Tukaj je vaš prvi pogled na težko pričakovano posodobitev naslednje generacije za The Witcher 3

Dolgo obljubljena posodobitev naslednje generacije za The Witcher 3 podjetja CD Projekt je skoraj pred nami in pred prihodom na PlayStation 5, Xbox Series X/S in PC 14. decembra je studio delil prvi pogled na različne izboljšave, ki jih bo prinesel.

Kar zadeva tehnične izboljšave, jih je CD Projekt med svojim delom pozitivno požvižgal prvi ogled v živovendar lahko igralci računalniških iger pričakujejo podporo za sledenje žarkom, DLSS in FSR, skupaj z izborom novih grafičnih možnosti Ultra Plus, izboljšanjem ozadja, stopnjo podrobnosti in več.

Pravzaprav obstajajo vizualni dodatki na vseh področjih, vključno s predelano travo in listjem, izboljšanimi in bolj raznolikimi vremenskimi razmerami ter teksturami okolja in mrežami z višjo ločljivostjo. Novigradski tlakovci na primer niso več običajen zemljevid, ampak so zdaj popolnoma 3D. Pronicljivi igralci bodo videli tudi dim, ki se vali iz dimnikov v oddaljenih vaseh.

The Witcher 3: Wild Hunt – napoved nove generacije

Igralci na konzolah bodo seveda lahko izkoristili tudi različne izboljšave CD Projekta, z novimi načini delovanja in kakovosti, ki omogočajo izbiro med boljšimi vizualnimi slikami pri 30 sličicah na sekundo ali prednostnih 60 sličicah na sekundo. Pričakujte vse podrobnosti o konzoli v pripravi na izdajo.

Vendar pa nova posodobitev Witcher 3 vsebuje več kot le vizualne izboljšave in CD Projekt je izkoristil tudi priložnost za uvedbo številnih novih funkcij in izboljšav kakovosti življenja. Na voljo je na primer nov fotografski način, ki igralcem omogoča nadzor nad FOV, nagibom, globinsko ostrino, zaslonko, razdaljami ostrenja, osvetlitvijo in kontrastom za še bolj briljantne posnetke. Poleg tega je na voljo nova izbirna kamera v igri, ki pripelje vaš pogled veliko bližje dogajanju, ko ste peš, na konju ali oboje.

Na voljo so tudi novi filtri zemljevidov – ki raziskovalcem omogočajo, da skrijejo podobne ikone vprašaja – in mini zemljevid je mogoče skriti, zlasti med raziskovanjem. Z uporabo te druge možnosti je mogoče mini zemljevid začasno obnoviti s pritiskom na gumb in se bo samodejno pojavil v bitki.


The Witcher 3: Wild Hunt — Predogled posodobitve naslednje generacije.

Drugje so izboljšave pri upravljanju – če držite gumb v boju, lahko takoj aktivirate lik po vaši izbiri, ne da bi morali dvigniti radialni zemljevid – in za Geralta je na voljo nova možnost tapkanja za sprint. Še vedno na področju nadzora, igralci PS5 bodo dobili podporo DualSense za povratne informacije.

Drugi pomembni dodatki vključujejo številne izboljšave dostopnosti – kot so večji HUD in možnosti podnapisov – ter izboljšano jezikovno podporo, vključno s kitajsko sinhronizacijo in podnapisi. Obstajajo tudi številne prilagoditve, ki jih je treba izpopolniti, vključno z novo možnostjo premora za vrezane prizore, plus popravki za podobne zamrznitve vmesnih prizorov in predhodno pokvarjene vrstice nalog – pri čemer CD Projekt pravi, da bi moral popravek retroaktivno popraviti pokvarjene naloge shranjevanja. Končno je na voljo podpora za navzkrižno napredovanje in navzkrižno shranjevanje na računalnikih, Xboxih in Playstation.

CD Projekt je že povedal, da bodo lastniki PlayStation 4, Xbox One in Switch lahko uživali v “številnih dodatkih in izboljšavah” kot del popravka, ki spremlja posodobitev naslednje generacije na drugih konzolah, vendar natančno koliko (če sploh) bo preskočil na stroje zadnje generacije, ni jasno.

Vemo pa, da bodo vse platforme prejele majhen delček DLC-ja, ki je zasnovan na Netflixovi TV seriji The Witcher. To bo vključevalo nove možnosti oklepa in orožja za Geralta ter novo obleko za Jaskierja, ki bo temeljila na tistih, ki smo jih videli v seriji – in obstaja celo nekaj novega iskanja, povezanega z njihovo pridobitvijo, z Dougom Cocklom, ki se vrača v vlogo.

Brezplačna posodobitev naslednje generacije za The Witcher 3 in njegov dvojnik zadnje generacije prispe 14. decembra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *