Trg prehranskih dopolnil s kolagenom bo leta 2032 ustvaril 2,8 milijarde dolarjev zaradi vse večjega zanimanja za dopolnila po vsem svetu

Future Market Insights Global and Consulting Pvt. doo

Future Market Insights Global and Consulting Pvt. doo

Globalna tržna študija kolagenskih dopolnil: Prašičji viri do najbolj priljubljenih. Dodatki s kolagenom v prahu so priljubljeni in pričakujejo, da bodo imeli največji tržni delež. Več kot četrtinski tržni delež imajo kolagenska dopolnila, ki se uporabljajo v prehrambenih izdelkih.

DUBAJ, Združeni arabski emirati, 17. november 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Globalno trgu dodatkov kolagena predvideva se, da bo v obdobju projekcij pokazal bogate priložnosti za rast, pri čemer bo imel CAGR 6,4 % v obdobju projekcij od leta 2022 do 2032. Svetovni trg naj bi razširil svoj doseg s 1,5 milijarde USD leta 2022 na 2,8 milijarde USD leta 2032, glede na do vpogleda v prihodnost trga. Rast trga pripisujejo vse večji ozaveščenosti potrošnikov o različnih zdravstvenih koristih, povezanih s kolagenskimi dodatki, vključno z zdravjem mišic, sklepov in kosti, pa tudi dejstvu, da je to stroškovno učinkovita možnost, zaradi česar so se potrošniki odločili za kolagen. dodatke hitreje.

Sredi pandemije Covid-19 je bilo prizadetih več regij. Uvedba karantene v večjih državah je močno prekinila njihove dobavne verige. Pandemija je dodatno vplivala na trg z začasnim zaprtjem podjetij in drugih maloprodajnih lokalov. Poleg tega so hude posledice utrpeli tudi kmetijski delavci in logisti.

Kljub temu, da je pandemija najbolj prizadela vse industrije, so trgovci na debelo in izvozniki zaradi te pandemije lahko našli nove in ustvarjalne načine za povečanje produktivnosti in izboljšanje varnostnih protokolov. Vse večjo prednost kolagenskim dodatkom pripisujejo učinkovitemu obvladovanju zdravstvenih stroškov. Zaradi teh zgoraj omenjenih dejavnikov se je svetovni trg kolagenskih dodatkov močno povečal in je v preteklosti rasel s precejšnjo stopnjo rasti okoli 5,2 %.

Za vzorčno kopijo obiščite @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-14671

Naraščajoče prebivalstvo srednjega razreda, skupaj z naraščajočim povpraševanjem po uvoženem kolagenu, je pospešeno s pojavom prehranske ozaveščenosti. Šteje se, da je znatno povečal trg kolagenskih dodatkov. Različni potrošniki hitro vključujejo kolagenske dodatke, da ostanejo zdravi in ​​stran od stanj, kot so vnetne bolezni kosti, artritis in revmatoidni artritis. Poleg tega imata raven dohodka in starostna skupina pomembno vlogo pri odločitvah o nakupu kolagenskega dodatka.

Pričakuje se, da bodo uvedba novih distribucijskih kanalov, znanstveni dokazi, ki podpirajo te trditve, in večja ozaveščenost potrošnikov spodbudili prodajo prehranskih dopolnil s kolagenom. Po podatkih Združenih narodov ima Evropa največ starejšega prebivalstva na svetu, saj je vsak četrti Evropejec star 60 let ali več. Največji delež starejšega prebivalstva imajo Nemčija, Italija, Francija, Španija, Danska in druge velike evropske države.

Ključni zaključki

 • Pričakuje se, da bo trg prehranskih dopolnil s kolagenom poganjala vse večja prednost prehranskim dopolnilom, ki pomagajo zmanjšati zdravstvene stroške. Po predpostavkah naj bi povečana ozaveščenost potrošnikov in razvoj novih oblik dostave povečala prodajo kolagenskih dodatkov v prihodnjih letih. Poleg tega se pričakuje, da bodo predstavljeni znanstveni dokazi v podporo trditvam podjetja, kar bo še povečalo prodajo kolagenskih dodatkov v predvidenem obdobju.

 • Farmacija je znana kot najbolj trajnosten način distribucije vseh vrst kolagenskih prehranskih dopolnil, kar dodatno vodi v povečanje povpraševanja kupcev po kolagenskih prehranskih dopolnilih na trgu. Poleg tega je znatno povečanje povpraševanja po kolagenskih dodatkih, gumijah in tabletah prav tako postalo priljubljeno na trgu. Povpraševanje potrošnikov po aromatiziranih gumijastih pnevmatikah narašča, kar dodatno spodbuja rast trga.

 • Graditelji kolagena so pridobljeni iz rastlin in imajo številne možne koristi brez stranskih učinkov. Dodatki, pridobljeni iz rastlin, ki pomagajo graditi kolagen, so avtentični spodbujevalci kolagena, ki so znani kot naravne sestavine, ki vsebujejo vitamine in minerale ter lahko naravno povečajo proizvodnjo kolagena v telesu. Ti dejavniki bi lahko dodatno spodbudili trg zeliščnih kolagenskih dodatkov na trgu.

 • Po analizi Future Market Insights so se stroški zdravstvenega varstva v zadnjih nekaj letih več kot podvojili zaradi vse večjih izdatkov za raziskovalne in razvojne dejavnosti ključnih akterjev v medicinski industriji. Naraščajoči stroški zdravstvene oskrbe vplivajo na potrošnike, da izberejo zdravstvena dopolnila, ki zagotavljajo zdravstvene koristi, kot so lajšanje bolečin in preprečevanje ali zmanjšanje propadanja hrustanca in bolečin v sklepih.

Vprašaj analitika @ https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-14671

Konkurenčna pokrajina

Ključni akterji pri dodatkih s kolagenom so omejene proizvodne zmogljivosti s proizvodnimi obrati v bližini virov surovin, kar ima za posledico nizke cene surovin.

Ključna podjetja, predstavljena na trgu kolagenskih dodatkov, so Ancient Nutrition, Nitta Gelatin Inc., Darling Ingredients Inc., Koninklijke DSM NV, CONNOILS LL, Collagen Matrix, Titan Biotech Ltd, Protein SA, Life Extension, GELITA AG, Weishardt, Tessenderlo Group LAPI GELATINE Spa, ITALGELATINE SpA, Trobas Gelatine BV

Več vpogledov v Trg kolagenskih dodatkov

Pričakuje se, da bo severnoameriška regija prevladovala na svetovnem trgu kolagenskih dodatkov zaradi prisotnosti naložbenih priložnosti, skupaj z vse večjo ozaveščenostjo potrošnikov o možnih koristih kolagenskih dodatkov za zdravje kože, zaradi česar so se ključni proizvajalci dodatkov stransko povezali z uvedbo izdelki na osnovi kolagena v ZDA.

Trg kolagenskih dodatkov po kategorijah

Glede na vrsto izdelka je trg kolagenskih dodatkov razdeljen na:

Po obliki je trg kolagenskih dodatkov razdeljen na:

 • Prašek

 • Tekočina

 • Tablete in gumijevi

Glede na vir je trg dodatkov kolagena razdeljen na:

 • Govedo

 • prašičje

 • Morje in perutnina

Glede na končno uporabo je trg kolagenskih dodatkov razdeljen na:

 • Prehranski izdelki

 • Prigrizki in kosmiči

 • mlečni izdelki

 • pijače

 • Meso in perutnina

 • Pekarna in slaščičarna

Po prodajnem kanalu je trg prehranskih dopolnil s kolagenom razdeljen na:

 • B2B/direktna prodaja

 • B2C/posredna prodaja

Uporabite promocijsko kodo ->> FMITODAY za 20 % popust

VSEBINA

1. Povzetek

1.1. Globalni tržni obeti

1.2. Trendi na strani povpraševanja

1.3. Trendi na strani ponudbe

1.4. Analiza tehnološkega načrta

1.5. Analiza in priporočila

2. Pregled trga

2.1. Pokritost trga / Taksonomija

2.2. Opredelitev trga/obseg/omejitve

3. Ozadje trga

3.1. Tržna dinamika

3.1.1. Vozniki

3.1.2. Omejitve

3.1.3. Priložnost

3.1.4. Trendi

Raziščite celotno poročilo@ https://www.futuremarketinsights.com/reports/collagen-supplements-market

Raziščite trenutno pokritost FMI Hrana in pijača Domena

Velikost trga certificiranja živil: Trg certificiranja živil bo priča izjemni rasti, skupna napoved vrednotenja pa bo presežena 8,4 USD Bn leta 2021. Tržna vrednost bo zrasla za osupljivo CAGR 10,8 % med letoma 2021 in 2031.

Tržni delež oligosaharidov materinega mleka: Trg oligosaharidov človeškega mleka pričakovana rast pri CAGR v višini 22,7 %. Povečanje tržne vrednosti AMERIŠKI DOLAR $ 199,0 Mn leta 2022 do 1.539,21 milijona ameriških dolarjev do leta 2032

Analiza trga probiotičnih dodatkov: Pričakuje se, da bo trg probiotičnih dodatkov priča močni rasti v predvidenem obdobju.

Rast trga rastlinskega sladoleda: Prodaja sladoleda rastlinskega izvora bo še naprej rasla 9,3 % CAGR med letoma 2021 in 2031.

Tržni trendi sestavin demineralizirane sirotke v prahu: Trg demineralizirane sirotke pričakuje se, da bo CAGR rasel 5,1 %. Tržna vrednost naj bi se povečala s 600 milijonov dolarjev leta 2022 na 986,7 milijona dolarjev do leta 2032.

O podjetju Future Market Insights, Inc.

Future Market Insights, Inc. je ESOMAR certificirano podjetje za poslovno svetovanje in tržne raziskave, član Greater New York Chamber of Commerce, s sedežem v Delawareju, ZDA. Zmagovalci nagrade Clutch Leaders Award 2022 zaradi visoke ocene strank (4,9/5) sodelujemo z globalnimi podjetji na njihovi poti poslovne transformacije in jim pomagamo doseči njihove poslovne ambicije. 80 % največjih Forbesovih 1000 podjetij je naših strank. Služimo globalnim strankam v vseh vodilnih in nišnih tržnih segmentih v vseh večjih panogah.

Kontaktiraj nas:
Future Market Insights, Inc.
1602-6 Jumeirah Bay X2 Tower,
Številka parcele: JLT-PH2-X2A,
Jumeirah Lakes Towers, Dubaj,
Združeni Arabski Emirati
Za povpraševanje o prodaji: sales@futuremarketinsights.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *