Trg sistemov za spremljanje voznikov bo do leta 2031 dosegel 4,6 milijarde USD: Allied Market Research

Allied Market Research

Allied Market Research

Dejavniki, ki spodbujajo rast svetovnega trga sistemov za spremljanje voznikov, so veliko povpraševanje po varnostnih funkcijah ter stroga varnostna pravila in predpisi. Pričakuje se, da bodo tehnološki napredek in obvezni predpisi za sisteme za nadzor voznikov, ki bodo nameščeni v vozila, ponudili plodne priložnosti za rast trga. V regiji bi evropski trg v predvidenem obdobju ohranil prihodkovno prevlado.

Portland, Oregon, 25. november 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Glede na poročilo, ki ga je objavila Allied Market Research, globalna trg sistemov za spremljanje voznikov je leta 2021 ustvaril 1,8 milijarde USD in naj bi do leta 2031 dosegel 4,6 milijarde USD, s CAGR 10,2 % od leta 2022 do 2031. Poročilo ponuja podrobno analizo spreminjajočih se tržnih trendov, najvišjih segmentov, ključnih naložbenih žepov, vrednostnih verig, regionalne krajine in tekmovalni scenarij. Poročilo je koristen vir informacij za vodilne igralce na trgu, nove udeležence, vlagatelje in deležnike pri oblikovanju prihodnjih strategij in sprejemanju ukrepov za krepitev njihovega položaja na trgu.

Prenesite brezplačno vzorčno poročilohttps://www.alliedmarketresearch.com/request-sample/4887

Industrija sistemov za spremljanje voznikov Pokritost poročila in podrobnosti:

Pokritost poročila

Podrobnosti

Obdobje napovedi

2022–2031

Osnovno leto

leta 2021

Velikost trga leta 2021

1,8 milijarde dolarjev

Velikost trga leta 2031

4,6 milijarde dolarjev

CAGR

10,2 %

Število strani v poročilu

342

Pokriti segmenti

Vrsta vozila, vrsta nadzora, pogon vozila, komponenta, prodajni kanal in regija

Vozniki

Veliko povpraševanje po varnostnih funkcijah ter stroga varnostna pravila in predpisi.

Naraščajoče povpraševanje po lahkih gospodarskih vozilih predvsem za prevoz tovora.

Možnosti

Tehnološki napredek in obvezni predpisi za sisteme za nadzor voznikov, nameščene v vozilih.

Omejitve

Visoki začetni stroški in kompleksna struktura.

Covid-19 scenarij:

  • Izbruh COVID-19 je negativno vplival na sistem za spremljanje vožnje zaradi omejitev vožnje na delo.

  • Prodaja sistemov za nadzor voznikov je neposredno povezana s proizvodnjo in prodajo avtomobilov. Svetovna proizvodnja avtomobilov je leta 2020 zabeležila 16-odstotni padec v primerjavi s proizvodnjo avtomobilov leta 2019. Globalna prodaja avtomobilov je padla za približno 14 % (medletno) z 90,42 milijona enot leta 2019 na 77,97 milijona enot leta 2020. , negativno vplivalo na trg sistemov za spremljanje vožnje.

  • Čeprav je bil avtomobilski trg v času pandemije težak, ima trg sistemov za nadzor voznika v prihodnosti velik obseg rasti zaradi velikega povpraševanja po integraciji sistemov za nadzor voznika v gospodarska vozila, tehnološkega napredka v sistemih za nadzor voznika in veliko povpraševanje po varnostnih funkcijah. v avtomobilih s strani potrošnikov.

Poročilo ponuja podrobno segmentacijo svetovnega trga sistemov za spremljanje voznikov glede na tip vozila, vrsto nadzora, pogon vozila, komponente, prodajni kanal in regijo. Poročilo podaja analizo posameznega segmenta in podsegmenta s pomočjo tabel in slik. Ta analiza pomaga akterjem na trgu, vlagateljem in novim udeležencem pri določanju podsegmentov, ki jih bodo uporabili za doseganje rasti v prihodnjih letih.

Vas zanima poročilo o raziskavi? Vprašaj pred nakupom – https://www.alliedmarketresearch.com/purchase-enquiry/4887

Glede na tip vozila je leta 2021 največji delež predstavljal segment osebnih vozil, ki predstavlja več kot tri četrtine svetovnega tržnega deleža sistemov za spremljanje voznikov, in bo vladal do leta 2031. Ocenjuje pa se, da bo segment težkih gospodarskih vozil priča najhitrejšemu CAGR 13,1 % v predvidenem obdobju. Poročilo analizira tudi segmente, kot so lahka gospodarska vozila.

Glede na vrsto nadzora je leta 2021 največji delež predstavljal segment nadzora zdravja voznika, ki predstavlja skoraj štiri petine svetovnega trga sistemov za nadzor voznika, in bo vladal do leta 2031. Vendar se ocenjuje, da bo segment nadzora zdravja voznika priča najhitrejšemu CAGR 12,4 % v predvidenem obdobju. Poročilo analizira tudi segmente, kot so osebno in drugo.

Glede na pogonski sklop vozil je segment ICE v letu 2021 predstavljal največji delež, saj je predstavljal več kot 90 % svetovnega trga sistemov za spremljanje voznikov, in bi vodil v predvidenem obdobju. Vendar pa naj bi imel segment električnih vozil najhitrejši CAGR v višini 16,8 % v predvidenem obdobju.

Glede na komponente je segment senzorjev v letu 2021 predstavljal največji delež, saj je predstavljal tri petine svetovnega trga sistemov za spremljanje voznikov, in bo ohranil svojo vodilno vlogo v predvidenem obdobju. Ocenjuje se, da ima isti segment najhitrejši CAGR v višini 10,8 % v predvidenem obdobju. Poročilo vključuje tudi kamere in druge segmente.

Na podlagi prodajnih kanalov je segment OEM predstavljal največji delež v letu 2021, saj predstavlja več kot 90 % svetovnega trga sistemov za spremljanje voznikov, in bo ohranil svojo vodilno vlogo v predvidenem obdobju. Ocenjuje se, da ima isti segment najhitrejši CAGR v višini 10,3 % v predvidenem obdobju. Poročilo analizira tudi poprodajni segment.

Glede na regijo je bil trg v Evropi leta 2021 največji, saj je predstavljal dve petini svetovnega tržnega deleža sistemov za spremljanje voznikov in bo verjetno ohranil svoj vodilni status v predvidenem obdobju. Vendar pa se pričakuje, da bo trg v azijsko-pacifiškem območju med letoma 2022 in 2031 pokazal najvišji CAGR v višini 11,5 %. Druge regije, analizirane v študiji, vključujejo Severno Ameriko in LAMEA.

Pridobite poročilo o raziskavi – http://bit.ly/3GDSg2J

Vodilni akterji na svetovnem trgu sistemov za spremljanje voznikov, analizirani v raziskavi, so Aisin Corporation, Autoliv, Inc., Continental AG, Denso Corporation, Intel Corporation, Magna International, Inc., NXP Semiconductors, Panasonic Corporation, Robert Bosch GmbH, Texas Instruments , Inc., Valeo in ZF Friedrichshafen AG.

Imamo podobna poročila o avtomobilski industriji:

Velikost trga ADAS Doseči 189.142,9 milijona USD s CAGR 21,4 % v obdobju 2022–2026.

Trg sistemov za opozarjanje voznikov Raziskovalno poročilo 2022-2030

Trg spremljanja zdravja vozil Raziskovalno poročilo 2022-2030

Trg integriranega upravljanja zdravja vozil Raziskovalno poročilo 2022-2030

O nas

Allied Market Research (AMR) je veja za celovite tržne raziskave in poslovno svetovanje Allied Analytics LLP s sedežem v Portlandu v Oregonu. Allied Market Research zagotavlja globalnim podjetjem, pa tudi srednje velikim in malim podjetjem neprekosljivo kakovost.”Poročila o tržnih raziskavah” in “Business Intelligence Solutions.” AMR ima ciljno usmerjen pogled na zagotavljanje poslovnih vpogledov in svetovanja za pomoč svojim strankam pri sprejemanju strateških poslovnih odločitev in doseganju trajnostne rasti na njihovem tržnem področju.

Smo v profesionalnem korporativnem odnosu z različnimi podjetji, kar nam pomaga pri rudarjenju tržnih podatkov, ki nam pomagajo ustvariti natančne tabele raziskovalnih podatkov in potrditi najvišjo natančnost naših tržnih napovedi. Izvršni direktor Allied Market Research Pawan Kumar je ključnega pomena pri navdihovanju in spodbujanju vseh, ki so povezani s podjetjem, da vzdržujejo visoko kakovost podatkov in pomagajo strankam uspeti na vse možne načine. Vse informacije, predstavljene v naših poročilih, so pridobljene s primarnimi intervjuji z najvišjimi uradniki iz vodilnih podjetij na zadevnem področju. Naša metodologija pridobivanja sekundarnih podatkov vključuje poglobljene spletne in nespletne raziskave ter razpravo s strokovnjaki in analitiki iz industrije.

CONTACT: Contact: David Correa 5933 NE Win Sivers Drive #205, Portland, OR 97220 United States USA/Canada (Toll Free): +1-800-792-5285, +1-503-894-6022 UK: +44-845-528-1300 Hong Kong: +852-301-84916 India (Pune): +91-20-66346060 Fax: +1(855)550-5975 help@alliedmarketresearch.com Web: https://www.alliedmarketresearch.com/reports-store/automotive-and-transportation Follow Our Blog: www.theinnovativereport.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *