Velikost trga biološkega in sintetičnega dimetil etra bo

PEKING, 24. november 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — The Global Trg biološkega in sintetičnega dimetil etra Velikost je bila leta 2021 10,3 milijarde USD, do leta 2030 pa naj bi zasedel trg velikosti 22,9 milijarde USD, s CAGR 9,4 % od leta 2022 do 2030.

Bioosnovan in sintetični dimetil eter se uporablja kot surovina za gorivo v visoko strukturiranih zagonskih dizelskih motorjih zaradi višjega cetanskega števila, ki omogoča boljši zagon v kompresijskih motorjih. Je alternativa dizlu in čistejši vir energije, ki varuje okolje pred škodljivim onesnaženjem. Razširitev prodaje avtomobilov, zmanjšanje potrebe po cenovno ugodnih zamenjavah za gorivo ter razširitev raziskovalnih in razvojnih dejavnosti ključnih akterjev za razvoj dobrih motorjev DME bodo podpirali razvoj industrije do leta 2030.

Statistika trga biološkega in sintetičnega dimetil etra

 • Svetovna tržna vrednost bioosnovanega in sintetičnega dimetil etra je leta 2021 znašala 10,3 milijarde USD in naj bi od leta 2022 do 2030 rasla za 9,4 % CAGR.
 • Tržni prihodki azijsko-pacifiškega biološkega in sintetičnega dimetil etra več kot 80-odstotni tržni delež leta 2021
 • Rast trga bioloških in sintetičnih dimetil etrov v Severni Ameriki bo od leta 2022 do 2030 zabeležila znaten CAGR v višini več kot 10 %.
 • Približno 68 % surovin je bilo leta 2021 zbranih na podlagi fosilnih goriv
 • Naraščajoče povpraševanje po okolju prijaznejših gorivih je svetovni trend na trgu bio in sintetičnega dimetil etra, ki spodbuja povpraševanje industrije

Faktorji rasti trga bioloških in sintetičnih dimetil etrov

 • Vse večja skrb za okolje
 • Naraščajoče povpraševanje v panogah končne uporabe
 • Vse večja uporaba utekočinjenega naftnega plina

Zahtevajte brezplačno poročilo o vzorcu @ https://www.acumenresearchandconsulting.com/request-sample/1185

Poročilo o trgu biološkega in sintetičnega dimetil etra:

trg Trg biološkega in sintetičnega dimetil etra
Trg biološkega in sintetičnega dimetil etra Velikost 2021 10,3 milijarde dolarjev
Trg biološkega in sintetičnega dimetil etra Napoved 2030 22,9 milijarde dolarjev
Trg biološkega in sintetičnega dimetil etra CAGR v obdobju 2022–2030 9,4 %
Trg biološkega in sintetičnega dimetil etra Obdobje analize 2018 – 2030
Trg biološkega in sintetičnega dimetil etra Osnovno leto leta 2021
Trg biološkega in sintetičnega dimetil etra Podatki napovedi 2022 – 2030
Pokriti segmenti Po surovinah, uporabi in geografiji
Trg biološkega in sintetičnega dimetil etra Regionalni obseg Severna Amerika, Evropa, Azija in Pacifik, Latinska Amerika ter Bližnji vzhod in Afrika
Profilirana ključna podjetja Guangdong JOVO Group, China Energy Ltd., Grillo-Werke AG, Akzo Nobel NV, Mitsubishi Corporation, Royal Dutch Shell, Shenhua Ningxia Coal Industry Group, Korea Gas Corporation in Oberon Fuels.
Pokritost poročila Tržni trendi, gonila, omejitve, konkurenčna analiza, profiliranje igralcev, regulatorna analiza

Preverite podrobno vsebino poročila @

https://www.acumenresearchandconsulting.com/table-of-content/bio-based-and-synthetic-dimethyl-ether-market

Segmentacija trga na osnovi biološkega in sintetičnega dimetil etra

Svetovni trg za biološki in sintetični dimetil eter je razdeljen glede na surovino, uporabo in regijo. Svetovni trg za biološke in sintetične dimetiletre je glede na surovine razdeljen na dva segmenta: na osnovi fosilnih goriv in na osnovi bioloških materialov. Globalni trg dimetil etra na biološki osnovi in ​​sintetičnega dimetil etra je razdeljen na štiri aplikacije: mešanje LPG, aerosolna goriva, transportno gorivo in industrijo. Svetovni trg bioloških in sintetičnih dimetil etrov je razdeljen na Evropo, Latinsko Ameriko, Severno Ameriko, Bližnji vzhod in Afriko ter Azijo in Pacifik.

Tržni delež biološkega in sintetičnega dimetil etra

Izdelki na biološki osnovi nastajajo z dehidracijo metanola, medtem ko so izdelki iz neobnovljivih virov energije pridobljeni iz mrtvih rastlin in bitij. Dimetil eter na osnovi nafte je leta 2021 predstavljal približno 85 % trga in pričakuje se, da bo v prihodnjih letih rasel z nedvoumno hitrostjo. Glavni razlog za velik delež DME na osnovi nafte je obilica zalog vnetljivega plina pod zemeljskim površjem, ki ga je mogoče učinkovito pridobiti z napredno tehnologijo.

Mešanje LPG leta 2021 predstavlja največji delež DME v celotni industriji in bo v prihodnjih letih imelo kritično povpraševanje. Mešanje LPG je podprto predvsem v azijsko-pacifiški regiji za zmanjšanje okoljskih toksinov, ki jih povzroča uporaba nemešanega LPG pri ogrevanju in kuhanju doma. Vlada in podnacionalni upravni organi so sprejeli stroge regulativne zahteve za spodbujanje mešanja utekočinjenega naftnega plina, ker oddaja manj toksinov v okolje.

Aerosolna goriva bodo v prihodnjih letih doživela izjemno rast, saj se bo CAGR v tem obdobju povečal za več kot 8,5 %. Boljši razvoj segmenta od pričakovanega lahko pripišemo njegovi široki uporabi v farmacevtski industriji, negi doma, osebni negi, barvah in premazih itd. Konstruktivni razvojni namigi za individualno obravnavo, skrb za dom ter industrijo barv in premazov v Evropi bodo povečali povpraševanje po izdelkih za nanašanje sile izhlapevanja v obsegu številk. Poleg tega bo močan farmacevtski razvoj v Severni Ameriki do leta 2030 povečal tržno oceno za pogonske aerosolne pline dimetil etra na biološki osnovi in ​​proizvedene.

Regionalna rast trga biološkega in sintetičnega dimetil etra

Leta 2021 je azijsko-pacifiška regija predstavljala več kot 80,4 % svetovnega trga dimetil etra. Naraščajoče povpraševanje po izdelkih na osnovi utekočinjenega naftnega plina za kuhanje v državah APAC, kot so Indija, Kitajska in Indonezija, bo v predvidenem časovnem okviru spodbudilo trg azijsko-pacifiškega biološkega in sintetičnega dimetil etra (DME). Poleg tega znatna prizadevanja indijske vlade za odpravo goriva za svetilke z DME, kot tudi naraščajoča urbanizacija okrožja, predstavljajo bolj briljantne možnosti za potrebe izdelkov pri mešanju LPG. Evropa je bila drugi največji prispevalec v letu 2021. Izdelek je postal široko sprejet kot alternativno gorivo za motorje pod tlakom v Evropi, ki bo najverjetneje vodila regionalni tržni delež dimetil etra v predvidenem obdobju.

Glede na obseg in prihodke se je Severna Amerika leta 2021 uvrstila na tretje mesto na svetovnem trgu dimetil etra. Veliko okrožno povpraševanje po aerosolnem pogonskem sredstvu bo v bližnji prihodnosti pomagalo povečati tržni delež. Države Latinske Amerike bodo najverjetneje doživele rahlo povečanje trga izdelkov v predvidenem časovnem okviru zaradi vse večjega povpraševanja po izdelkih za sodobne aplikacije v regiji.

Kupite to vrhunsko raziskovalno poročilo –

https://www.acumenresearchandconsulting.com/buy-now/0/1185

Bioosnovan in sintetični dimetil eter (DME) na trgu

Akzo Nobel NV, China Energy Ltd., Guangdong JOVO Group, Grillo-Werke AG, Korea Gas Corporation, Mitsubishi Corporation, Royal Dutch Shell, Shenhua Ningxia Coal Industry Group in Oberon Fuels so med glavnimi akterji v globalnem bio-osnovanem in sintetičnem gorivu. trg dimetil eter.

Vprašanja, na katera odgovarja to poročilo

 • Kakšna je bila velikost trga trga bioloških in sintetičnih dimetil etrov (DME) v letu 2021?
 • Kakšna bo CAGR trga biološkega in sintetičnega dimetil etra (DME) v predvidenem obdobju 2022 do 2030?
 • Kdo so glavni tržni akterji na svetovnem trgu bioloških in sintetičnih dimetil etrov (DME)?
 • Katera regija je leta 2021 predstavljala največji delež trga biološkega in sintetičnega dimetil etra (DME)?
 • Katera so ključna tržna gonila trga biološkega in sintetičnega dimetil etra (DME)?
 • Kdo je največji končni uporabnik na trgu biološkega in sintetičnega dimetil etra (DME)?
 • Kakšna bo tržna vrednost biološkega in sintetičnega dimetil etra (DME) leta 2030?

Prebrskajte več raziskovalnih tem na Kemična industrija Sorodno:

Globalno Trg dušikove kisline Dosegel naj bi tržno vrednost cca ameriški dolar 33 Bzanjn do leta 2027 in naj bi zrasel na a CAGR okoli 3 % glede na dohodek v obdobju napovedi 2020–2027

Globalno Velikost trga osnovnih materialov naj bi dosegel tržno vrednost cca 3 milijarde dolarjev do leta 2027 in naj bi zrasel na a CAGR okoli 14 % glede na dohodek v obdobju napovedi 2020–2027

Trg industrijskih plinov naj bi dosegel tržno vrednost cca 105 milijard dolarjev do leta 2027 in naj bi zrasel na a CAGR okoli 5,9 % glede na dohodek v obdobju napovedi 2020–2027

O Raziskave in svetovanje Acumen:

Acumen Research and Consulting je globalni ponudnik tržnih informacij in svetovalnih storitev na trgih informacijske tehnologije, naložb, telekomunikacij, proizvodnje in potrošniške tehnologije. ARC pomaga naložbenim skupnostim, strokovnjakom za IT in vodstvenim delavcem pri sprejemanju odločitev o nakupu tehnologije, ki temeljijo na dejstvih, in razvijanju strategij rasti podjetja za ohranjanje tržne konkurence. Z ekipo več kot 100 analitikov in več kot 200-letnimi skupnimi izkušnjami v panogi Acumen Research and Consulting zagotavlja kombinacijo industrijskega znanja skupaj s strokovnim znanjem na svetovni in državni ravni.

Za najnovejšo posodobitev Sledite nam Twitter , Instagram in LinkedIn

Kontaktiraj nas:

G. Richard Johnson

Raziskave in svetovanje Acumen

ZDA: +13474743864

Indija: +918983225533

E-naslov: sales@acumenresearchandconsulting.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *