Velikost trga diagnostičnih orodij za skeniranje motornih koles se bo povečala za 311,98 milijona USD. Prednosti, povezane z uporabo diagnostičnih orodij za skeniranje motociklov za spodbujanje rasti trga

NEW YORK, 22. november 2022 /PRNewswire/ — “Trg diagnostičnega orodja za motorna kolesa glede na vrsto (na osnovi osebnega računalnika in dlančnik) in geografsko lokacijo (APAC, Evropi, Severna Amerika, srednji vzhod in Afrikain Južna Amerika) – Poročilo o napovedi in analizi 2022–2026″ je bilo dodano v ponudbo podjetja Technavio. Technavio s certifikatom ISO 9001:2015 že več kot 16 let ponosno sodeluje z več kot 100 podjetji s seznama Fortune 500. Razlika v potencialni rasti trga diagnostičnih orodij za skeniranje motociklov velikost med letoma 2021 in 2026 je 311 USD0,98 milijona. Če želite dobiti natančno letno varianco rasti in medletno stopnjo rasti, Zahtevajte BREZPLAČNO vzorčno poročilo.

Technavio je objavil svoje najnovejše poročilo o tržni raziskavi z naslovom Global Motorcycle Scan Tool Market 2022-2026.

Technavio je objavil svoje najnovejše poročilo o tržni raziskavi z naslovom Global Motorcycle Scan Tool Market 2022-2026.

Ključna tržna dinamika

  • Gonilna sila trga: Prednosti, povezane z uporabo diagnostičnih orodij za skeniranje motornih koles, spodbujajo rast trga. Prodaja motociklov je v porastu. Poleg tega vse večja integracija elektronike v načrtovanje in razvoj motociklov spodbuja rast trga. Diagnostična orodja za motorna kolesa imajo različne prednosti. Sodobni motocikli uporabljajo najsodobnejšo elektroniko, ki opravlja ključne funkcije. Zato je uporaba ustreznih diagnostičnih orodij za skeniranje pomembna za preprečevanje okvar sistema, ki temelji na elektroniki. Poleg tega so ta orodja ekonomična in lahko zmanjšajo število obiskov delovnih postaj ali servisnih centrov.

  • Tržni izziv: Visoki stroški delovnih postaj, ki temeljijo na osebnih računalnikih, bodo izziv za trg v predvidenem obdobju. Orodja za diagnostično skeniranje motornih koles imajo različne težave, kot je strošek nakupa celotnega sistema. Diagnostične delovne postaje za aplikacije za motorna kolesa zahtevajo več funkcionalnosti in lastnosti ter uporabljajo napredno programsko opremo z uporabo kompleksnih algoritmov. Vendar pa so stroški celotnih diagnostičnih delovnih postaj relativno visoki. Zato se breme stroškov prevali na potrošnike. Takšni dejavniki bodo spodbudili rast svetovnega trga diagnostičnih orodij za skeniranje motornih koles.

Če želite izvedeti več o dodatnih ključnih gonilih, trendih in izzivih, ki so na voljo s Technavio, Preberite naše BREZPLAČNO vzorčno poročilo zdaj!

The Temelji na osebnem računalniku bo pomembno prispeval k rasti trga v predvidenem obdobju. Računalniško podprta diagnostična orodja za motorna kolesa imajo različne prednosti, kot so minimalen diagnostični čas, natančna lokacija problema in omogočanje hitrejšega dostopa do iskanja rešitev, kar spodbuja njegovo razširjenost med delovnimi postajami za motorna kolesa. Številne pooblaščene delavnice za motorna kolesa ali servisi imajo vgrajeno takšno orodje. Poleg tega je tržni delež motociklov srednjega in višjega razreda z leti narasel, kar spodbuja potrebo po naprednih orodjih za diagnostično skeniranje na osnovi osebnega računalnika. Svetovna motociklistična industrija je priča prodoru naprednih sistemov in tehnologij, kar vodi do potrebe po diagnostičnih orodjih in programski opremi. Pomembni akterji, kot so HELLA, TEX in EOS Motorscan Division, ponujajo prilagojena diagnostična orodja na osnovi osebnega računalnika.

Pridobite doživljenjski dostop do naših Technavio Insights! Naročite se na naše Osnovni načrt se zaračuna letno v višini 5000 USD

APAC bo vodilna regija z 42-odstotno tržno rastjo v predvidenem obdobju. Kitajska in Indija so ključne države za trg orodij za diagnostiko motornih koles v APAC.

V poročilu poiščite dodatne vpoglede v prispevek vseh segmentov in regionalnih priložnosti. Kupi zdaj za podrobne informacije o segmentu

Omeni nekaj podjetij

Želite prilagoditi svoje poročilo? Pogovorite se z analitikom in prilagodite svoje poročilo glede na vaše potrebe

Povezana poročila

Trg izposoje motornih koles Poročilo o rasti, velikosti, trendih, analizi po vrsti, aplikaciji, regiji in segmentu 2022–2026: Tržni delež najema motornih koles naj bi se povečal za 198,96 milijona dolarjev od leta 2021 do leta 2026, zagon rasti trga pa se bo pospešil na CAGR 11,25 %. To poročilo obsežno zajema segmentacijo po izdelku (motorna kolesa za dnevno vožnjo in luksuzna motorna kolesa) in geografiji (Severna AmerikaAPAC, Evropi, Južna Amerikain srednji vzhod in Afrika).

Trg izpušnih plinov za motorna kolesa po končnem uporabniku in geografiji – napoved in analiza 2022-2026: Tržni delež izpušnih sistemov za motorna kolesa naj bi se od leta 2021 do 2026 povečal za 8,02 milijona enot, zagon rasti trga pa se bo pospešil pri CAGR 3,25 %. To poročilo obsežno zajema segmentacijo po končnem uporabniku (proizvajalci originalne opreme in poprodajni trg) in geografiji (APAC, Severna Amerika, Evropi, Južna Amerikain srednji vzhod in Afrika).

Obseg trga diagnostičnih orodij za motocikle

Pokritost poročila

Podrobnosti

Številka strani

120

Osnovno leto

leta 2021

Obdobje napovedi

2022-2026

Zagon rasti in CAGR

Pospešite pri 6,5 % CAGR

Rast trga 2022-2026

311,98 milijona dolarjev

Tržna struktura

Koncentrirano

Medletna rast (%)

5.62

Regionalna analiza

APAC, Evropa, Severna Amerika, Bližnji vzhod in Afrika ter Južna Amerika

Tržni prispevek

APAC pri 42 %

Ključne države porabnice

ZDA, Kitajska, Indija, Nemčija in Velika Britanija

Konkurenčna pokrajina

Vodilna podjetja, konkurenčne strategije, stopnja angažiranosti potrošnikov

Profilirana podjetja

Autel Intelligent Technology Co., Duonix GmbH, Eautotools, HealTech Electronics Ltd., HELLA GmbH and Co. KG, Snap On Inc., TEXA SpA in Vamag Srl

Tržna dinamika

Analiza matičnega trga, Induktorji in ovire za rast trga, Analiza hitro rastočih in počasi rastočih segmentov, vpliv COVID-19 in prihodnje potrošniške dinamike ter analiza stanja trga za predvideno obdobje.

Pristojnost za prilagoditev

Če naše poročilo ne vsebuje podatkov, ki jih iščete, se lahko obrnete na naše analitike in prilagodite segmente.

Prebrskaj Potrošnik po lastni presoji Tržna poročila

Zajete ključne teme

1 Povzetek

2 Tržna pokrajina

3 Določanje velikosti trga

4 Analiza petih sil

5 Segmentacija trga po vrsti

6 Uporabniška pokrajina

7 Geografska pokrajina

8 Gonila, izzivi in ​​trendi

9 Dobaviteljska pokrajina

10 Analiza dobaviteljev

11 Dodatek

O nas

Technavio je vodilno svetovno tehnološko raziskovalno in svetovalno podjetje. Njihove raziskave in analize se osredotočajo na nastajajoče tržne trende in zagotavljajo uporabne vpoglede, ki podjetjem pomagajo prepoznati tržne priložnosti in razviti učinkovite strategije za optimizacijo svojega položaja na trgu.

Z več kot 500 specializiranimi analitiki je knjižnica poročil podjetja Technavio sestavljena iz več kot 17.000 poročil, ki zajemajo 800 tehnologij v 50 državah. Njihovo bazo strank sestavljajo podjetja vseh velikosti, vključno z več kot 100 podjetji s seznama Fortune 500. Ta naraščajoča baza strank se opira na celovito pokritost podjetja Technavio, obsežne raziskave in tržne vpoglede, ki jih je mogoče uporabiti za prepoznavanje priložnosti na obstoječih in potencialnih trgih ter oceno njihovih konkurenčnih položajev znotraj spreminjajočih se tržnih scenarijev.

Kontakt
Technavio Research
Jesse Maida
Izvršni direktor za medije in marketing
ZDA: +1 844 364 1100
Združeno kraljestvo: +44 203 893 3200
E-naslov:media@technavio.com
Spletna stran: www.technavio.com/

Globalni trg diagnostičnih orodij za skeniranje motornih koles 2022-2026

Globalni trg diagnostičnih orodij za skeniranje motornih koles 2022-2026

Cision

Cision

Oglejte si izvirno vsebino za večpredstavnostni prenos:https://www.prnewswire.com/news-releases/motorcycle-diagnostic-scan-tools-market-size-to-grow-by-usd-311-98-million-advantages-associated-with-the-use- of-motorcycle-diagnostic-scan-tools-to-boost-market-growth—-technavio-301684865.html

VIR Technavio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *