Vikend ponudbe za računalniške igre: klasika Stealth na voljo, svež paket VR in več

Vikend ponudbe računalniških iger kjer so vsak teden na enem mestu zbrane najbolj vroče ponudbe iger z vsega interneta za vašo uporabo. Zato se usedite, sprostite in se primite za denarnice.

Skromen paket VR Voyager

Izkazalo se je, da je Humbleov najnovejši paket osredotočen na navidezno resničnost in tako kot zadnjič, je poln možnosti.

The Črni petek VR Voyager Bundle nima stopenj, saj je za vključitev vseh 11 iger vanj potreben en sam nakup za 12 USD. Igre I Expect You to Die, Until You Fall, Sairento VR, Superhot VR, A Fisherman’s Tale, Shooty Fruity, The Curious Tale of the Stolen Pets, The Wizards – Dark Times, Car Mechanic Sim VR, Cook-Out, in Acron: Napad veveric.

Imate skoraj tri tedne, da se odločite, ali želite ta paket, in vsaka igra prispe kot ključ Steam. Upoštevajte, da vsi ti naslovi za predvajanje zahtevajo slušalke za navidezno resničnost.

Epic Games Store Evil Dead in Dark Deity brezplačno

Epic Games Store je tudi ta teden obdržala svoj vedno zanesljiv gumb za obdarovanje z brezplačno promocijo, ki je na voljo v oglaševalskih izvodih Evil Dead: Igra in Temno božanstvo.

Na podlagi filmske franšize in TV-oddaje je Evil Dead igra ponuja kooperativno in asinhrono akcijo preživetja za več igralcev, ki vključuje štiri preživele in pošast. Medtem, Temno božanstvo je taktična RPG izkušnja, kjer sestavite in vodite ekipo štirih študentov v domišljijskem vojnem okolju z veliko izbiro razrednih različic.

Ker je ostalo še pet dni za prenos obeh naslovov, se Epic Games 24. novembra pripravlja na zamenjavo trenutnega dvojca z novim brezplačnim. EA Motive Vojna zvezd: Eskadrilje naslednji teden bo nagradna igra.

Splinter Cell Ubisoft nagradna igra

Brezplačne ponudbe se tu ne končajo, saj je tudi Ubisoft pripravil svojo lastno brezplačno. Poteka v lastni trgovini, original Tom Clancy’s Splinter Cell ki je začela serijo prikritih iger, je trenutno na voljo brezplačno do konca meseca.

Tukaj prevzamete vlogo izkušenega vohunskega agenta Sama Fisherja, operativca tretjega krila NSA. Klasični naslov spodbuja prikrito igranje v tretji osebi, kjer se morajo igralci zavedati virov svetlobe in zvoka, ko vstopajo na sovražna ozemlja in izstopajo iz njih.

Na voljo je kot del razprodaje črnega petka v trgovini Ubisoft Store, Splinter Cell lahko zahtevate kot del vaše knjižnice Ubisoft Connect (Uplay).

Brezplačni dogodki

Brezplačni vikend dogodki

Brezplačni prostor za dogodke ta teden gosti igre treh popolnoma različnih žanrov. Prvi na Steamu je Odkritosodelovalna izkušnja gradnje tirov, kjer morate zbirati vire, premagati naključna srečanja in premagati grob teren, ko gradite neskončno progo do vedno premikajočega se vlaka.

Istočasno je prispela tudi večigralska borilna igra za oboževalce Naruta z brezplačnim dogodkom. Naruto Boruto: Shinobi Striker borite se kot štiričlanska ekipa proti drugim ekipam v igri za več igralcev z akcijo naravnost iz animejev. Končno, če ste pripravljeni poskusiti Star CitizenVelikan, ki ga financirajo množice, je trenutno tudi brezplačen za igranje.

Velike ponudbe

Teden pred jesensko razprodajo Steam je in čeprav lahko vsebino svoje denarnice prihranite za veliki dogodek, kot v preteklih letih, bi morali popusti, ki so na voljo zdaj, posnemati prihodnje. Ta konec tedna imamo založnikove popuste pri Bandai Namco (žal št Črne duše) in Capcom, redek popust za sekira, in veliko več. Spodaj si oglejte naše ročno izbrane poudarke:

Posebne ponudbe brez DRM

V trgovini GOG trenutno potekajo razprodaje klasičnih in sodobnih iger Bethesda, EA in drugih; poiščite izbor vrhuncev spodaj:

Upoštevajte, da se lahko razpoložljivost in cene nekaterih ponudb razlikujejo glede na vašo regijo.


In to je to za naš izbor računalniških iger ta vikend, ki poskrbi za vsakogar, in upajmo, da imate nekateri od vas dovolj samoomejevanja, da ne boste zlomili banke z dodajanjem novih iger k svojemu vedno večjemu zaostanku. Seveda je na voljo ogromno drugih ponudb, ki čakajo, če dovolj močno prečešete medmrežje, zato bodite pozorni nanje in imejte čudovit vikend.

Neowin lahko zasluži majhno provizijo za kvalificirane nakupe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *