Veliki dan Ryana Tannehilla pomaga pripeljati Titane do zmage nad Packersi

GREEN BAY, Wisconsin — The Tennessee Titans obdelani posli v četrtek na poti proti Green Bay Packers v zmagi s 27-17 na Lambeau Fieldu.

Kljub razgretemu novincu širokemu sprejemniku Christian Watson vlečenje v dveh touchdown podajah od branilca Aaron RodgersTennessee je odgovoril z dvema podajama za touchdown do tesen konca Austin Hooper.

Velika igra je odložila stvari kot sprejemnik novinca Titans Treylon Burks izvlekel 51-jardno podajo, ki je Titanom omogočila, da so pokleknili na uri.


Tennessee Titans

Titani (7-3) so odvzeli boj Packersom. Quarterback Ryan Tannehill je vodil s svojo najboljšo igro podaje v sezoni z 22 od 27 za 333 jardov, dva touchdowna in prestrezanje, da bi uravnotežil napad.

Beži nazaj Derrick Henry pretekel 87 jardov z 28 nosilci in dotikom. Zdaj ima več kot 1000 jardov v sezoni. Henry je imel tudi 45 jardov pri dveh prijemih in vrgel 3-jardno podajo za touchdown za Austin Hooper. Pridružil se je San Francisco 49ers tek nazaj Christian McCaffrey kot edini ne-quarterback, ki ima podajo in hiter touchdown na tekmi v tej sezoni.

Obetaven trend: Sprejemniki Titanov so že drugi teden zapored vplivali na igro. Novinec Treylon Burks stvari so se začele s sprejemom na 43 jardov, ki je poskrbel za prvi touchdown Tennesseeja na uvodni vožnji. Burks je končal s sedmimi sprejemi za 111 jardov, oba sta bila najvišja v karieri. Robert Woods zadel s šestimi prijemi za 69 jardov.

QB analiza: Tannehill je bil izjemno učinkovit. Večina njegovih velikih iger je izhajala iz igre, kjer so bili Packersi osredotočeni na zaustavitev Henryja. Podal je popolne podaje Burksu na veliki igri in Chigoziem Okonkwo za drugo in med dva branilca Hooperju vtaknil zatič za 16-jardni touchdown. Tannehillove podaje so hitro zadele njegove sprejemnike in jim dale priložnost, da pridobijo jarde po ulovu. To je bila njegova druga zaporedna tekma z vsaj 250 podajami in dvema podajama za touchdown.

Ključna igra: Packers so zmanjšali zaostanek na 14-9 z metom iz igre 39 jardov Mason Crosby. Tannehill je po vrnitvi s puntom dvakrat našel Okonkwoja na 31 jardov. Okonkwo je uspel ubrati podajo Tannehilla in ostati v mejah, ko je padel na tla po varnostnem udarcu Packersov Darnell Savage malo na spodnji poti, ki ga pušča široko odprtega. Igra se je obrnila, ko je bil Tennessee udarjen na lastni črti 12 jardov.

Pod radarsko statistiko: Henry je postal peti igralec v zgodovini NFL, ki je v petih zaporednih sezonah dosegel 10 hitih touchdownov in se pridružil LaDainianu Tomlinsonu, Adrian PetersonShaun Alexander in Michael Turner.

Naslednja igra: vs. Cincinnati Bengals27. november.


Green Bay Packers

Lahko noč Green Bay. Ne bo bisa. Dobre vibracije okoli Packerjev so se nadaljevale vse štiri dni po zmagi Dallas Cowboys v nedeljo prekinil niz petih porazov.

z Philadelphia Eagles nato pa to povzroči še en niz izgub. Pri rezultatu 4-7 so lahko Packersi še en poraz oddaljeni od tega, da bi bila sezona izgubljena. Ena redkih dobrih stvari, ki so prišle iz te igre, je bilo nenehno pojavljanje novincev Christian Watson, ki je na zadnjih dveh tekmah dosegel dva zadetka s touchdownom, kar je pet. Watson je končal z 48 jardi pri štirih prijemih in dveh zadetkih.

Osupljiva statistika NextGen: Watsonovo lovljenje s 14-jardnim dotikom je bila definicija tesnega meta skozi okno. Glede na statistiko NFL NextGen je imel Watson 0,5 jarda proti kotnemu branilcu Titans Christian Fulton. To je najmanjša razlika od Rodgersovih 55 touchdownov v zadnjih dveh sezonah.

Opišite igro z dvema besedama: Obrambni zlomi. Pokvarjeno pokritje proti novincu, Okonkwo, za 31 jardov, je zgrešil branje pri 42-jardni podaji Henryju, nato pa je bil popolnoma omamljen, ko je Henry odbil Hooperja, vse v isti akciji v tretji četrtini, ki je privedla do izenačenega zadetka. Na nek način so bile okvare zgodba enote obrambnega koordinatorja Joeja Barryja večino sezone.

Srebrna podloga: Vrnitev iz Randall Cobb naredil razliko — in ne samo kot sprejemnik. Cobb je imel moštvene rekorde pri sprejemih (šest) in jardov (73), hkrati pa je vračal udarce in vračal udarce Aaron Jones spodrsljaj, ki je Packersom pomagal doseči prvi touchdown na tekmi. Cobb je izpustil zadnje štiri tekme, medtem ko je bil poškodovan zaradi zvina gležnja. Na seznam je bil aktiviran le nekaj ur pred začetkom tekme.

Pod radarsko statistiko: Četrtek je za Packers označil peti zaporedni poraz kot favorita, njihov najdaljši niz porazov kot favorita v sezoni.

Naslednja igra: v Eaglesu, 27. nov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *