Tukaj je pet najboljših ponudb za ušesne slušalke za odpravljanje hrupa in resnično brezžične za črni petek

Črni petek je najboljši čas v letu, da dobite veliko ponudbo na Steamu kakovostne slušalke za odpravljanje hrupa ali slušalke. Zdaj, ko je črni petek v teku, smo izbrali pet najboljših slušalk in slušalk, ki bi jih morali upoštevati. Ne glede na to, ali se odločite za Sony WH-1000XM4, Bose QuietComfort 45 ali Apple AirPods Prozagotovo boste zadovoljni z izbranim.

Brezžične slušalke za odpravljanje hrupa Sony WH-1000XM4 so še vedno ene najboljših slušalk za odpravljanje hrupa.

Sony WH-1000XM4 brezžične slušalke z odpravljanjem šumov

10 % povračila denarja s kartico Amazon Prime Card (potrebno je biti prijavljen)

Brezžična naprava za dušenje hrupa Sony WH-1000XM4 Slušalke

Sony WH1000XM4 ima morda generično ime, a kakovost teh slušalk je vse prej kot. V zadnjih letih je Sonyjeva serija slušalk WH1000XM omajala dolgoletni sloves družbe Bose kot najboljše slušalke za dušenje hrupa na trgu. Bose ima še vedno prednost v smislu boljšega odpravljanja hrupa, vendar mnogi ocenjevalci nagibajo klobuk Sonyju WH1000 za nekoliko boljšo kakovost zvoka in udobnejšo ergonomijo. WH1000XM4 se ponaša tudi z do 30 urami delovanja baterije z enim polnjenjem. Če vam zmanjka, vam bo polnjenje v samo 10 minutah omogočilo nadaljnjih 5 ur predvajanja. Polni se preko USB Type-C, kar je dobrodošla nadgradnja starega Micro USB.

Novejši Sony WH-1000XM5 nekako najde načine za izboljšave

Sony WH-1000XM5 brezžične slušalke z odpravljanjem šumov

10 % povračila denarja s kartico Amazon Prime Card (potrebno je biti prijavljen)

Brezžična naprava za odpravljanje hrupa Sony WH-1000XM5 Slušalke

Prejšnja generacija Sony WH-1000XM4 je bila na splošno hvaljena kot ena najboljših, če ne najboljša slušalka za odpravljanje hrupa pod 500 USD. Kljub temu, Sony WH-1000XM5 lahko opazno izboljša eno zelo pomembno lastnost, in sicer odpravljanje hrupa.
Kar zadeva digitalno odpravljanje šumov, je bil XM5 nadgrajen z dvojnimi procesorji in mikrofoni, zasnovanimi za filtriranje hrupa iz okolice. Rezultat je boljše zmanjšanje višjih končnih frekvenc, ki jih XM4 prej ni mogel blokirati. Kar zadeva pasivno izolacijo hrupa, je Sony opravil veliko boljše delo pri učinkovitejšem tesnjenju zvoka v slušalkah na XM5; oblikovani so večji in širši, da popolnoma objamejo vaše uho, penasti material pa, čeprav je prav tako udoben, bolje poskrbi za ustrezno tesnjenje. Razlika v dušenju hrupa je precej očitna.

Novi Bose QuietComfort 45 je vreden tekmec

Brezžične slušalke Bose QuietComfort 45 z odpravljanjem hrupa

Brezžična naprava za dušenje hrupa Bose QuietComfort 45 Slušalke

Bose ne potrebuje predstavitve. Nihče ne more oporekati dejstvu, da slušalke Bose QuietComfort že leta in leta postavljajo merila za odpravljanje hrupa in kakovost zvoka. Bili so industrijski standard, dokler se ni pojavila nova serija Sony WH1000XM. Za razliko od WH1000XM4 (trenutno izdanega WH1000XM5) je QuietComfort 45 najnovejši model v liniji. To so prve slušalke QuietComfort, ki so se končno izognile staremu priključku Micro USB v korist USB Type-C. QC45 se ponaša z do 24-urno življenjsko dobo baterije z enim polnjenjem, 15-minutno polnjenje pa vam bo zagotovilo še 3 ure predvajanja. Večina drugih spoštuje, da je na otip in videz skoraj enak QC3. Če ni pokvarjen, zakaj bi ga popravljal?

Preverite Apple AirPods Pro za možnost vstavljanja hrupa

Apple AirPods Pro (2. generacija) Active Noise Cancellation Resnično brezžične slušalke

Apple AirPods Pro (2. generacija) Aktivno odpravljanje šumov Resnično brezžično Slušalke

Minila so skoraj tri leta, odkar je bila izdana prva generacija slušalk Apple AirPods Pro, tako da je pod pokrovom veliko nadgradenj, tudi če so nove slušalke AirPods Pro kozmetično enake. Največja nadgradnja je nov čip Apple H2, ki obljublja boljšo kakovost zvoka in izboljšano aktivno odpravljanje šumov. Kombinirana ušesna pasivna izolacija hrupa pomeni, da bodo AirPods Pro zagotovili boljšo izolacijo hrupa kot naglavne slušalke, kot sta Bose QuietComfort ali Sony WH1000XM5. Obstaja tudi nova funkcija, imenovana “Adaptive Transparency Mode”. Pravzaprav ta mod krepi ambientalni zvok, da bolje slišite svojo okolico. Ušesne slušalke imajo tradicionalno zelo dobro odpravljanje hrupa, tudi če ni omogočeno aktivno odpravljanje hrupa, zato je to odličen način, da ljudje poslušajo zunanji svet, ne da bi morali sneti slušalke.

Sony WF-1000XM4 je cenejša alternativa AirPods Pro

Sony WF-1000XM4 slušalke z odpravljanjem hrupa

Sony SF-1000XM4 je za črni petek znižan na 178 USD, kar pomeni, da je za 50 USD cenejši od AirPods Pro. Tudi večjih pomanjkljivosti ni. WF-1000XM4 ponuja odlično kakovost zvoka in zelo učinkovito odpravljanje hrupa zahvaljujoč zaprti zasnovi pasivne izolacije hrupa, ki je podobna AirPods Pro. Je tudi ena najdlje vzdržljivih resnično brezžičnih slušalk z do 8 urami predvajanja z enim polnjenjem. Prejmete tri različne velikosti konic, ki ustrezajo velikosti vašega ušesa, ter etui za brezžično polnjenje.

Drugouvrščeni: Samsung Galaxy Live Buds

Resnično brezžične slušalke Samsung Galaxy Buds Live z aktivnim dušenjem hrupa

Resnično brezžične slušalke Samsung Galaxy Buds Live z aktivnim hrupom Odpoved

Resnično brezžične slušalke z aktivnim dušenjem hrupa ugledne blagovne znamke za manj kot 100 USD?? Da, prav ste slišali. To je odlična ponudba, še posebej, če primerjate ceno z AirPods. Samsung Galaxy Buds Live so 120 $ nižji od trenutne ponudbe za črni petek Apple AirPods Pro dogovor in 60 $ manj kot Apple AirPods tretje generacijeki nima niti funkcije za zmanjšanje hrupa.

Pri tako nizki ceni mora biti ulov, kajne? No, ja, obstaja. Čeprav imajo Galaxy Buds Live aktivno odpravljanje hrupa, ga imajo ne izolira pasivnega hrupa. To pomeni, da zasnova slušalk ne ustvarja ustreznega tesnila. To pomeni, da aktivno odpravljanje šumov pomaga utišati zvoke iz okolice, vendar jih ne odpravi popolnoma. To je na splošno velik ne-ne v smislu zmogljivosti odpravljanja hrupa, vendar za scenarij uporabe Galaxy Buds dejansko dobro deluje. Galaxy Buds odpravijo dovolj hrupa v ozadju, da lahko uživate v glasbi ali prostoročnih klicih, hkrati pa se boste popolnoma zavedali svoje okolice. Odpravljanje hrupa Slušalke z odpravljanjem hrupa imajo običajno način, ki omogoča poslušanje zunanjega sveta, potem pa bi popolnoma izklopili odpravljanje hrupa. To pomeni, da lahko naredite bodisi ali, vendar ne obojega hkrati. Z Galaxy Buds Live lahko.

Ali se odpravljanje hrupa splača?

Razen če živite v brezehoični komori, seveda! Možnost preglasitve hrupa v ozadju med poslušanjem vaše glasbe je absolutna sprememba igre. Tisti, ki ste to že doživeli, se boste verjetno strinjali, tiste, ki še niste, pa boste pričakali osupljivo doživetje.

Iščete več popustov? Oglejte si naše najboljše ponudbe za črni petek 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *