Trg tovornjakov v Vietnamu se bo povečal za 41.610 enot; AB Volvo in Beijing Automotive Group Co. doo postajajo ključni dobavitelji

NEW YORK, 22. november 2022 /PRNewswire/ — “Trg tovornjakov v Vietnam Poročilo o rasti, velikosti, trendih, analizi po vrsti, aplikaciji, regiji in segmentu 2022–2026.” Poročilo je bilo dodano ponudbi družbe Technavio. Poročilo pričakuje, da se bo velikost trga med letoma 2021 in 2026 povečala za 41.610 enot. Trg tovornjakov v Vietnam je razdrobljen s prisotnostjo več regionalnih in mednarodnih akterjev. Tržni prodajalci se osredotočajo na lansiranje novih vozil in oblikovanje strateških zavezništev, da bi ostali konkurenčni in pridobili prednost pred svojimi tekmeci. Na primer, v oktober 2021je General Motors podpisal memorandum o soglasju z GE Renewable Energy za razvoj dobavne verige za redke zemlje in druge materiale za podporo uvedbi električnih vozil in obnovljivih virov energije. Podobno v junij 2021Scania AB je pridobila pravice do blagovne znamke Svempas. Pridobite boljši vpogled v okolje prodajalca. Prenesite brezplačno vzorčno poročilo PDF

Technavio je objavil svoje najnovejše poročilo o tržni raziskavi z naslovom Trg tovornjakov v Vietnamu 2022-2026.

Technavio je objavil svoje najnovejše poročilo o tržni raziskavi z naslovom Trg tovornjakov v Vietnamu 2022-2026.

Trg tovornjakov v Vietnam 2022-2026: Obseg

Technavio predstavlja podrobno sliko trga s preučevanjem, sintetiziranjem in povzemanjem podatkov iz več virov. Poročilo o trgu tovornih vozil v Vietnamu pokriva naslednja področja:

Trg tovornjakov v Vietnam 2022-2026: Segmentacija

Trg tovornjakov v Vietnam segmentiran je na naslednji način:

Po vrstah bo rast trga v domačem segmentu v predvidenem obdobju precejšnja. Domači segment vključuje prodajo tovornih vozil, proizvedenih v Vietnam sebe. Tovornjaki domače proizvodnje predstavljajo več kot 60 % celotne prodaje tovornjakov Vietnam. Tako kot številne druge države, Vietnam se je zanašal na nižje proizvodne stroške, da bi zagotovil konkurenčno prednost. Trenutno država močno išče priložnosti za rast v učinkovitosti dobavne verige, da bi lahko konkurirala na svetovnem trgu. Tako vsi zgoraj navedeni dejavniki podpirajo montažo in proizvodnjo tovornjakov v državi.

Glede na tonažo bo rast trga v obdobju napovedi znatna v segmentu pod 10 T. Tovornjaki v kategoriji bruto mase vozil (GVW) manj kot 10 ton vključujejo različne vrste lahkih tovornjakov. Ti tovornjaki se v bistvu uporabljajo za prevoz v mestih in med njimi. Lahka tovorna vozila imajo ključno vlogo pri končni dostavi časovno kritičnega blaga, blaga visoke vrednosti in podpornih storitev. Uporabljajo se predvsem v urbanih območjih z omejenim prostorom in se tam zelo uporabljajo Vietnam. Vse večji prometni zastoji spodbujajo uporabo lahkih tovornjakov namesto srednje velikih in težkih tovornjakov za tovorni promet v mestnih mestih v Vietnam. Ugotovite potencialne segmente za naložbe v predvidenem obdobju. Prenesite brezplačno vzorčno poročilo

Trg tovornjakov v Vietnam 2022-2026: Analiza prodajalcev

Konkurenti se morajo osredotočiti na diferenciacijo svoje ponudbe izdelkov z edinstvenimi vrednostnimi predlogi, da okrepijo svoj položaj na trgu. Tržni prodajalci morajo izkoristiti tudi obstoječe možnosti rasti v hitro rastočih segmentih, hkrati pa ohraniti svoje položaje v počasi rastočih segmentih. AB Volvo, Beijing Automotive Group Co. Ltd., Daimler AG, Ford Motor Co., General Motors Co., Nissan Motor Co. Ltd., Scania AB, Stellantis NV, Toyota Motor Corp. in UD Trucks Corp. glavnih udeležencev na trgu. Odkrijte tržni potencial in sprejemajte premišljene poslovne odločitve na podlagi kvalitativnih in kvantitativnih dokazov, poudarjenih izključno v tej tržni študiji. Kupi poročilo!

Knjižnica Technavio vključuje več kot 17.000+ poročil, ki pokrivajo več kot 2.000 nastajajočih tehnologij. Naročite se na naš “Osnovni načrt” za samo 5.000 USD in pridobite doživljenjski dostop do naših Technavio Insights

Trg tovornjakov v Vietnam 2022-2026: Ključne podrobnosti

 • Tržni CAGR v obdobju napovedi 2022–2026

 • Podrobne informacije o dejavnikih, ki bodo pripomogli k rasti trga tovornjakov Vietnam v naslednjih petih letih

 • Ocena velikosti trga tovornjakov v Vietnam in njen prispevek domačemu trgu

 • Napovedi o prihajajočih trendih in spremembah v vedenju potrošnikov

 • Rast trga tovornjakov v Vietnam

 • Analiza konkurenčnega okolja na trgu in podrobne informacije o dobaviteljih

 • Izčrpne podrobnosti o dejavnikih, ki bodo spodbujali rast trga prodajalcev tovornih vozil Vietnam

Povezana poročila:

 • The trg samovozečih tovornjakov Pričakuje se, da bo rast velikosti napredovala pri CAGR v višini 46,54 % in je ocenjena na 864,39 milijona dolarjev do 2026. Naraščajoče število prometnih nesreč še posebej spodbuja rast trga samovozečih tovornjakov, čeprav lahko dejavniki, kot je naraščajoča skrb glede varnosti, ovirajo rast trga.

 • The tržna vrednost tovornjaka v ZDA predvideva se, da se bo v obdobju 2021–2025 povečalo za 941,57 tisoč enot pri CAGR 6 %. Ključni dejavniki, kot je povečana uporabnost tovornjakov, znatno podpirajo rast trga tovornjakov v ZDA. Vendar so dejavniki, kot je povečana prodaja rabljenih vozil v ZDA, opredeljeni kot tržni izzivi, ki zavirajo rast trga.

Trg tovornjakov v Vietnamu

Pokritost poročila

Podrobnosti

Številka strani

120

Osnovno leto

leta 2021

Obdobje napovedi

2022-2026

Zagon rasti in CAGR

Pospešite pri CAGR 7,43 %

Rast trga 2022-2026

41.610 enot

Tržna struktura

Razdrobljeno

Medletna rast (%)

6.94

Regionalna analiza

Vietnam

Konkurenčna pokrajina

Vodilna podjetja, konkurenčne strategije, stopnja angažiranosti potrošnikov

Profilirana podjetja

AB Volvo, Beijing Automotive Group Co. Ltd., Daimler AG, Ford Motor Co., General Motors Co., Nissan Motor Co. Ltd., Scania AB, Stellantis NV, Toyota Motor Corp. in UD Trucks Corp.

Tržna dinamika

Analiza matičnega trga, Induktorji in ovire za rast trga, Analiza hitro rastočih in počasi rastočih segmentov, vpliv COVID-19 in prihodnje potrošniške dinamike ter analiza stanja trga za predvideno obdobje.

Pristojnost za prilagoditev

Če naše poročilo ne vsebuje podatkov, ki jih iščete, se lahko obrnete na naše analitike in prilagodite segmente.

Vsebina:

Povzetek

Tržna pokrajina

 • Tržni ekosistem

 • Analiza vrednostne verige

Določanje velikosti trga

Analiza petih sil

Segmentacija trga po vrsti

 • Tržni segmenti

 • Primerjava po vrsti

 • Domači – velikost trga in napoved 2021–2026

 • Uvoženo – velikost trga in napoved 2021–2026

 • Tržna priložnost po vrsti

Segmentacija trga po tonaži

 • Tržni segmenti

 • Primerjava po tonaži

 • Manj kot 10 T – velikost trga in napoved 2021–2026

 • Več kot 10 T – velikost trga in napoved 2021–2026

 • Tržna priložnost glede na tonažo

Pokrajina strank

 • Gonilniki trga

 • Tržni izzivi

 • Tržni trendi

Pokrajina prodajalca

 • Pokrajina prodajalca

 • Motnja pokrajine

Analiza prodajalca

Dodatek

O nas

Technavio je vodilno svetovno tehnološko raziskovalno in svetovalno podjetje. Njihove raziskave in analize se osredotočajo na nastajajoče tržne trende in zagotavljajo uporabne vpoglede, ki podjetjem pomagajo prepoznati tržne priložnosti in razviti učinkovite strategije za optimizacijo svojega položaja na trgu. Z več kot 500 specializiranimi analitiki je knjižnica poročil podjetja Technavio sestavljena iz več kot 17.000 poročil, ki zajemajo 800 tehnologij v 50 državah. Njihovo bazo strank sestavljajo podjetja vseh velikosti, vključno z več kot 100 podjetji s seznama Fortune 500. Ta naraščajoča baza strank se opira na celovito pokritost podjetja Technavio, obsežne raziskave in tržne vpoglede, ki jih je mogoče uporabiti za prepoznavanje priložnosti na obstoječih in potencialnih trgih ter oceno njihovih konkurenčnih položajev znotraj spreminjajočih se tržnih scenarijev.

Kontakt
Technavio Research
Jesse Maida
Izvršni direktor za medije in marketing
ZDA: +1 844 364 1100
Združeno kraljestvo: +44 203 893 3200
E-naslov: media@technavio.com
Spletna stran: www.technavio.com/

Technavio

Technavio

Cision

Cision

Oglejte si izvirno vsebino za večpredstavnostni prenos:https://www.prnewswire.com/news-releases/truck-market-in-vietnam-to-grow-by-41-610-units-ab-volvo-and-beijing-automotive-group-co-ltd- emerge-as-key-vendors—technavio-301683968.html

VIR Technavio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *