Trg storitev trženjskih raziskav in analiz bo poganjal porast digitalizacije

LONDON, 24. november 2022 /PRNewswire/ — Vse večja digitalizacija naj bi spodbudila povpraševanje na trgu po storitvah trženjskih raziskav in analiz. Digitalizacija predstavlja družbeno-ekonomski kontekst kot proces, ki vključuje bistveno spremembo načina uporabe digitalnih in računalniških tehnologij v družbi, gospodarskih subjektih v trženjskih raziskavah in državni upravi. V storitvah trženjskih raziskav in analiz prihaja do edinstvenega organizacijskega premika podjetij, sektorjev in celotne ponudbe storitev, da bi z uporabo digitalne tehnologije in novih poslovnih modelov izboljšali svojo uspešnost. Zagotavlja modeliranje odnosov s strankami, vključno z znanjem o uporabniški izkušnji, medkanalno skladnostjo in samopostrežbo pri digitalni preobrazbi trga za storitve trženjskih raziskav in analiz.

Izkoristite omejeni popust v višini 33 % na naša edinstveno zasnovana poročila o tržnih raziskavah o priložnostih in strategijah. Kontaktirajte nas še danes in ustvarite zmagovalne strategije.

The velikost trga storitev globalnih tržnih raziskav in analiz zrasel iz 68,87 milijarde dolarjev leta 2021 do 73,7 milijarde dolarjev leta 2022 s skupno letno stopnjo rasti (CAGR) 7,0 %. The RusijaUkrajina vojna je zmotila možnosti, da si svetovno gospodarstvo opomore od pandemije COVID-19, vsaj kratkoročno. Vojna med državama je povzročila gospodarske sankcije za več držav, dvig cen surovin in motnje v dobavni verigi, kar je prizadelo številne trge po vsem svetu. Tržni delež storitev trženjskih raziskav in analiz naj bi se povečal na 85,01 milijarde dolarjev leta 2026 s CAGR 3,6 %.

Zahtevajte brezplačen vzorec poročila o tržnem raziskovanju in analizi storitev

Tehnologija veriženja blokov se vse pogosteje uporablja na trgu za storitve trženjskih raziskav in analiz

Po navedbah trženjske raziskave in analitično tržno napovedovanje, ponudniki trženjskih raziskav in analitičnih storitev vse pogosteje uporabljajo blockchain za povečanje stopnje udeležbe, izboljšanje kakovosti in obravnavanje pomislekov glede zasebnosti. Podjetja za tržne raziskave uporabljajo blockchain za nadomestilo anketirancem z žetoni, ki so sorazmerni s količino in kakovostjo podatkov, ki jih zagotovijo anketiranci. Podjetja, ki ponujajo storitve trženjskih raziskav in analiz, uporabljajo pametne pogodbe blockchain za ustvarjanje okvira nadomestil na način, da razkrije in izplača plačila šele, ko anketiranci izpolnijo vse vnaprej dogovorjene pogoje.

Severna Amerika je bila leta 2021 največja regija na trgu trženjskih raziskav in analitičnih storitev

Severna Amerika bil je največja regija na trgu storitev trženjskih raziskav in analiz in bilo je vredno 22.864,6 milijona dolarjev leta 2021. Trg storitev trženjskih raziskav in analiz v Severna Amerika je podprt s prisotnostjo velikega gospodarstva in industrij končnih uporabnikov, kot so avtomobilska, vesoljska, elektronika, hrana in pijača, farmacija, IT in telekomunikacije. Visoki izdatki podjetij za raziskave podpirajo tudi porabo storitev tržnih raziskav. leta 2019, ZDA in Kanade bruto izdatki za raziskave in razvoj so bili 581,03 milijarde dolarjev in 10,49 $ milijard oz.

Tržna segmentacija storitev marketinških raziskav in analiz

The raziskave globalnega trženja in analize trga storitev je segmentiran –

1) Po vrsti: kvantitativni, kvalitativni, primarni, sekundarni

2) Glede na panogo končne uporabe: storitve IT, proizvodnja, finančne storitve, gradbeništvo, zdravstvo, drugo

3) Po velikosti podjetja: velika podjetja, mala in srednje velika podjetja

Oglejte si več v Poročilu o trgu tržnih raziskav in analiz storitev

Oglejte si podobna tržna poročila:

Globalno poročilo o trgu storitev zunanjega izvajanja raziskav in razvoja 2022 – po vrsti (na kopnem, na morju), po velikosti (MSP, velika podjetja), po končnem uporabniku (avtomobilska industrija, zabavna elektronika, telekomunikacije, polprevodniki, vesoljska industrija, zdravstvo, gradbeništvo) – velikost trga, trendi in Globalna napoved 2022-2026

Poročilo o trgu storitev globalnih tržnih raziskav 2022 – po vrsti (storitve trženjskih raziskav in analize, javno mnenje in ankete), po industriji končne uporabe (storitve IT, proizvodnja, finančne storitve, gradbeništvo, drugo), po velikosti podjetja (veliko podjetje, majhno in srednja podjetja) – velikost trga, trendi in globalna napoved 2022 – 2026

Poslovni proces kot storitev (BPaaS) Global Market Report 2022 – po vrsti procesa (HRM, računovodstvo in finance, prodaja in trženje, podpora strankam, nabava in dobavna veriga, operacije), po končnem uporabniku (bančništvo, finančne storitve in zavarovalništvo (BFSI) ), Telekomunikacije in IT, proizvodnja, e-maloprodaja, zdravstvo, vlada), po vrsti storitve izvajanja (SAAS, PAAS, IAAS), po toku (BPO, BPA, BPM) – velikost trga, trendi in globalna napoved 2022–2026

Vas zanima več o The Business Research Company?

Podjetje za poslovne raziskave je podjetje za tržne raziskave, ki se odlikuje po raziskavah podjetij, trga in potrošnikov. Nahaja se po vsem svetu in ima strokovnjake za omogočanje strategij v številnih panogah, vključno s proizvodnjo, zdravstvenim varstvom, finančnimi storitvami, kemikalijami in tehnologijo.

Najobsežnejša zbirka podatkov na svetu

Glavni izdelek podjetja za poslovne raziskave, Globalni tržni model, je platforma za tržno obveščanje, ki pokriva različne makroekonomske kazalnike in meritve v 60 geografskih območjih in 27 panogah. Model svetovnega trga zajema večplastne nize podatkov, ki uporabnikom pomagajo oceniti vrzel med ponudbo in povpraševanjem.

Kontaktni podatki

Podjetje za poslovne raziskave
Evropi: +44 207 1930 708
Azija: +91 8897263534
Amerika: +1 315 623 0293
E-naslov: [email protected]
LinkedIn: https://in.linkedin.com/company/the-business-research-company
Twitter: https://twitter.com/tbrc_info
Facebook: https://www.facebook.com/TheBusinessResearchCompany
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC24_fI0rV8cR5DxlCpgmyFQ
Blog: http://blog.tbrc.info/
Blog o zdravstvu: https://healthcareresearchreports.com/

Logotip: https://mma.prnewswire.com/media/1751581/tbrc_logo.jpg

VIR Podjetje za poslovne raziskave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *