Velikost trga toplotno zaščitnih premazov bo dosegla 31,4 USD

PEKING, 23. november 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — The Global Trg toplotno zaščitnih premazov Velikost je bila leta 2021 16,3 milijarde USD, do leta 2030 pa naj bi zasedel trg velikosti 31,4 milijarde USD, s CAGR 7,6 % od leta 2022 do 2030.

Tržna statistika premazov s toplotno zaporo

 • Svetovna tržna vrednost premazov s toplotno zaporo je leta 2021 znašala 16,3 milijarde USD in naj bi od leta 2022 do 2030 rasla za 7,6 % CAGR.
 • Tržni prihodki toplotnih pregradnih premazov v Severni Ameriki več kot 30-odstotni tržni delež leta 2021
 • Rast trga azijsko-pacifiških toplotnih zaščitnih premazov bo od leta 2022 do 2030 zabeležila znaten CAGR v višini več kot 8 %.
 • Med izdelki je keramika v letu 2021 zbrala približno 35-odstotni delež
 • Glede na uporabo je letalstvo predstavljalo več kot 31 % celotnega tržnega deleža
 • Naraščajoči tehnološki napredek v industriji je globalni trend trga toplotno zaščitnih premazov, ki spodbuja povpraševanje v industriji

Dejavniki rasti trga toplotno zaščitnih premazov

 • Naraščajoče povpraševanje po zaščitnih premazih
 • Povečanje proizvodnih dejavnosti v avtomobilskem sektorju
 • Naraščajoče aplikacije v letalskem sektorju

Zahtevajte brezplačno poročilo o vzorcu @ https://www.acumenresearchandconsulting.com/request-sample/1156

Pokritost poročila o trgu toplotnih zaščitnih premazov:

trg Trg toplotno zaščitnih premazov
Trg toplotno zaščitnih premazov Velikost 2021 16,3 milijarde dolarjev
Trg toplotno zaščitnih premazov Tržnica naprav Napoved 2030 31,4 milijarde dolarjev
Trg toplotno zaščitnih premazov CAGR v obdobju 2022–2030 7,6 %
Trg toplotno zaščitnih premazov Obdobje analize 2018 – 2030
Trg toplotno zaščitnih premazov Osnovno leto leta 2021
Trg toplotno zaščitnih premazov Podatki napovedi 2022 – 2030
Pokriti segmenti Po izdelku, tehnologiji, kombinaciji, uporabi in geografiji
Trg toplotno zaščitnih premazov Regionalni obseg Severna Amerika, Evropa, Azija in Pacifik, Latinska Amerika ter Bližnji vzhod in Afrika
Profilirana ključna podjetja Air Products & Chemicals, Inc., ASB Industries Inc., Cincinnati Thermal Spray, Inc., Flame Spray Coating Co., HC Starck, Inc., Metallisation Ltd., MesoCoat Inc., Praxair Surface Technologies, Precision Coating, Inc., in The Welding Institute (TWI) Ltd.
Pokritost poročila Tržni trendi, gonila, omejitve, konkurenčna analiza, profiliranje igralcev, regulatorna analiza

Dinamika trga toplotno zaščitnih premazov

Pričakuje se, da bo naraščajoče povpraševanje po naprednih toplotno odpornih premazih v več panogah končne uporabe, kot so energetika, avtomobilska in vesoljska industrija, spodbudilo rast trga v prihodnjih letih.

Pričakuje se, da bo širši obseg uporabe plinskih turbin, ki se običajno uporabljajo v elektroenergetskem sektorju, spodbudil povpraševanje na trgu. Vse večje število stacionarnih elektrarn v gospodarstvih v razvoju naj bi še povečalo povpraševanje. Podobno bi povečanje prodora izdelkov v vesoljskih aplikacijah koristilo razvoju trga.

Pričakuje se, da se bo povpraševanje po izdelkih v teh segmentih povečalo zaradi vse večje prepoznavnosti kisikovega goriva visoke hitrosti (HVOF) in prodiranja zračne plazme v avtomobilske in vesoljske aplikacije. Neverjetne špekulacije gonilnih sil članov industrije, na primer Praxier Surface Technologies, o napredku progresivnih in inovativnih premaznih rešitev bodo prav tako pozitivno vplivale na razvoj trga toplotno zaščitnih premazov.

Preverite podrobno vsebino poročila @

https://www.acumenresearchandconsulting.com/table-of-content/thermal-barrier-coatings-market

Segmentacija trga toplotno zaščitnih premazov

Svetovni trg toplotno zaščitnih premazov je razdeljen na tri segmente: izdelek, aplikacija in regija. Svetovni trg toplotno zaščitnih premazov je razdeljen na kovinske, keramične, intermetalne in druge. Svetovni trg toplotno zaščitnih premazov je razdeljen na pet tehnoloških segmentov: fizično naparjevanje z elektronskim žarkom, zračna plazma, kisikovo gorivo visoke hitrosti (HVOF), kemično naparjanje in drugi. Na podlagi kombinacije je svetovni trg toplotno zaščitnih premazov razvrščen v Al2O3, keramične YSZ, MCrAiY, na osnovi mulita in druge. Svetovni trg toplotno zaščitnih premazov je razvrščen v stacionarne elektrarne, vesoljsko, avtomobilsko industrijo in druge. Glede na regijo je svetovni trg premazov s toplotno zaporo razdeljen na Severno Ameriko, Evropo, Latinsko Ameriko, Azijo-Pacifik ter Bližnji vzhod in Afriko.

Tržni delež toplotno zaščitnih premazov

Pričakuje se, da bodo inovacije v zračni plazmi med letoma 2022 in 2030 rasle s CAGR v višini 7,8 %. Razvoj odseka so vodili dejavniki, kot so enostavna uporaba in nizki obratovalni stroški. Fragment mešanice keramičnih premazov YSZ je leta 2021 ocenjen na 6,1 milijarde USD in naj bi od leta 2022 do 2030 rasel s CAGR v višini 7,7 %. Pričakuje se, da bo razširitev uporabe keramike YSZ zaradi vrhunskih opozicijskih lastnosti in izboljšane zmogljivosti spodbudila razvoj segmenta.

Leta 2021 so kombinirani premazi iz aluminijevega oksida (Al2O3) predstavljali 26 % svetovnega trga. Dodatek aluminijevega oksida v YSZ TBC izboljša kakovost vezi in trdnost, trdoto in odpornost proti oksidaciji in obrabi. Pričakuje se, da bo naraščajoče povpraševanje po aluminijevem oksidu v aplikacijah, ki uporabljajo predvsem materiale za pokrivanje iz gline za zmogljivosti za večplastno pokrivanje, spodbudilo povpraševanje po Al2O3. Keramika YSZ je prevladovala na trgu v letu 2021, zahvaljujoč lastnostim blokiranja toplote in dolgi življenjski dobi. Pričakuje se, da bo segment v prihodnjih letih rasel najhitreje zaradi širjenja področja uporabe v stacionarnih plinskih turbinah elektrarn, zračnih motorjih ter avtomobilskih segmentih in delih.

Regionalna rast trga premazov s toplotno zaporo

Z ocenjenim prihodkom v višini 4.727 milijonov USD je Severna Amerika leta 2021 vodila na trgu. Pričakuje se, da bo regija doživela zmerno rast zaradi razvitega koncepta trga. Zaradi hitrega širjenja področja končne uporabe v regiji bo trg v azijsko-pacifiški provinci v prihodnjih letih verjetno doživel znatno rast. Pričakuje se, da bo Kitajska v prihodnjih letih rasla s približno 10-odstotno CAGR. To je mogoče pripisati hitremu razvoju države v panogah končne uporabe, kot so stacionarne elektrarne in avtomobili.

Kupite to vrhunsko raziskovalno poročilo –

https://www.acumenresearchandconsulting.com/buy-now/0/1156

Igralci na trgu toplotno zaščitnih premazov

Air Products & Chemicals, Inc., Cincinnati Thermal Spray, Inc., ASB Industries Inc., Flame Spray Coating Co., Metallisation Ltd., HC Starck, Inc., MesoCoat Inc., Precision Coating, Inc., Praxair Surface Technologies, in The Welding Institute (TWI) Ltd. so ključni akterji na svetovnem trgu toplotno zaščitnih premazov. Partnerstva, lansiranje novih izdelkov in prevzemi so primeri pomembnih strateških projektov, ki se jih lotevajo globalna podjetja. Da bi utrdili svoje tržne položaje, se veliki akterji v okviru svojih marketinških strategij osredotočajo na razvoj novih izdelkov. Različne tehnike teh igralcev vključujejo ozemeljsko širitev ter raziskave in razvoj. Manjše organizacije se pogosto osredotočajo na metodologije nadgradnje prevoza, da bi izboljšale bližino svojih izdelkov na svetovnem trgu prek spletnega poslovanja in primerjalnih stopenj.

Vprašanja, na katera odgovarja to poročilo

 • Kakšna je bila velikost trga toplotno zaščitnih premazov leta 2021?
 • Kakšna bo CAGR na trgu toplotno zaščitnih premazov v predvidenem obdobju 2022 do 2030?
 • Kdo so glavni akterji na svetovnem trgu premazov za toplotno zaščito?
 • Katera regija je leta 2021 predstavljala največji delež trga premazov s toplotno zaporo?
 • Katera so ključna tržna gonila trga toplotno zaščitnih premazov?
 • Kdo je največji trg za toplotne zaščitne premaze za končne uporabnike?
 • Kakšna bo tržna vrednost toplotno zaščitnih premazov leta 2030?

Prebrskajte več raziskovalnih tem na Kemični Industrije Sorodno:

Globalno Trg protimikrobnih premazov Izračunana velikost 3,798 milijona dolarjev 2021 in bo po ocenah dosegel tržno velikost 9,380 milijona dolarjev do leta 2030 naraste na a CAGR 10,8 % od 2022 do 2030.

Globalno Trg pomorskih premazov Pričakuje se, da bo dosegel velikost trga cca 6,370 milijona dolarjev do leta 2028 in naj bi zrasel na a CAGR okoli 3,3 % glede na dohodek v obdobju napovedi 2021–2028.

Globalno Trg industrijskih premazov naj bi zrasel na a CAGR okoli 3,5 % v obdobju napovedi od 2020 do 2027 in dosegli pribl 106,5 milijarde dolarjev do leta 2027

O Raziskave in svetovanje Acumen:

Acumen Research and Consulting je globalni ponudnik tržnih informacij in svetovalnih storitev na trgih informacijske tehnologije, naložb, telekomunikacij, proizvodnje in potrošniške tehnologije. ARC pomaga naložbenim skupnostim, strokovnjakom za IT in vodstvenim delavcem pri sprejemanju odločitev o nakupu tehnologije, ki temeljijo na dejstvih, in razvijanju strategij rasti podjetja za ohranjanje tržne konkurence. Z ekipo več kot 100 analitikov in več kot 200-letnimi skupnimi izkušnjami v panogi Acumen Research and Consulting zagotavlja kombinacijo industrijskega znanja skupaj s strokovnim znanjem na svetovni in državni ravni.

Za najnovejšo posodobitev Sledite nam Twitter , Instagram in LinkedIn

Kontaktiraj nas:

G. Richard Johnson

Raziskave in svetovanje Acumen

ZDA: +13474743864

Indija: +918983225533

E-naslov: sales@acumenresearchandconsulting.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *