Veverica Winter in sosedje, ki so pomagali očistiti pot za zmago Billsa

DETROIT Najnovejši ljudski junak Buffala je preživel svoj trenutek na soncu in snegu in se je pripravljen umakniti v sence.

“Veverica” ​​Winter in njegova družina so več generacij vodili Winter’s Farm na Burton Road v Orchard Parku. Svoj življenjepis je dodal v soboto, ko je igralcu Buffalo Bills Joshu Allenu pomagal iz hiše.

Ko bo zgodba o zmagi Billsov nad Cleveland Browns v Detroitu s 31-23 pripovedovana, ne bo popolna brez Squirrel Winterja, Marca Browna, gospoda Dava in desetine drugih.

Billsom so pomagali najrazličnejši ljudje znotraj organizacije, da so igralce v soboto pred letom v Detroit varno spravili v objekt. Imeli so tudi kritično pomoč sosedov.

Toda veverice Winter ni želela povedati svoje strani zgodbe.

Ljudje tudi berejo …

Opažanja: Devin Singletary, James Cook sta dala napadu prepotrebno spodbudo ob zmagi Billsa nad Brownsom

“Ne,” je dejal v komentarju za The Buffalo News. “Sem le dobrosrčen kmet, pripravljen pomagati sosedu.”

V kraju, imenovanem Mesto dobrih sosedov, je pogosta težnja, da se oziramo na druge. In ta težnja se bo verjetno razkrila na CBS, ko bo vaš sosed začetni podajalec ekipe Buffalo Bills.

“Prišli so z velikim, starim traktorjem in me izkopali,” je Allen povedal o Winterju in Brownu. “Imel sem približno ta vozni pas in radarji v mojem avtu so piskali vse do mojega dovoza, ker se mi je zdelo, kot da bom nekaj zadel.”

Namesto tega je Allen lahko odšel iz svoje hiše, prišel do objekta in na koncu zmagal na “domači” tekmi v Detroitu.

Trener Sean McDermott je poskrbel, da je to nedeljo na Ford Fieldu priznal.

“Vsi v Buffalu, ki trenutno kopajo, mislimo na vas in (zmaga) je bila za vas,” je dejal McDermott.

Medtem ko so bili Bills odsotni, je skupno sneženje v Orchard Parku doseglo 80 centimetrov. “Ekstremna” nevihta z učinkom jezera bo območje prizadela tudi v prihodnjih dneh. Orchard Park je bil v nedeljo še vedno pod prepovedjo potovanja. Običajni ljudje so hitro spoznali, da zakoni potrebujejo pomoč, in ti ljudje se bodo še naprej ukvarjali sami s snegom, ko si bo regija opomogla.

Obrambni igralec Shaq Lawson je celo dobil pomoč od svojih sosedov na drugih frontah, vendar se je vse vrnilo na isto temo: doseči tiste okoli sebe in videti, kaj potrebujejo.

“Vrgli so me ven in mi ponudili hrano, ker sem bil lačen,” je dejal Lawson. “Skrbeli so zame.”

Levi stražar Rodger Saffold je tvitnil, da zdaj ve, kakšen je občutek biti v montaži treninga “Rockyja”, potem ko je hodil po celem snegu. Zapustil je svojo hišo, ki je zaradi nakopičenega snega postala videti kot jama.

Ryan O’Halloran: Misija ‘Dve zmagi v petih dneh’ gre dobro, potreben je začetek

“Še nikoli v življenju nisem tako močno dihal,” je po tekmi dejal Saffold. “In rekel sem si:” OK, ali sem pripravljen na igro? Toda na koncu ste videli skupnost, videli ste sosede, ki pomagajo ljudem.«

In slišal jih je tudi Saffold. Dan pred začetkom tekme v drugem mestu je požel aplavz za vloženo delo.

“Fantje me bodrijo, hodim po snegu in poskušam priti do avtomobila, kar je bilo neverjetno,” je dejal.

Naslednjič se bo oglasil z navijači v Detroitu. Vsi igralci so pohvalili množico, ki je prišla na Ford Field. Kljub temu, da je bilo na stadionu veliko gledalcev in veliko enakih pesmi in programov na stadionu, je bila to nenavadna izkušnja.

“Sedeti tam in zadeti v končni coni Lionsov je bilo malo čudno za vse nas,” je dejal Saffold. »In v bistvu se na koncu počuti kot še ena tekma v gosteh. Obstaja pa tudi nekakšna prednost, da lahko dvakrat igraš na tem igrišču.”

Poročilo: Igra na obeh straneh je ključna za Billsovo prepotrebno zmago nad Brownsom

Ko gre za prednost, Bills prav tako verjameta, da kljub vsemu, kar jim ta teden vržejo, ekipa izstopi iz snega in kaosa ter na presenetljivo potovanje v Detroit še bližje kot prej.

“Videl sem, da so fantje ostali v hišah drugih fantov, da bi bili bližje objektu, tako da, ko bi prejeli ta telefonski klic, bi bili pripravljeni na odhod,” je dejal obrambni igralec Ed Oliver, čigar sosed g. Dave je bil med tistimi, ki so mu pomagali.

»Fantje so se hladili in družili. Pogovarjala sva se na Zoomu in samo počivala in se družila ter bila nekako povezana.”

Eden od teh primerov je vključeval tesne tekme Dawsona Knoxa in Tommyja Sweeneyja. Glede na to, kako se je nevihta z učinkom jezera gibala, je najprej prizadela Orchard Park, nato pa se je ob koncu tedna premaknila proti severu. Sweeney, ki je pričakoval, da bo njegova soseska s petka zvečer na soboto močneje prizadeta, je šel k prijatelju Knoxu.

“Bilo je dobro. Bilo je dobro,” je dejal Knox. “Ni bilo tako dolgočasno. Malo spanja, bilo je super.”

Knox je poleti kupil dom bližje objektu Bills, pri čemer je v trening kampu pred morebitnim podaljšanjem pogodbe povedal, da ve, da želi utrditi svoje vezi tukaj. Delno zaradi ekipe, delno pa zaradi skupnosti. V soboto so ga spomnili, zakaj.

McDermott iz Billsa o pomoči oboževalcev: “Z razlogom mu pravijo mesto dobrih sosedov”

“Pravkar so se pojavili, ne da bi kar koli vprašal ali rekel,” je dejal Knox. “Pogledal sem skozi sprednje okno in ljudje se ustavljajo na moj dovoz, jaz pa imam dolg dovoz.”

Ko je pogledal ven, je videl tudi nekaj novih obrazov.

“Nekaj ​​sem jih poznal,” je rekel Knox. »Ampak to je bil prvi uvod v veliko od njih. Torej, velika pohvala njim.”

Številni igralci so poudarili, da sta imela povratnik Devin Singletary in linijski branilec Tyrel Dodson najbolj nepozabna potovanja na igro. Samski je imel enega izmed daljših sprehodov.

“Moral je hoditi do glavne ulice, vendar je moral hoditi skozi ves sneg,” je povedal poslušalec Isaiah McKenzie. »Bilo je veliko. Pa še motor je malo majhen.”

Igre za oblikovanje igre: Priprava, izvedba, ključ do Bills run

Posamezen je naveden kot 5 čevljev 7 ali 67 palcev. Sneženje je na nekaterih območjih doseglo 77 centimetrov, preden je ekipa odšla, ponekod pa je moralo biti še močnejše, ko se je kopičila lopata.

Dodson je objavil video, kako hodi po skoraj do pasu globokem snegu.

“Poskrbela sem, da sem mu odprla vrata in zgrabila njegovo torbo, in sem si rekla:” Si v redu? je rekel Saffold. “On je kot,” Nisem v redu. ”

Toda Saffold se je smejal, ko je to rekel, saj je vedel, da se je Dodson že pripravljen norčevati iz samega sebe. Ne glede na to, kakšna je bila sobota za igralce, so jo imeli v perspektivi, saj so vedeli, da se preostalo mesto premika po snegu, čeprav so si vzeli čas, da so izstavili račune.

“Z razlogom se imenuje mesto dobrih sosedov,” je dejal McDermott. “To ste videli v polnem učinku v petek in soboto.”

Tri vprašanja: Run defense pomaga Billsu premagati ogromno oviro

Bills se bo vrnil na Ford Field v samo nekaj dneh, da bi se pomeril z Detroit Lions na zahvalni dan, kot je predvideno. Toda njihov naslednji izziv je preprosto vrnitev na vse njihove ulice, dovoze in domove.

Na vprašanje, kako se bo vrnil domov, ko se ekipa vrne v Buffalo, je obrambni igralec Jordan Phillips načrt jedrnato povzel: “Nimam pojma.”

Ko je Allen pripovedoval o svojem potovanju, je namigoval na sneg ob skorajšnji vrnitvi.

“Prepričan sem, da bo še nekaj časa tako,” je dejal Allen.

Levi branilec Dion Dawkins je bil pripravljen na obsežno operacijo.

Kako se je zgodilo: poudarki, poudarki zmage Billsa nad Clevelandom s 31-23

“Mislim, dobesedno, to bo popolnoma ista stvar,” je dejal Dawkins.

Samooklicani “Shnowman,” Dawkins ve, da obstaja možnost, da je nekaj od tega že očiščeno.

»Če niso,« je rekel, »bomo mi doma kidali in kidali ta sneg na levo in desno stran.«

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *