Velikost trga gorskih koles bo od leta 2022 do 2027 narasla za 13.540,97 milijona USD: opisna analiza kupcev, ocena prodajalcev in tržna dinamika

NEW YORK, 23. november 2022 /PRNewswire/ — Technavio kategorizira svetovni trg gorskih koles kot segment trgu izdelkov za prosti čas, domači trg. Trg izdelkov za prosti čas zajema različne kategorije, vključno s športno opremo, glasbili, opremo za kampiranje, rekreacijskimi vozili, kolesi, igračami in drugimi potrošniško usmerjenimi igrami. The svetovnem trgu gorskih koles velikost naj bi se povečala za 13.540,97 milijona dolarjev od 2022 do 2027. Zagon rasti trga se bo pospešil na a CAGR od 5,4 %.

Technavio je objavil najnovejše poročilo o tržni raziskavi z naslovom Globalni trg gorskih koles 2023-2027.

Technavio je objavil najnovejše poročilo o tržni raziskavi z naslovom Globalni trg gorskih koles 2023-2027.

Odkrijte nekaj vpogledov v velikost trga, preden kupite celotno poročilo. Zahtevajte brezplačen vzorec

Svetovni trg gorskih koles Pokrajina stranke

Da bi podjetjem pomagali oceniti in razviti strategije rasti, poročilo navaja –

Svetovni trg gorskih koles – Analiza prodajalca

Pokrajina prodajalca – Trg gorskih koles je razdrobljen zaradi prisotnosti velikega števila svetovnih in regionalnih dobaviteljev. Nekaj ​​uglednih dobaviteljev, ki ponujajo gorska kolesa na trgu, je Alta Cycling Group, BH BIKES EVROPA SL, Dorel Industries Inc., Fuji Bikes, Giant Manufacturing Co. Ltd., Grimaldi Industri AB, Guangzhou Trinity Cycles Co. Ltd., Kona Bicycle Co., in drugi.

Prodajalci na aktivnem trgu ponujajo konkurenčne izdelke, ki so na voljo prek fizičnih trgovin in spletnih platform. Mednarodni akterji povečujejo svojo prisotnost na svetovnem trgu gorskih koles s svojo razvito infrastrukturo ter podporo raziskav in razvoja (R&R). Vendar regionalni dobavitelji težko konkurirajo s ceno in tehnologijo. Zato se pričakuje, da se bo konkurenčno okolje povečalo zaradi povečane širitve izdelkov in storitev, tehnoloških inovacij ter združitev in prevzemov (M&A).

Ponudba prodajalca –

 • Kolesarska skupina Alta: Podjetje ponuja gorska kolesa, kot sta Release 5 C in Catch 2.

 • BH KOLESA EVROPA SL: Podjetje ponuja gorska kolesa, kot je Lynx Race.

 • Kolesa Fuji: Podjetje ponuja gorska kolesa, kot so Auric, Rakan in Outland.

 • Giant Manufacturing Co. Ltd.: Podjetje ponuja gorska kolesa, kot sta Trance XE in Stance E.

 • Za podrobnosti o dobaviteljih in njihovi ponudbi – Kupi poročilo!

Svetovni trg gorskih kolesOcena segmentacije

Geografski pregled

Geografsko gledano svetovni trg gorskih koles je segmentiran na Severna Amerika, EvropiAPAC, Južna Amerikain srednji vzhod in Afrika. Poročilo zagotavlja uporabne vpoglede in natančno oceno prispevka vseh regij k rasti svetovnega trga gorskih koles.

 • Severna Amerika drži 34% trg gorskih koles leta 2022. Ocenjuje se, da bo trg v regiji v predvidenem obdobju rasel najhitreje. Gorsko kolesarjenje je priljubljen terenski šport, ki postaja vse bolj priljubljen Severna Amerika. Vse bolj priljubljena je tudi zavest o varnosti, fitnesu, etiki in varovanju okolja. Zato bodo povečanje razpoložljivega dohodka, vse večje zanimanje za gorsko kolesarske dogodke in lansiranje tehnološko naprednih gorskih koles spodbudili rast regionalnega trga gorskih koles v predvidenem obdobju.

Pregled segmenta

Glede na končnega uporabnika je svetovni trg gorskih koles segmentiran v prostem času in tekmovanju.

 • Rast tržnega deleža segment prostega časa bo v predvidenem obdobju višji od drugih segmentov. Šport postaja vse bolj priljubljen tako v razvitih kot v državah v razvoju. Rast tega segmenta pripisujemo različnim dejavnikom, kot so povečanje razpoložljivega dohodka, sprememba življenjskega stila, promocija gorsko-kolesarskega turizma ter prireditve in dirke v organizaciji društev.

Prenesite BREZPLAČNO vzorčno poročilo

Svetovni trg gorskih koles – Tržna dinamika

 • Vpliven voznik – Gorsko kolesarski turizem spodbuja rast trga. Ljudje potujejo na različne destinacije po svetu, da bi izkusili gorsko kolesarjenje. Šport je vir dohodka za mnoge države. Poleg tega prizadevanja lokalnih oblasti privabljajo turiste. Razni drugi projekti, kot so odprtje novih poti; razvoj začetniških poti za otroke; in razvoj naprednih stez za različne namene, kot so proste vožnje, steze za spust, pump tracki in jump parki, poganjata rast svetovnega trga gorskih koles v predvidenem obdobju.

 • Ključni trend – Razvoj električnih gorskih koles je ključni trend na trgu. Električna gorska kolesa kolesarjem pomagajo povečati moč vrtenja pedal, kar olajša izkušnjo gorskega kolesarjenja. Vozniki lahko izberejo nižjo stopnjo podpore motorja ali pa motor ugasnejo. V primeru vožnje navzgor lahko vozniki izberejo višjo stopnjo podpore motorja, da olajšajo vožnjo. Zato bo tehnološki napredek, kot je razvoj električnih gorskih koles, podpiral rast svetovnega trga gorskih koles v predvidenem obdobju.

 • Velik izziv – Povečanje števila prometnih nesreč in nesreč ter s tem povezanih poškodb je velik izziv na trgu. Vozniki, ki vozijo po neravnem terenu, so zelo občutljivi na nevarnosti, saj se ne zavedajo nepravilnosti na cestišču. Naravni pojavi, kot so nenadne spremembe vremena in pomanjkanje sončne svetlobe, lahko povzročijo resne smrti in poškodbe. Ta tveganja negativno vplivajo na trg gorskih koles in omejujejo navdušence pri raziskovanju novih poti in gorskih območij. To pa lahko vpliva na gorsko kolesarski turizem v smislu ustvarjenega prihodka. Takšni dejavniki bodo ovirali povpraševanje po gorskih kolesih, kar bo oviralo rast svetovnega trga gorskih koles v predvidenem obdobju.

Gonila, trendi in izzivi so dejavniki tržne dinamike, ki govorijo o posledicah in trajnosti poslovanja. Poiščite nekaj spoznanj iz brezplačno poročilo o vzorcu!

Katera so ključna dejstva, zajeta v tem poročilu o trgu gorskega kolesa?

 • CAGR trga v predvidenem obdobju

 • Poglobljene informacije o dejavnikih, ki bodo spodbujali rast trga gorskih koles med letoma 2023 in 2027.

 • Natančna ocena velikosti trga gorskih koles in njegovega prispevka k matičnemu trgu

 • Natančne napovedi o prihajajočih trendih in spremembah v vedenju potrošnikov

 • Rast trga gorskih koles v APAC, Severna Amerika, Evropi, srednji vzhod in Afrikain Južna Amerika

 • Podrobna analiza konkurenčnega tržnega okolja in podrobne informacije o dobaviteljih

 • Celovita analiza dejavnikov, ki bodo spodbujali rast trga prodajalcev gorskih koles

Registrirajte se za brezplačno preskusno različico še danes in pridobite takojšen dostop do več kot 17.000 poročil o tržnih raziskavah.
Platforma NAROČNIŠTVO podjetja Technavio

Povezana poročila:

 • The trg opreme za gorsko kolesarjenje ocenjuje se, da raste na a CAGR od 4,60 % od leta 2021 do leta 2026. Velikost trga naj bi se povečala za 3,99 milijarde dolarjev. Trg je segmentiran po izdelku (zaščitna oprema in orodje za gorsko kolesarjenje) in geografski (Severna Amerika, EvropiAPAC, Južna Amerikain srednji vzhod in Afrika).

 • The trg ogljikovih vlaken ocenjena na 7,4-odstotno CAGR rast. Velikost trga naj bi se povečala za 2.754,14 tisoč enot. Trg je segmentiran glede na uporabo (ročna kolesa in e-kolesa) in geografijo (Severna Amerika, EvropiAPAC, srednji vzhod in Afrikain Južna Amerika).

Tržnica gorskih koles

Pokritost poročila

Podrobnosti

Številka strani

120

Osnovno leto

leta 2022

Zgodovinsko obdobje

2017-2021

Obdobje napovedi

2023 -2027

Zagon rasti in CAGR

Pospešite pri 5,4 % CAGR

Rast trga 2023-2027

13540,97 milijona dolarjev

Tržna struktura

Razdrobljeno

Medletna rast (%)

5.1

Regionalna analiza

Severna Amerika, Evropa, APAC, Južna Amerika ter Bližnji vzhod in Afrika

Dajanje prispevkov

Severna Amerika pri 34 %

Ključne države

ZDA, Kitajska, Nemčija, Velika Britanija in Francija

Konkurenčna pokrajina

Vodilna podjetja, tržna pozicija dobaviteljev, konkurenčne strategije in panožna tveganja

Profilirana ključna podjetja

Alta Cycling Group, BH BIKES EUROPE SL, Dorel Industries Inc., Fuji Bikes, Giant Manufacturing Co. Ltd., Grimaldi Industri AB, Guangzhou Trinity Cycles Co. Ltd., Kona Bicycle Co., LAPIERRE SA, Marin Mountain Bikes Inc., Merida Industry Co. Ltd., Norco Bicycles, Pending System GmbH & Co. KG, Pivot Cycles EU GmbH, Pon Holdings BV, Rocky Mountain Bicycles, Santa Cruz Bicycles LLC, Trek Bicycle Corp., XDS Bike Co. in Youngone Corp.

Tržna dinamika

Analiza domačega trga; Induktorji in ovire za rast trga; Analiza hitro rastočih in počasi rastočih segmentov za predvideno obdobje

Pristojnost za prilagoditev

Če naše poročilo ni vsebovalo podatkov, ki jih iščete, se lahko obrnete na naše analitike in prilagodite segmente.

Prebrskaj Potrošnik po lastni presoji Tržna poročila

Vsebina:

1 Povzetek

2 Tržna pokrajina

3 Določanje velikosti trga

4 Analiza petih sil

5 Segmentacija trga po končnem uporabniku

6 Segmentacija trga po vrsti

7 Pokrajina strank

8 Geografska pokrajina

9 Gonila, izzivi in ​​trendi

10 Pokrajina dobaviteljev

11 Analiza dobaviteljev

12 Dodatek

O nas

Technavio je vodilno svetovno tehnološko raziskovalno in svetovalno podjetje. Njihove raziskave in analize se osredotočajo na nastajajoče tržne trende in zagotavljajo uporabne vpoglede, ki podjetjem pomagajo prepoznati tržne priložnosti in razviti učinkovite strategije za optimizacijo svojega položaja na trgu. Z več kot 500 specializiranimi analitiki je knjižnica poročil podjetja Technavio sestavljena iz več kot 17.000 poročil, ki zajemajo 800 tehnologij v 50 državah. Njihova baza strank vključuje podjetja vseh velikosti, vključno z več kot 100 podjetji s seznama Fortune 500. Ta naraščajoča baza strank temelji na obsežni pokritosti podjetja Technavio, obsežnih raziskavah in tržnih vpogledih, ki jih je mogoče uporabiti za prepoznavanje priložnosti na obstoječih in potencialnih trgih ter oceno njihovega konkurenčnega položaja znotraj spreminjajočih se tržnih scenarijev.

Kontakt

Technavio Research
Jesse Maida
Izvršni direktor za medije in marketing
ZDA: +1 844 364 1100
Združeno kraljestvo: +44 203 893 3200
E-naslov: media@technavio.com
Spletna stran: www.technavio.com/

Globalni trg gorskih koles 2023-2027

Globalni trg gorskih koles 2023-2027

Cision

Cision

Oglejte si izvirno vsebino za večpredstavnostni prenos:https://www.prnewswire.com/news-releases/mountain-bike-market-size-to-grow-by-usd-13-540-97-million-from-2022-to-2027-a-descriptive- uporabniška-krajinska-analiza-ocena-dobavitelja–tržna-dinamika—technavio-301685931.html

VIR Technavio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *