Vodič po Pokémon Scarlet in Violet Titan

Pet jih je Titan Pokemon v Pokémon Scarlet in Vijoličnavsa močna zaščita Mistična zel.

Vsaka Herba Mystica je narejena v sendvič, ki je ojačan Koraidon ali Miraidon (odvisno od različice igre, ki jo igrate). S temi okrepitvami lahko izboljšate njihove konjske sposobnosti in jim omogočite tek, višje skoke, plavanje, drsenje in plezanje po pečinah.

Spodaj navajamo Titan Pokémone po stopnjah, skupaj z nasveti, kako se jim zoperstaviti in kaj njihova Herb Mystica odklene za vašega konja. (Titanom ni dodeljenih dejanskih ravni, vendar težavnost bitke temeljimo na ravni Arweninega Pokémona.)

Če nameravate skočiti naprej in se v bitkah zanašati na Arwen, ne. Njegovi pokemoni niso posebej koristni. Pravzaprav so omedleli večino časa, ko smo se borili s Titan Pokémoni.


Stony Cliff Titan (Klawf)

Klawf je Pokémon tipa Stone, zaradi česar je odprt za številne ranljivosti: Let-, trava-, prst-, iz jekla-, jaz vodo– fantove poteze so super učinkovite.

Ta boj je zelo preprost in pravzaprav nima posebnih trikov, saj bi vam moral olajšati delo v teh pošastnih bojih.

Arven vam bo pomagal z uporabo Shellderja stopnje 16.

Ko vaš Pokémon poje Sweet Herb Mystica, se bo naučil, kako to storiti pomišljaj.


Bombardier

Bombardier je temen in leteč tip, kar pomeni, da ima veliko slabosti. Uporabi električni-, led-, rock-, oz vila-tip se premakne proti njemu. Njegov dvojni dotik izniči slabosti njegovega hrošča in boja, zato se ju izogibajte.

Tako kot pri Klawfu je ta borba precej enostavna in morali bi jo obvladati precej hitro.

Arven bo pomagal pri ravni Nacli 19.

Po zaužitju Bitter Herb Mystica bo vaš konj lahko premikati po vodi.


Lurking Steel Titan (Orthworm)

Orthworm je Pokémon vrste Steel, vendar na njem ne morete uporabljati zemeljskih potezzaradi njegove sposobnosti »Earth Eater«, sposobnosti, zaradi katere absorbira zemeljske poteze kot HP.

Druge slabosti Orthworm Titan Pokémon so boj– jaz ogenj-tipa, a ker Orthworm pozna poteze zemeljskega tipa, ne priporočamo uporabe Pokémonov ognjenega tipa.

Arven vam bo pomagal z uporabo Toedscoola stopnje 28.

Ko boste svojega konja nahranili s slano zeliščno mistiko, pridobljeno iz Slečečega jeklenega titana, se bo naučil, kako skoči višje.

Trener se spopada z Orthwormom, Lurking Steel Titanom.  Eden od Pokémonov, Toedcool, se je onesvestil.

Slika: Game Freak/The Pokémon Company, Nintendo prek Polygona


Tresoč zemeljski titan

Ta Titan Pokémon je odvisen od različice igre, ki jo imate. Če imate Scarlett, se boste soočili z Velikim Očkom na polju in bojnim tipom. Če imate Vijoličnašel boš po tleh in jeklenih železnih stopnicah.

Za Great Tusk lahko proti njemu uporabite poteze vrste Water, Grass, Fairy, Flying ali Psychic. Leteči Pokémoni se bodo obnesli še posebej dobro, saj nanje ne bodo vplivali gibi na tleh.

Za Iron Treads lahko uporabite poteze blizu, zemlje, ognja in vode, da jih hitro uničite. (Čeprav uporabljate Pokémone tipa Fire, bodite previdni, ker železne tekalne plasti tapkajo po tleh.)

Arven pomaga s Scovillainom 44. stopnje.

Ko nahranite svojega konja Sour Herb Mystic, bo lahko zdrsnil s pečin.


Lažni zmaj Titan (Dondozo in Tatsugiri)

Po interakciji s posebno velikim Tatsugirijem (sushi Pokémon) na označenem otoku se bo pojavil False Dragon Titan.

Lažni zmaj Titan sploh ni zmaj (od tod tudi ime). Je samo vodnega tipa, zato ga pribijte s travnatimi in električnimi potezami.

Arven vam bo pomagal pri Pohlepu na ravni 55.

Po vašem boju z Dondozom se bo pojavil pravi titan: ta ogromen Tatsugiri. Tatsugiri je tip vode in zmaja, zato lahko proti njemu uporabite poteze tipa zmaj in vila. Ker pozna poteze zmajevega tipa, bi se verjetno morali držati ujemanja vilinskega tipa.

Ko boste svojega konja nahranili s Spicy Herb Mystic, se bo lahko z lahkoto povzpel na navpične pečine, kar vam bo omogočilo, da v celoti raziščete Paldeo.

Ko premagate vseh pet Titan Pokémonov, se boste morali vrniti na svetilnik, kjer ste prvič srečali Arvena. Po nekaj razpravah, Arwen se bo želela boriti. Za to bitko bi morali biti približno na ravni 60.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *