Trg večfaktorske avtentikacije 2023–2027: Opisna analiza matičnega trga, model petih sil, tržna dinamika in segmentacija

NEW YORK, 23. november 2022 /PRNewswire/ — Glede na Technavio, c svetovnem trgu večfaktorske avtentikacije velikost naj bi se povečala 20806,45 milijona dolarjev od 2022 do 2027. Ocenjuje se, da bo trg v predvidenem obdobju zrasel s CAGR 21,41%. Poleg tega se bo zagon rasti pospešil. Severna Amerika leta 2022 imel največji delež na svetovnem trgu, trg v regiji pa naj bi zabeležil 35-odstotno rast.

Technavio je objavil svoje najnovejše poročilo o tržni raziskavi z naslovom Global Multi-Factor Authentication Market 2023-2027.

Technavio je objavil svoje najnovejše poročilo o tržni raziskavi z naslovom Global Multi-Factor Authentication Market 2023-2027.

Odkrijte nekaj vpogledov v velikost trga, preden kupite celotno poročilo. Zahtevajte brezplačno poročilo o vzorcu!

Globalni trg večfaktorske avtentikacije Analiza domačega trga

Technavio kategorizira svetovni trg večfaktorske avtentikacije kot segment Trg IT svetovanja in drugih storitev, ki zajema podjetja, ki ponujajo storitve IT svetovanja in sistemske integracije, storitve aplikacij, storitve elektronske obdelave podatkov, storitve zunanjega izvajanja poslovnih procesov, infrastrukturne storitve in internetne storitve. Svetovni trg IT svetovalnih in drugih storitev vključuje podjetja, ki nudijo svetovalne storitve na področju informacijske tehnologije in upravljanja informacij. Technavio izračuna velikost trga IT svetovanja in drugih storitev na podlagi skupnega prihodka, ki ga ustvarijo podjetja, ki se ukvarjajo z zagotavljanjem vseh vrst IT storitev. Vključuje letne prihodke, ki jih podjetja ustvarijo z izvajanjem pogodb o storitvah IT.

Poiščite vpogled v analizo matičnega trga in vrednostne verige. Prenesite ekskluzivni vzorec!

Globalni trg večfaktorske avtentikacije – pet sil

Globalni trg večfaktorske avtentikacije je razdrobljen in analiza petih sil zajema –

 • Pogajalska moč kupcev

 • Grožnja novih udeležencev

 • Grožnja rivalstva

 • Pogajalska moč dobaviteljev

 • Grožnja z nadomestki

 • Razlaga Porterjevega modela petih sil pomaga pri poslovni strategiji, za vse podrobnosti – poročilo o nakupu!

Globalni trg večfaktorske avtentikacije – krajina strank

Poročilo zajema življenjski cikel sprejemanja trga, od faze inovatorja do faze zaostanka. Osredotoča se na stopnje posvojitve v različnih regijah glede na prodor. Poleg tega poročilo vključuje tudi ključna nakupna merila in dejavnike cenovne občutljivosti, ki podjetjem pomagajo oceniti in razviti njihove strategije rasti.

Globalni trg večfaktorske avtentikacijeOcena segmentacije

Pregled segmenta

Technavio je trg segmentiral glede na komponento, izvedbo in regijo.

 • Segment storitev bo v predvidenem obdobju rasel najvišje iz več razlogov. Prvič, vedno večja uporaba rešitev in storitev večfaktorske avtentikacije v organizacijah spodbuja rast. Podjetja uporabljajo rešitve za večfaktorsko avtentikacijo, da preprečijo nepooblaščen dostop do kritičnih podatkov. Vse večje število kršitev podatkov in kibernetskih napadov ter vse večja uporaba BYOD med podjetji bodo pozitivno vplivali na trg.

Geografski pregled

Geografsko globalni trg večfaktorske avtentikacije je segmentiran na Severna Amerika, EvropiAPAC, Južna Amerikain srednji vzhod in Afrika. Poročilo zagotavlja uporabne vpoglede in ocenjuje prispevek vseh regij k rasti svetovnega trga večfaktorske avtentikacije.

 • Severna Amerika drži 35% svetovnega trga večfaktorske avtentikacije v letu 2022. Ocenjuje se, da bo trg v regiji v predvidenem obdobju rasel najhitreje. Sprejetje večfaktorske avtentikacije je visoko Severna Amerika, regija, ki je tehnološko naprednejša od drugih. Vse večje regulativne zahteve za velike banke in podjetja v industriji plačilnih kartic (PCI) spodbujajo sprejemanje večfaktorske avtentikacije v regiji. Poleg tega je napredek v rešitvah za preverjanje pristnosti spodbudil rast trga. Strogi vladni predpisi silijo podjetja, da vključijo večfaktorsko avtentikacijo v svojo paradigmo avtentikacije poverilnic. Takšni dejavniki bodo v predvidenem obdobju spodbujali trg večfaktorske avtentikacije v regiji.

Prenesite BREZPLAČNO vzorčno poročilo

Globalni trg večfaktorske avtentikacije – Tržna dinamika

Ključni dejavniki, ki spodbujajo rast trga

 • Vse večji obseg spletnih transakcij spodbuja rast trga večfaktorske avtentikacije.

 • Finančne transakcije so ranljive za kibernetske napade. Zato so številne organizacije začele uporabljati metode preverjanja pristnosti, kot so preverjanje pristnosti prek telefona, programski žetoni OTP, strojni žetoni OTP in e-pošta.

 • E-trgovina predstavlja majhen delež maloprodajnih nakupov v ZDA. Zato je na ameriškem trgu e-trgovine veliko priložnosti.

 • Mobilni operaterji zagotavljajo hitre mobilne širokopasovne storitve, ki so potrebne za uporabo storitev računalništva v oblaku. Razpoložljivost omrežij 3G in 4G bo dodatno povečala spletne transakcije, kar bo spodbudilo sprejetje rešitev in storitev večfaktorske avtentikacije v predvidenem obdobju.

Najnovejši trendi, ki vplivajo na trg

 • Pojav večfaktorske avtentikacije v oblaku je ključni trend, ki vpliva na rast trga večfaktorske avtentikacije.

 • Mnoga podjetja sprejemajo rešitve in storitve večfaktorske avtentikacije v oblaku.

 • Da bi zagotovili varnost in varnost podatkov v oblaku, ponudniki storitev v oblaku sprejemajo tehnologije, kot sta tokenizacija in biometrična avtentikacija.

 • Povpraševanje po večfaktorski avtentikaciji za zaščito podatkov in informacij v okolju oblaka bo ponudilo različne priložnosti prodajalcem rešitev za večfaktorsko avtentikacijo in ponudnikom storitev v oblaku, kar bo podpiralo rast svetovnega trga večfaktorske avtentikacije v predvidenem obdobju. .

Glavni izzivi, ki zavirajo rast trga

 • Zvišanje cene žetonov OTP lahko ovira rast trga večfaktorske avtentikacije.

 • Visoki stroški začetne implementacije in zamenjave so povečali skupne stroške žetonov OTP, ki vključujejo začetne cene in licenčnine, infrastrukturne in strojne zahteve, žeton jamstvo ter prizadevanja in sredstva, potrebna za implementacijo in upravljanje rešitve.

 • Majhno število prodajalcev obvladuje trg, pomanjkanje močne konkurence pa povzroči visoke stroške začetne uvedbe in zamenjave. Zato bodo naraščajoči stroški žetonov OTP ovirali rast trga v predvidenem obdobju.

Gonila, trendi in izzivi so dejavniki tržne dinamike, ki govorijo o posledicah in trajnosti poslovanja. Poiščite nekaj spoznanj iz brezplačno poročilo o vzorcu!

Kateri so ključni podatki, zajeti v tem poročilu o trgu večfaktorske avtentikacije?

 • CAGR trga v predvidenem obdobju

 • Poglobljene informacije o dejavnikih, ki bodo spodbujali rast trga večfaktorske avtentikacije med letoma 2023 in 2027.

 • Natančna ocena velikosti trga večfaktorske avtentikacije in njenega prispevka k matičnemu trgu

 • Natančne napovedi o prihajajočih trendih in spremembah v vedenju potrošnikov

 • Rast industrije večfaktorske avtentikacije v APAC, Severna Amerika, Evropi, srednji vzhod in Afrikain Južna Amerika

 • Podrobna analiza konkurenčnega tržnega okolja in podrobne informacije o dobaviteljih

 • Celovita analiza dejavnikov, ki bodo spodbudili rast prodajalcev na trgu večfaktorske avtentikacije

Zagotovite si takojšen dostop do več kot 17.000 poročil o tržnih raziskavah.
Platforma NAROČNIŠTVO podjetja Technavio

Povezana poročila:

 • The trga pametnih pisarniških rešitev velikost naj bi se povečala 2919,08 milijona dolarjev s CAGR 13,5 % med letoma 2022 in 2027. Trg je segmentiran po izdelku (pametni varnostni sistemi, pametni EMS, nadzorni sistemi HVAC, pametni sistemi razsvetljave in avdio-video konferenčni sistemi), tehnologiji (brezžične tehnologije in žične tehnologije) in geografija (Severna Amerika, EvropiAPAC, Južna Amerikain srednji vzhod in Afrika).

 • The trg informacijskih storitev velikost naj bi se povečala 68,41 milijarde dolarjev s CAGR 8,29 % med letoma 2022 in 2027. Trg je segmentiran po vrsti (časopisni sindikati, knjižnice in arhivi), končnem uporabniku (avtomobilska industrija, zdravstvo, trgovina na drobno, proizvodnja, drugo) in geografski (Severna Amerika, EvropiAPAC, Južna Amerikain srednji vzhod in Afrika).

Obseg trga večfaktorske avtentikacije

Pokritost poročila

Podrobnosti

Številka strani

120

Osnovno leto

leta 2022

Zgodovinsko obdobje

2017 -2021

Obdobje napovedi

2023 -2027

Zagon rasti in CAGR

Pospešite pri CAGR 21,41 %

Rast trga 2023-2027

20806,45 milijona dolarjev

Tržna struktura

Razdrobljeno

Medletna rast (%)

20.37

Regionalna analiza

Severna Amerika, Evropa, APAC, Bližnji vzhod in Afrika ter Južna Amerika

Tržni prispevek

Severna Amerika pri 35 %

Ključne države

ZDA, Kitajska, Japonska, Nemčija in Francija

Konkurenčna pokrajina

Vodilna podjetja, tržna pozicija dobaviteljev, konkurenčne strategije in panožna tveganja

Vodilni dobavitelji, tržna pozicioniranost dobaviteljev

Beyond Identity Inc., Broadcom Inc., Duo Security Inc., Entrust Corp., FEITIAN Technologies Co. Ltd., ForgeRock Inc., Frontegg, Fujitsu Ltd., FusionAuth, HID Global Corp., Microsoft Corp., NEC Corp., Okta Inc., OneSpan Inc., Quest Software Inc., RSA Security LLC, SecureAuth Corp., Thales , TransUnion in Yubico AB

Tržna dinamika

Analiza domačega trga; Induktorji in ovire za rast trga; Analiza hitro rastočih in počasi rastočih segmentov za predvideno obdobje.

Pristojnost za prilagoditev

Če naše poročilo ni vsebovalo podatkov, ki jih iščete, se lahko obrnete na naše analitike in prilagodite segmente.

Prebrskaj informacijske tehnologije Tržna poročila

Vsebina:

1 Povzetek

2 Tržna pokrajina

3 Določanje velikosti trga

4 Zgodovinska velikost trga

5 Zgodovinska velikost trga

6 Analiza petih sil

7 Segmentacija trga po komponentah

8 Segmentacija trga po izvedbi

9 Uporabniška pokrajina

10 Geografska pokrajina

11 Gonila, izzivi in ​​trendi

12 Pokrajina dobaviteljev

13 Analiza dobaviteljev

14 Dodatek

O nas

Technavio je vodilno svetovno tehnološko raziskovalno in svetovalno podjetje. Njihove raziskave in analize se osredotočajo na nastajajoče tržne trende in zagotavljajo uporabne vpoglede, ki podjetjem pomagajo prepoznati tržne priložnosti in razviti učinkovite strategije za optimizacijo svojega položaja na trgu. Z več kot 500 specializiranimi analitiki je knjižnica poročil podjetja Technavio sestavljena iz več kot 17.000 štetnih poročil, ki pokrivajo 800 tehnologij v 50 državah. Njihova baza strank vključuje podjetja vseh velikosti, vključno z več kot 100 podjetji s seznama Fortune 500. Ta naraščajoča baza strank temelji na obsežni pokritosti podjetja Technavio, obsežnih raziskavah in tržnih vpogledih, ki jih je mogoče uporabiti za prepoznavanje priložnosti na obstoječih in potencialnih trgih ter oceno njihovega konkurenčnega položaja znotraj spreminjajočih se tržnih scenarijev.

Kontakt

Technavio Research
Jesse Maida
Izvršni direktor za medije in marketing
ZDA: +1 844 364 1100
Združeno kraljestvo: +44 203 893 3200
E-naslov: media@technavio.com
Spletna stran: www.technavio.com/

Globalni trg večfaktorske avtentikacije 2023–2027

Globalni trg večfaktorske avtentikacije 2023–2027

Cision

Cision

Oglejte si izvirno vsebino za večpredstavnostni prenos:https://www.prnewswire.com/news-releases/multi-factor-authentication-market-2023-2027-a-descriptive-analysis-of-parent-market-five-forces-model-market-dynamics–segmentation —technavio-301685312.html

VIR Technavio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *