Trg prepoznavanja slik z umetno inteligenco bo do leta 2026 zrasel za 3,56 milijarde USD, razvoj priložnosti s podjetjem Samsung Electronics Co. Ltd, Slyce Acquisition Inc., Vispera Information Technologies

NEW YORK, 21. november 2022 /PRNewswire/ — The Trg AI za prepoznavanje slik naj bi se povečalo za 3,56 milijarde dolarjev v obdobju 2021–2026, po podatkih Technavia pa bo v predvidenem obdobju zrasel za 22,37 % CAGR. Trg je razdrobljen in stopnja razdrobljenosti se bo v predvidenem obdobju pospešila. Alphabet Inc., Amazon.com Inc., Clarifai Inc., Hitachi Ltd., Honeywell International Inc., International Business Machines Corp., Intel Corp., LTU TECH, Micron Technology Inc., Microsoft Corp., NEC Corp., NVIDIA Corp., Qualcomm Inc., Samsung Electronics Co. Ltd., Slyce Acquisition Inc., Vispera Information Technologies, Wikitude GmbH in Xilinx Inc. so nekateri izmed glavnih igralcev na trgu. Zahtevajte brezplačno poročilo o vzorcu.

Technavio je objavil svoje najnovejše poročilo o tržni raziskavi z naslovom Global AI Image Recognition Market

Technavio je objavil svoje najnovejše poročilo o tržni raziskavi z naslovom Global AI Image Recognition Market

Trg za prepoznavanje slik z umetno inteligenco 2022–2026: analiza prodajalcev

Za svetovni trg prepoznavanja slik z umetno inteligenco je značilna prisotnost različnih regionalnih in mednarodnih igralcev. Ti proizvajalci imajo veliko geografsko prisotnost, velike proizvodne zmogljivosti in pomembne tržne deleže. Huda konkurenca med proizvajalci predstavlja tveganje za njihovo poslovanje. Velika diferenciacija izdelkov med proizvajalci zaostruje konkurenco na trgu. Zato je za uspeh v tako konkurenčnem okolju za proizvajalce nujno, da razlikujejo svojo ponudbo izdelkov z jasno in edinstveno ponudbo vrednosti.

  • Samsung Electronics Co. Ltd.: Podjetje ponuja umetno prepoznavanje slik, ki uporablja strojno učenje za razumevanje slik, branje rokopisa in ustvarjanje dragocenih slikovnih metapodatkov z vodilno napovedno natančnostjo v industriji.

  • Slice Acquisition Inc.: Podjetje ponuja umetno prepoznavanje slik v obliki vnaprej usposobljenih in prilagodljivih zmogljivosti računalniškega vida za pridobivanje informacij in vpogledov iz slik in videoposnetkov.

  • Informacijska tehnologija Vispera: Podjetje ponuja programske rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci, skupaj s specializacijo za modele globokega učenja, ki se uporabljajo za razumevanje nestrukturiranih slikovnih, video, besedilnih in zvočnih podatkov.

Če želite najti dodatne poudarke o strategijah rasti, ki so jih sprejeli dobavitelji in njihovi
ponudba izdelkov, Preberite brezplačno poročilo o vzorcu.

Trg za prepoznavanje slik z umetno inteligenco 2022–2026: Segmentacija

Spoznajte dodatne trende, ki vplivajo na prihodnost trga in
pozitivne in negativne učinke na poslovanje, Kupite vzorčno poročilo.

Trg za prepoznavanje slik z umetno inteligenco 2022–2026: obseg

Technavio predstavlja podrobno sliko trga s preučevanjem, sintetiziranjem in povzemanjem podatkov iz več virov. Naše tržno poročilo za prepoznavanje slik z umetno inteligenco pokriva naslednja področja:

Napredek na področju medicinskega slikanja, nižji stroški strojne opreme in povečane naložbe v prepoznavanje slik bodo ponudili izjemne priložnosti za rast. Vse večja zaskrbljenost glede zasebnosti in varnosti podatkov pa bi lahko ovirala rast trga. Da bi kar najbolje izkoristili priložnosti, bi se morali tržni prodajalci bolj osredotočiti na možnosti rasti v hitro rastočih segmentih, hkrati pa ohraniti svoje položaje v počasi rastočih segmentih.

Trg za prepoznavanje slik z umetno inteligenco 2022–2026: ključne podrobnosti

  • Tržni CAGR v obdobju napovedi 2022–2026

  • Podrobne informacije o dejavnikih, ki bodo pripomogli k rasti trga za prepoznavanje slik z umetno inteligenco v naslednjih petih letih

  • Ocena velikosti trga za prepoznavanje slik z umetno inteligenco in njegovega prispevka k matičnemu trgu

  • Napovedi o prihajajočih trendih in spremembah v vedenju potrošnikov

  • Rast trga za prepoznavanje slik z umetno inteligenco

  • Analiza konkurenčnega okolja na trgu in podrobne informacije o dobaviteljih

  • Izčrpne podrobnosti o dejavnikih, ki bodo izzivali rast prodajalcev na trgu AI Image Recognition

Pridobite doživljenjski dostop do naših Technavio Insights! Naročite se na naš “Osnovni načrt” fakturiran
letno v 5000 USD
.

Povezana poročila:

Globalni trg programske opreme za upravljanje družbenih medijev po razporedu in zemljepisu – napoved in analiza 2022-2026: Poročilo obsežno pokriva segmentacijo trga programske opreme za upravljanje družbenih medijev glede na uvedbo (v oblaku in na mestu uporabe) in geografsko lokacijo (Severna Amerika, EvropiAPAC, Južna Amerikain srednji vzhod in Afrika).

Tržnica aplikacij za zdravje žensk po vrsti in geografiji – napoved in analiza 2022-2026: Poročilo obsežno zajema segmentacijo trga aplikacij za zdravje žensk glede na vrsto (menstrualno zdravje, telesna pripravljenost in prehrana, spremljanje nosečnosti in drugo) in geografsko lokacijo (Severna Amerika, EvropiAPAC, Južna Amerikain srednji vzhod in Afrika).

Tržni obseg za prepoznavanje slik z umetno inteligenco

Pokritost poročila

Podrobnosti

Številka strani

120

Osnovno leto

leta 2021

Obdobje napovedi

2022-2026

Zagon rasti in CAGR

Pospešite pri CAGR 22,37 %

Rast trga 2022-2026

3,56 milijarde dolarjev

Tržna struktura

Razdrobljeno

Medletna rast (%)

21.27

Regionalna analiza

Severna Amerika, APAC, Evropa, Južna Amerika ter Bližnji vzhod in Afrika

Tržni prispevek

Severna Amerika pri 60 %

Ključne države porabnice

ZDA, Kitajska, Japonska, Nemčija in Velika Britanija

Konkurenčna pokrajina

Vodilna podjetja, konkurenčne strategije, obseg angažiranosti potrošnikov

Profilirana ključna podjetja

Alphabet Inc., Amazon.com Inc., Clarifai Inc., Hitachi Ltd., Honeywell International Inc., International Business Machines Corp., Intel Corp., LTU TECH, Micron Technology Inc., Microsoft Corp., NEC Corp., NVIDIA Corp., Qualcomm Inc., Samsung Electronics Co. Ltd., Slyce Acquisition Inc., Vispera Information Technologies, Wikitude GmbH in Xilinx Inc.

Tržna dinamika

Analiza matičnega trga, Induktorji in ovire za rast trga, Analiza hitro rastočih in počasi rastočih segmentov, Analiza vpliva in okrevanja COVID-19 ter prihodnje potrošniške dinamike in Analiza tržnih pogojev za predvideno obdobje.

Prilagoditev

Če naše poročilo ni vsebovalo podatkov, ki jih iščete, se lahko obrnete na naše analitike in prilagodite segmente.

VSEBINA

1 Povzetek

2 Tržna pokrajina

3 Določanje velikosti trga

4 Analiza petih sil

5 Segmentacija trga po končnem uporabniku

6 Uporabniška pokrajina

7 Geografska pokrajina

8 Gonila, izzivi in ​​trendi

9 Dobaviteljska pokrajina

10 Analiza dobaviteljev

11 Dodatek

O podjetju Technavio

Technavio je vodilno svetovno tehnološko raziskovalno in svetovalno podjetje. Njihove raziskave in analize se osredotočajo na nastajajoče tržne trende in zagotavljajo uporabne vpoglede, ki podjetjem pomagajo prepoznati tržne priložnosti in razviti učinkovite strategije za optimizacijo svojega položaja na trgu.

Z več kot 500 specializiranimi analitiki knjižnica poročil podjetja Technavio obsega več kot 17.000 poročil, ki pokrivajo 800 tehnologij v 50 državah. Njihova baza strank vključuje podjetja vseh velikosti, vključno z več kot 100 podjetji s seznama Fortune 500. Ta naraščajoča baza strank temelji na obsežni pokritosti podjetja Technavio, obsežnih raziskavah in tržnih vpogledih, ki jih je mogoče uporabiti za prepoznavanje priložnosti na obstoječih in potencialnih trgih ter oceno njihovega konkurenčnega položaja znotraj spreminjajočih se tržnih scenarijev.

Kontakti

Technavio Research
Jesse Maida
Izvršni direktor za medije in marketing
ZDA: +1 844 364 1100
Združeno kraljestvo: +44 203 893 3200
E-naslov: media@technavio.com
Spletna stran: www.technavio.com/

Globalni trg za prepoznavanje slik z umetno inteligenco

Globalni trg za prepoznavanje slik z umetno inteligenco

Cision

Cision

Oglejte si izvirno vsebino za večpredstavnostni prenos:https://www.prnewswire.com/news-releases/ai-image-recognition-market-to-grow-by-usd-3-56-billion-by-2026–evolving-opportunities-with-samsung-electronics -co-ltd-slyce-acquisition-inc-vispera-informacijske-tehnologije—technavio-301681651.html

VIR Technavio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *