Velikost trga GPTE bo narasla za 1,95 milijarde USD, naraščajoče povpraševanje industrij končnih uporabnikov bo spodbudilo rast trga

NEW YORK, 22. november 2022 /PRNewswire/ — “Trg splošne preskusne opreme (GPTE). po izdelku, končnem uporabniku in geografiji – Poročilo o napovedi in analizi 2022–2026″ je bilo dodano v ponudbo podjetja Technavio. Technavio ima certifikat ISO 9001:2015 in je ponosen, da že več kot 16 let sodeluje z več kot 100 podjetji s seznama Fortune 500. Potencialna razlika v rast velikosti trga opreme za splošne namene (GPTE) med letoma 2021 in 2026 je 1,95 milijarde dolarjev. Če želite dobiti natančno letno varianco rasti in medletno stopnjo rasti, Zahtevajte BREZPLAČNO vzorčno poročilo PDF.

Technavio je objavil svoje najnovejše poročilo o tržni raziskavi z naslovom Global General Purpose Test Equipment (GPTE) Market.

Technavio je objavil svoje najnovejše poročilo o tržni raziskavi z naslovom Global General Purpose Test Equipment (GPTE) Market.

Ključna tržna dinamika

 • Ključni gonilnik: Naraščajoče povpraševanje industrij končnih uporabnikov poganja rast trga. GPTE igra pomembno vlogo v avtomatiziranih krmilnih sistemih, saj uravnava gibanje celotnega stroja. Uporaba avtomatiziranih strojev pomaga pri avtomatizaciji delovanja strojev in zmanjšanju stroškov dela. Avtomatizirani stroji zahtevajo stalno preizkušanje sestavnih delov, kar spodbuja povpraševanje po GPTE v panogah končnih uporabnikov, kot so hrana in pijača, avtomobilizem, proizvodnja ter energetika in javne službe. Poleg tega se ocenjuje, da bo povpraševanje po osebnih avtomobilih v APAC raslo, kar bo v prihodnjih letih še povečalo povpraševanje po GPTE.

 • Glavni izziv: The dolg cikel zamenjave GPTE kot so oscilatorji, spektralni analizatorji, generatorji signalov in omrežni analizatorji, predstavljajo izziv za rast trga. V primeru okvare je treba zamenjati samo poškodovani del. Zato stranke raje obnovijo komponente, namesto da spremenijo celoten sistem, da bi prihranile stroške. Imajo tudi možnost kontaktiranja specializiranih ponudnikov storitev ali dobaviteljev. Zato dolg cikel zamenjave izdelka preprečuje, da bi kupci zamenjali dobavitelja. Pričakuje se, da bodo takšni dejavniki ovirali rast trga v predvidenem obdobju.

Če želite izvedeti več o dodatnih ključnih gonilih, trendih in izzivih – Preberite naše BREZPLAČNO vzorčno poročilo zdaj!

Pokrajina prodajalca

Trg je razdrobljeno zaradi prisotnosti velikega števila mednarodnih in domačih igralcev. Mednarodni akterji so razvili široko paleto energetsko učinkovitih GPTE in ponujajo izdelke za skoraj vse aplikacije za končne uporabnike. Na trgu je tudi več lokalnih prodajalcev, ki skrbijo za posebne potrebe aplikacij za končne uporabnike. To je povzročilo močno konkurenco na regionalnih trgih. Prodajalci se osredotočajo na ponudbo testne in merilne opreme, ki lahko zadovolji zahteve strank. Pričakuje se, da se bo konkurenca na trgu v predvidenem obdobju okrepila, saj več podjetij zaradi možnosti rasti vlaga v trge v gospodarstvih v vzponu.

Pridobite doživljenjski dostop do naših Technavio Insights! Naročite se na naše Osnovni načrt se zaračuna letno v višini 5000 USD

Delitev trga

Poročilo o trgu opreme za splošno rabo (GPTE) je segmentirano po izdelkih (osciloskop, spektralni analizator, generator signalov, omrežni analizator in drugi izdelki), končnem uporabniku (komunikacije, industrija, vesoljska in obrambna industrija, elektronika in polprevodniki ter drugi) in geografski (APAC) , Severna Amerika, Evropi, Južna Amerikain srednji vzhod in Afrika). APAC bo vodilna regija s 40-odstotno rastjo trga v predvidenem obdobju. Kitajska, Japonskain Severna Koreja je ključna država za trg testne opreme za splošno uporabo (GPTE) v APAC.

Dodatne vpoglede v prispevek vseh segmentov in regionalnih priložnosti najdete v poročilu- Kupi poročilo

Omeni nekaj podjetij

 • Agilent Technologies Inc.

 • AMETEK Inc.

 • Anritsu Corp.

 • Aplab doo

 • Danaher Corp.

 • Fortive Corp.

 • Keysight Technologies Inc.

 • Lauterbach GmbH

 • National Instruments Corp.

 • Rohde and Schwarz GmbH and Co. KG

 • Scientech Technologies Pvt. doo

 • Seaward Electronic Ltd.

 • SGS SA

 • Roof Inc.

 • Texas Instruments Inc.

 • Thermo Fisher Scientific Inc.

 • Viavi Solutions Inc.

 • Yokogawa Electric Corp.

 • Advantest Corp.

 • Teledyne Technologies Inc.

Želite prilagoditi svoje poročilo? Pogovorite se z analitikom in prilagodite svoje poročilo glede na vaše potrebe

Povezana poročila

Trg testne opreme za sisteme na čipu (SoC). po uporabi in geografiji – napoved in analiza 2022-2026: Pojav avtonomnih vozil je trend na trgu. Svetovna avtomobilska industrija naj bi v prihodnjih letih doživela velike naložbe v razvoj avtonomnih vozil. Pri proizvodnji avtonomnih vozil je potrebnih veliko senzorjev, ki pošiljajo signale računalniški platformi, zgrajeni na SOC.

Trg opreme za testiranje napak po izdelku in geografiji – napoved in analiza 2022-2026: Naraščajoče povpraševanje raziskovalnih ustanov po namiznih elektronskih mikroskopih je trend na trgu. Običajni elektronski mikroskop je prevelik in predrag, da bi ga uporabljali za nekomercialne dejavnosti, kot so muzeji in akademske ustanove. Zato ima večina nekomercialnih končnih uporabnikov raje svetlobne (optične) mikroskope, ki so cenejši od elektronskih mikroskopov.

Tržni obseg preskusne opreme za splošno uporabo (GPTE).

Pokritost poročila

Podrobnosti

Številka strani

120

Osnovno leto

leta 2021

Obdobje napovedi

2022-2026

Zagon rasti in CAGR

Pospešite pri CAGR 5,58 %

Rast trga 2022-2026

1,95 milijarde dolarjev

Tržna struktura

Razdrobljeno

Medletna rast (%)

4.75

Regionalna analiza

APAC, Severna Amerika, Evropa, Južna Amerika ter Bližnji vzhod in Afrika

Tržni prispevek

APAC pri 40 %

Ključne države porabnice

ZDA, Kitajska, Japonska, Južna Koreja in Nemčija

Konkurenčna pokrajina

Vodilna podjetja, konkurenčne strategije, stopnja angažiranosti potrošnikov

Profilirana podjetja

Agilent Technologies Inc., AMETEK Inc., Anritsu Corp., Aplab Ltd., Danaher Corp., Fortive Corp., Keysight Technologies Inc., Lauterbach GmbH, National Instruments Corp., Rohde and Schwarz GmbH and Co. KG, Scientech Technologies Pvt. Ltd., Seaward Electronic Ltd., SGS SA, TEGAM Inc., Texas Instruments Inc., Thermo Fisher Scientific Inc., Viavi Solutions Inc., Yokogawa Electric Corp., Advantest Corp. in Teledyne Technologies Inc.

Tržna dinamika

Analiza matičnega trga, Induktorji in ovire za rast trga, Analiza hitro rastočih in počasi rastočih segmentov, vpliv COVID-19 in prihodnje potrošniške dinamike ter analiza stanja trga za predvideno obdobje.

Pristojnost za prilagoditev

Če naše poročilo ne vsebuje podatkov, ki jih iščete, se lahko obrnete na naše analitike in prilagodite segmente.

Prebrskaj informacijske tehnologije Tržna poročila

Zajete ključne teme

1 Povzetek

2 Tržna pokrajina

3 Določanje velikosti trga

4 Analiza petih sil

5 Segmentacija trga po izdelku

6 Segmentacija trga po končnem uporabniku

7 Pokrajina strank

8 Geografska pokrajina

9 Gonila, izzivi in ​​trendi

10 Pokrajina dobaviteljev

11 Analiza dobaviteljev

12 Dodatek

O nas

Technavio je vodilno svetovno tehnološko raziskovalno in svetovalno podjetje. Njihove raziskave in analize se osredotočajo na nastajajoče tržne trende in zagotavljajo uporabne vpoglede, ki podjetjem pomagajo prepoznati tržne priložnosti in razviti učinkovite strategije za optimizacijo svojega položaja na trgu.

Z več kot 500 specializiranimi analitiki je knjižnica poročil podjetja Technavio sestavljena iz več kot 17.000 poročil, ki zajemajo 800 tehnologij v 50 državah. Njihovo bazo strank sestavljajo podjetja vseh velikosti, vključno z več kot 100 podjetji s seznama Fortune 500. Ta naraščajoča baza strank se opira na celovito pokritost podjetja Technavio, obsežne raziskave in tržne vpoglede, ki jih je mogoče uporabiti za prepoznavanje priložnosti na obstoječih in potencialnih trgih ter oceno njihovih konkurenčnih položajev znotraj spreminjajočih se tržnih scenarijev.

Kontakt
Technavio Research
Jesse Maida
Izvršni direktor za medije in marketing
ZDA: +1 844 364 1100
Združeno kraljestvo: +44 203 893 3200
E-naslov:media@technavio.com
Spletna stran: www.technavio.com/

Globalni trg testne opreme za splošno uporabo (GPTE).

Globalni trg testne opreme za splošno uporabo (GPTE).

Cision

Cision

Oglejte si izvirno vsebino za večpredstavnostni prenos:https://www.prnewswire.com/news-releases/gpte-market-size-to-grow-by-usd-1-95-billion-growing-demand-from-end-user-industries-to-boost- rast trga—technavio-301683928.html

VIR Technavio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *