Trg storitev analitičnega testiranja v zdravstvu bo priča CAGR v višini 9 % (2022–2028) zaradi vse večje prevlade stopenj analitičnega testiranja podobnih bioloških in bioloških zdravil| UnivDatas Market Insights

NOIDA, Indija, 21. november 2022 /PRNewswire/ — Glede na novo poročilo, ki ga je objavil UnivDatos Markets Insights, Trg storitev analitičnega testiranja v zdravstvu je kot je bilo pričakovano doseči 14 milijard dolarjev leta 2028 s CAGR 9 % v obdobju 2022–2028. Analiza je segmentirana glede na vrsto (storitve bioanalitičnega testiranja, storitve fizikalne karakterizacije, storitve razvoja metod in validacijskega testiranja, storitve testiranja surovin, storitve testiranja serij, testiranja stabilnosti, storitve mikrobnega testiranja in storitve spremljanja okolja); Končni uporabnik (farmacevtska in biofarmacevtska podjetja, podjetja za medicinske pripomočke in organizacije za klinične raziskave); Regija/država.

UnivDatos_Logo

UnivDatos_Logo

Kliknite tukaj za ogled opisa poročila in vsebine

https://univdatos.com/report/healthcare-analytical-testing-services-market/

Poročilo o trgu zdravstvenih storitev analitičnega testiranja je združeno z zbiranjem informativnih podatkov o različnih dinamikah, kot so tržna gonila, omejitve in priložnosti. To inovativno poročilo uporablja več analiz za natančnejši vpogled v trg storitev analitičnega testiranja v zdravstvu. Poročilo o trgu storitev analitičnega testiranja v zdravstvu ponuja podrobno analizo najnovejšega razvoja industrije in tržnih trendov dejavnikov, ki vplivajo na rast trga. Poleg tega ta zbirka statističnih tržnih raziskav preučuje in ocenjuje trg zdravstvenih storitev analitičnega testiranja na globalni in regionalni ravni.

Zahteva za vzorčne strani

https://univdatos.com/get-a-free-sample-form-php/?product_id=6565

Pregled trga

Pričakuje se, da bo trg storitev analitičnega testiranja v zdravstvu rasel po konstantni stopnji okoli 9 % zaradi vse večjih aktivnosti zunanjega izvajanja storitev analitičnega testiranja s strani različnih farmacevtskih podjetij. Pričakuje se, da bo trg rasel zaradi vse večjega števila pogodbenih raziskovalnih organizacij in vse večje potrebe po zunanjem izvajanju storitev analitičnega testiranja v zdravstvu, da bi prihranili čas in skupne proizvodne stroške. Na primer, v ZDA je število podjetij v industriji pogodbenih raziskovalnih organizacij v petih letih med 2017 in 2022 v povprečju naraslo za 0,3 % letno. biofarmacevtska podjetja po vsem svetu se vse pogosteje odločajo za zunanje izvajanje storitev analitičnega testiranja, kar posledično spodbuja trg storitev analitičnega testiranja v zdravstvu po vsem svetu. Povečanje raziskovalnih dejavnosti zdravil in tehnološki napredek v zdravstvenem sektorju v različnih državah po svetu dodatno spodbujata rast trga.

Nekateri glavni akterji, ki delujejo na trgu, so Eurofins Scientific, Charles River Laboratories, Thermo Fisher Scientific, Merck KGAA, Danaher Corporation, Sartorius AG, Syneos Health, Almac Group, WuXi AppTec Co. Ltd., SGS SA.

Vpliv COVID-19

Nedavna pandemija covida-19 je pretresla svet in šokirala svetovno gospodarstvo. Svetovna pandemija je prizadela zdravstveno industrijo in spremenila način zagotavljanja zdravstvenega varstva. Trg storitev analitičnega testiranja v zdravstvu je bil v teh časih rahlo prizadet zaradi zamud pri uvedbi različnih novih kliničnih preskušanj. Vendar se pričakuje, da bo imela rast tega trga dolgoročno pozitiven učinek.

Globalno poročilo o trgu storitev analitičnega testiranja v zdravstvu je temeljito preučeno z več vidikov, ki bi zainteresiranim stranem pomagali pri sprejemanju boljših odločitev.

 • Na podlagi vrste je trg storitev analitičnega testiranja v zdravstvu razdeljen na storitve bioanalitičnega testiranja, storitve fizikalne karakterizacije, storitve testiranja razvoja metod in validacije, storitve testiranja surovin, storitve testiranja serij, testiranje stabilnosti, storitve mikrobnega testiranja in spremljanje okolja. storitve. Segment storitev bioanalitičnega testiranja je imel leta 2020 pomemben tržni delež in ocenjuje se, da bo v predvidenem časovnem okviru hitro rasel, saj uporabnost te storitve nadzoruje stroške razvoja zdravil.

 • Na podlagi končnega uporabnika je trg razdrobljen na farmacevtska in biofarmacevtska podjetja, podjetja za medicinske pripomočke in organizacije za klinične raziskave. Pričakuje se, da bo segment farmacevtskih in biofarmacevtskih podjetij v letu 2020 zajel znaten tržni delež in da bo v predvidenem obdobju rasel z donosnim CAGR, saj imajo ta podjetja veliko potrebo po analiznem testiranju za podporo številnim proizvodnim in tržnim operacijam, kliničnim preskušanjem, odkrivanje zdravil in postopki razvoja zdravil.

Oglejte si poglavja – https://univdatos.com/report/healthcare-analytical-testing-services-market/

Geografska segmentacija trga storitev analitičnega testiranja v zdravstvu vključuje:

 • Severna Amerika (Združene države, Kanadain ostalo Severna Amerika)

 • Evropi (Nemčija, Združeno kraljestvo, Španija, Italija, Francijain ostalo Evropi)

 • Azija-Pacifik (Kitajska, Japonska, Indijain ostalo Azija-Pacifik)

 • Preostali svet

Severna Amerika Pričakuje se, da bo v predvidenem obdobju rasel s precejšnjim CAGR. Glavni dejavniki so dobro vzpostavljena zdravstvena infrastruktura, prisotnost velikega števila vrhunskih farmacevtskih in biofarmacevtskih podjetij v regiji, visoke investicije v segment podobnih bioloških zdravil in bioloških pripravkov ter vse večji izdatki za raziskave in razvoj.

Glavni akterji, ki ciljajo na trg, vključujejo

Konkurenčna pokrajina

Stopnja konkurence med uglednimi svetovnimi podjetji je razdelana z analizo več vodilnih ključnih akterjev, ki delujejo po vsem svetu. Specializirana ekipa raziskovalnih analitikov osvetljuje različne značilnosti, kot so globalna tržna konkurenca, tržni delež, najnovejši razvoj industrije, lansiranje inovativnih izdelkov, partnerstva, združitve ali prevzemi vodilnih podjetij v Trg storitev analitičnega testiranja v zdravstvu. Glavni akterji so analizirani z uporabo raziskovalnih metodologij za pridobitev vpogleda v globalno konkurenco.

Ključna vprašanja, obravnavana v tem poročilu o tržni analitiki, vključujejo:

 • Kakšni so najnovejši trendi, novi vzorci in tehnološki napredek na trgu storitev analitičnega testiranja v zdravstvu?

 • Kateri dejavniki vplivajo na trg storitev analitičnega testiranja v zdravstvu v obdobju napovedi?

 • Kakšni so globalni izzivi, grožnje in tveganja na trgu storitev analitičnega testiranja v zdravstvu?

 • Kateri dejavniki poganjajo in omejujejo trg storitev analitičnega testiranja v zdravstvu?

 • Katere so zahtevne regije svetovnega trga zdravstvenih storitev analitičnega testiranja?

 • Kakšna bo velikost svetovnega trga v prihodnjih letih?

 • Katere so ključne strategije in politike pridobivanja trga, ki jih uporabljajo globalna podjetja?

Razumemo zahteve različnih podjetij, regij in držav, nudimo prilagojena poročila glede na vaše poslovne in geografske zahteve. Sporočite nam, če imate kakršne koli potrebe po meri.

O UnivDatos Market Insights (UMI)

Oglejte si druga povezana raziskovalna poročila UnivDatos Market Insights

Trg storitev analitičnega testiranja v zdravstvu Pokritost poročila

Atribut poročilae

Podrobnosti

Osnovno leto

2020

Obdobje napovedi

2022-2028

Zagon rasti

Pospeši pri 9 % CAGR

2028 velikost trga

14 milijard dolarjev

Regionalna analiza

Severna Amerika, Evropa, APAC, preostali svet

Glavna prispevajoča regija

Severna Amerika za prevlado Globalni trg storitev analitičnega testiranja v zdravstvu

Zajete ključne države

Združene države Amerike, Kanada, Nemčija, Združeno kraljestvo, Španija, Italija, Francija, Kitajska, Japonska, Indija

Profilirana podjetja

Eurofins Scientific, Charles River Laboratories, Thermo Fisher Scientific, Merck KGAA, Danaher Corporation, Sartorius AG, Syneos Health, Almac Group, WuXi AppTec Co. Ltd., SGS SA

Obseg poročila

Tržni trendi, gonila in omejitve; Ocena in napoved prihodkov; Segmentacijska analiza; Vpliv COVID-19; Analiza na strani ponudbe in povpraševanja; Ckonkurenčno pokrajino; Profil podjetja

Pokriti segmenti

Po vrsti; S strani končnega uporabnika; Po regiji/državi

O UnivDatos Market Insights (UMI)

UnivDatos Market Insights (UMI) je strastno podjetje za tržne raziskave in hčerinsko podjetje Universal Data Solutions. Verjamemo v zagotavljanje vpogledov prek poročil o tržnih informacijah, poslovnih raziskav po meri in primarnih raziskav. Naše raziskovalne študije so razdeljene po temah po vsem svetu in pokrivajo trge v več kot 100 državah z uporabo pametnih raziskovalnih tehnik in agilnih metodologij. Ponujamo poglobljene študije, poglobljene analize in prilagojena poročila, ki pomagajo oblikovati zmagovalne poslovne strategije za naše stranke.

Kontakt

UnivDatas Market Insights
Ankita Gupta
Direktor operative
Telefon: +91-7838604911
E-naslov: Ankita.gupta@univdatos.com
Spletna stran: https://univdatos.com/

Logotip: https://mma.prnewswire.com/media/1225049/UnivDatos_Logo.jpg

Cision

Cision

Oglejte si izvirno vsebino:https://www.prnewswire.com/news-releases/healthcare-analytical-testing-services-market-to-witness-cagr-of-9-2022-2028-due-to-increasing-predominance-of-the- analytical-testing-of-biosimilar-and-biological-rates-univdatos-market-insights-301683958.html

VIR UnivDatos Market Insights Pvt. doo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *