite ponudbe za črni petek ves teden na televizorjih Sony, LG, TCL, Samsung in drugih

— Priporočila neodvisno izberejo uredniki revije Reviewed. Nakupi, ki jih opravite prek naših povezav, nam lahko prinesejo provizijo

Razprodaje na črni petek so v polnem teku. Če se vam zdi dobra misel, da bi ostali v praznični sezoni in pretakali svojo najljubšo oddajo, smo vam na voljo. Zagotovite si vrhunske prihranke pri popolnoma novem televizorju, da boste lahko uživali v oddajah Hulunetflix, Disney+, HBO Max in druge pretočne storitve, ki imajo vsi ponudbe ta teden. Našli smo neverjetne televizijske ponudbe za črni petek za kakovostne panele pri LG, Samsung, TCL in več.

Ta dogovor je prišel še več. Prijavite se na glasilo Reviewed’s Perks and Rec in poskrbeli, da prihajajo vsak teden do petka.

Televizorji so na voljo v različnih velikostih, znamkah in cenah. Če niste prepričani, kaj iščete pri televizorju, si oglejte našega vodnik po najboljših televizorjih 2022 za popoln pregled o tem, kaj vse te zmedene kratice, kot sta OLED in QLED, dejansko pomenijo. Ne glede na to, ali kupujete najboljši TV za igranje iger ali samo potrebujete a ekonomičen zaslonNa voljo so televizijske ponudbe za črni petek za skoraj vse potrebe.

Črni petek 2022: 65+ najboljših ponudb za črni petek 2022 na Amazon, Walmart, Lululemon, Best Buy in več

Epska ponudba: Pridobite Hulu za samo 1,99 USD na mesec za 12 mesecev s to ponudbo za črni petek

Najboljši vodnik po prazničnih darilih: Kupite najboljše ideje za darila za vse na vašem seznamu

5 najboljših televizijskih ponudb za črni petek

Trenutno naše najljubše ponudbe za televizorje Sony, Samsung, LG in TCL

  1. Smart TV Samsung S95B Quantum HDR OLED 4K UHD v Crutchfieldu od 1.447,99 USD (prihranite od 750 do 891 USD)
  2. Samsung 55-palčni pametni televizor razreda QN90B Samsung Neo QLED 4K pri Samsungu za 1299,99 USD (prihranite 600 USD)
  3. LG 65-palčni OLED C1 serije Alexa z vgrajenim pametnim televizorjem 4K od 1299,99 $ pri Amazonu (prihranite 1200 $)
  4. ,65-palčni televizor Sony A95K QD-OLED pri Amazonu za 2998 USD (prihranite 1001,99 USD)
  5. Najboljši nakup TCL 65-palčni QLED 4K UHD Smart Google TV razreda 5 (2021) za 499,99 USD (prihranite 100 USD)

TV ponudbe Walmart Black Friday

Prihranite pri številnih velikostih Hisense, Vizio in TCL

TCL uvaja zgodnje ponudbe črnega petka za svoje najboljše in najsvetlejše televizorje.

Walmart ima trenutno nekaj odpovedi kakovostnih zaslonov. The TCL 4-serija je visoko uvrščen v naši vodič po najboljših televizorjih pod 500 $ za svojo ločljivost 4K in združljivost s HDR, ki ustvarja dobro kakovost slike za vaše najljubše oddaje in filme. Walmart ima 43-palčni model znižan za 40 $ na 218 $.

Best Buy Black Friday televizijske ponudbe

Poiščite prihranke pri televizorjih LG, TCL, Hisense in Samsung

Ta črni petek ima Best Buy na razprodaji nekaj naših najljubših poceni televizorjev, vključno s TCL 5-Series z vgrajenim Rokujem. Je pametna, uporabniku prijazna platforma za pretakanje, ki omogoča preprosto in cenovno ugodno izkušnjo Netflix, Hulu, Amazon Prime in Disney+, kamor koli odložite televizor. Če je vaša pametna platforma Android večja hitrost, je Hisense U6G 30 % nižji pri 384,99 USD in vam zagotavlja vrhunsko zmogljivost po denarnici prijazni ceni.

Izkoristite zgodnje ponudbe za črni petek pri Best Buy in zgrabite televizor Hisense za manj kot 300 USD.

TV ponudbe Amazon Black Friday

Prihranite na stotine pri televizorjih 4K QLED in OLED

Amazon ponuja ponudbe nekaterih naših najljubših televizorjev, vključno s televizorjem Sony A95K QD-OLED, najboljša TV, kar smo jih kdaj videli. A95K združuje popolno črnino in odličen kontrast OLED s kvantnimi pikami za zagotavljanje najbolj natančne slike, ki je na voljo. Trenutno ga ima Amazon v prodaji pred črnim petkom 2022 v velikosti 65 palcev za 25 % ceneje pri 2998 USD.

Glede na naše laboratorijske teste ima Samsung QN90A (viden tukaj) nekoliko boljšo barvno nasičenost med vsebino HDR.

Še več televizijskih ponudb za črni petek

TV ponudbe za B&H Photo, Crutchfield in Samsung

TV ponudbe za črni petek niso omejene na Amazon, Best Buy in Walmart. Obstaja nekaj odličnih ponudb B&H Photo, Samsung in Crutchfield, vključno s fantastičnim Samsung S95B, ki je eden od dveh televizorjev OLED, ki uporabljata tehnologijo kvantnih pik za vrhunski kontrast in barve.

Televizorji LG so naprodaj tik pred črnim petkom 2022.

Črni petek 2022: Nakupovalni vodnik

Kdaj je črni petek 2022?

Prihaja črni petek 2022 Petek, 25. november. Cyber ​​​​Monday 2022 bo potekal Ponedeljek, 28. november. Zahvalni dan je zadnji četrtek v novembru in vsako leto se naslednji dan zgodi črni petek, ki mu kmalu sledi kibernetski ponedeljek.

Kdaj se začnejo razprodaje na črni petek 2022?

Na tone Razprodaje za črni petek 2022 živi prav zdaj. Na splošno se črni petek začne takoj, ko se zahvalni dan konča. Vendar se razprodaje na črni petek vsako leto začnejo vse prej. Letos smo videli prve zgodnje razprodaje na črni petek, ki so se začele sredi oktobra.

Zaradi nenehnih težav v dobavni verigi trgovine začnejo z razprodajami prej in jih končajo kasneje. Danes lahko nakupujete na tone zgodnjih ponudb črnega petka pri Amazon, Najboljši nakup in Samsung.

Katere so najboljše televizijske ponudbe za črni petek?

Med Črni petek 2022, lahko dobite rezultate na številnih televizorjih največjih trgovcev na drobno po vsem svetu. Na primer, na Amazonu lahko kupite HD TV za manj kot 150 USDHisense TV serija A4. Vas ne moti porabiti več za večjo plazmo? Tudi Amazon ima LG 65-palčni OLED TV serije C1 za 853 USD popusta, s čimer se je prvotna cena znižala z 2499,99 USD na 1646,99 USD. Kar zadeva televizijske ponudbe za črni petek, je to le vrh ledene gore, zato kupujte te elitne popuste zdaj, dokler še lahko.

Ali se ponudbe za črni petek splačajo?

Črni petek je največji nakupovalni dan v letu in vse zaradi ponudb. V pripravah na praznično sezono se izdelki v maloprodajnih trgovinah po vsej državi in ​​na spletu prodajajo z velikimi znižanji, in to ne samo na starejše modele. Ponudbe za črni petek pri nedavnih izdajah morda niso tako visoke kot pri preizkušenih modelih, vendar boste še vedno lahko našli odlične ponudbe za novi Sony A95K QD-OLED poleg LG C1.

Kako dolgo trajajo razprodaje na črni petek?

Črnemu petku neposredno sledi kibernetski ponedeljek 28. november 2022. Tehnično se črni petek konča takoj, ko se začne kibernetski ponedeljek. Najboljši popusti so običajno omejeni na ta dva dneva (in vikend vmes); nekateri posli pa ostajajo do konca naslednjega tedna.

Ali so televizijske ponudbe boljše na črni petek ali kibernetski ponedeljek?

TV ponudbe se pojavljajo ves teden črnega petka. Začeli so naprej 21. november in se bo nadaljevalo do konca Kibernetski ponedeljek, 28. november. Ponudba Choice na premium TV se lahko prikaže kadar koli, zato bodite pozorni na vse naše objave o črnem petku 2022 za najnovejše informacije.

Olajšajte si praznično nakupovanje s pomočjo naših strokovnjakov. Prijavite se na obvestila o besedilnih sporočilih da prejmete ponudbe, vodnike po darilih in nasvete za nakupovanje naravnost v svoj telefon.

Strokovnjaki za izdelke pri Pregledano pokrije vse vaše nakupovalne potrebe. Spremljajte Pregledano na Facebook, Twitter, Instagram, Tik Tok oz Flipboard za najnovejše ponudbe, ocene izdelkov in več.

Cene so bile pravilne v času objave tega članka, vendar se lahko sčasoma spremenijo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *