Trg potopnih črpalk v jugovzhodni Aziji bo do leta 2032 presegel 1,07 milijarde USD zaradi vse večjih potreb po čiščenju odpadne vode v Indoneziji

NEWARK, DE / ACCESSWIRE / 21. november 2022 / Glede na Future Market Insights (FMI) je Trg potopnih črpalk v jugovzhodni Aziji naj bi dosegel 1.076,8 milijona ameriških dolarjev 2032. Pričakuje se enakomerna rast pri a CAGR 5,5 % med letoma 2022 in 2032. Leta 2022 več kot 56,9 % tržnega deleža bodo verjetno zajele potopne črpalke za vodnjake v regiji zaradi njihove vse večje končne uporabe.

Pomanjkanje vode je nedavno postalo velik problem tako v razvitih državah kot v državah v razvoju, kar spodbuja povpraševanje po novih vodnih virih, ki lahko zadovoljijo industrijske in gospodinjske potrebe po vodi v jugovzhodni Aziji. Uporaba čiščenja odpadne vode za ublažitev vodnih omejitev postaja vse bolj priljubljena, kar spodbuja tudi trg potopnih črpalk v Južni Aziji.

Dostopajte do vzorca zdaj: https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-15783

Poleg tega naj bi trg poganjali hitro rastoči sektorji nafte in plina, komunalnih storitev, gradbeništva in rudarstva v jugovzhodni Aziji. Potopne črpalke naredijo okoli 5-7 % svetovnem trgu zaradi vse večje uporabe v različnih panogah končne uporabe, kot so kmetijstvo, stanovanjske, komercialne in vodovodne instalacije.

Da bi povečali prodajo, se številni proizvajalci potopnih črpalk osredotočajo na lansiranje inovativnih izdelkov, ki so cenovno dostopni in učinkoviti. Osredotočajo se predvsem na zadovoljevanje naraščajočega povpraševanja po svojih izdelkih iz novih javnih in zasebnih projektov. Več lokalnih podjetij vlaga v postavitev naprednih proizvodnih obratov.

Študija trga potopnih črpalk v jugovzhodni Aziji

  • Glede na vrsto padavine se pričakuje, da bo segment nad 100 m dosegel oceno pribl 808,4 milijona ameriških dolarjev do 2032 in kažejo CAGR od 5,4 % v letih 2022-2032.

  • Glede na vrsto izdelka naj bi segment vrtin predstavljal več kot 56 % Tržni delež potopnih črpalk v jugovzhodni Aziji do leta 2032.

  • V jugovzhodni Aziji naj bi imela Indonezija pomemben tržni delež pribl 28 % v ocenjevalnem obdobju.

  • Od leta 2017 do 2021 je trg potopnih črpalk v jugovzhodni Aziji rasel s CAGR v višini 5,2 %.

  • Prodaja potopnih črpalk naj bi med letoma 2022 in 2032 rasla s CAGR približno. 5,5 % v jugovzhodni Aziji.

“Domače vlade si zelo prizadevajo za širitev svojih gospodarstev in veliko trošijo za gradnjo pametnih tovarn in infrastrukture. Pričakuje se, da se bo v ocenjevalnem obdobju povečala prodaja potopnih črpalk,” pravi analitik Future Market Insights.

Poročilo o prilagajanju pred nakupom obiščite: https://www.futuremarketinsights.com/customization-available/rep-gb-15783

Konkurenčna pokrajina: Trg potopnih črpalk v jugovzhodni Aziji

Trg potopnih črpalk jugovzhodne Azije je zelo razdrobljen in nanj močno vplivajo vodilni proizvajalci. Zahvaljujoč hitrim tehnološkim izboljšavam si vodilni v industriji prizadevajo povečati svoj tržni delež z vlaganjem v ustvarjanje novih linij izdelkov in posodabljanjem svojih obstoječih linij izdelkov.

Nekatera priznana podjetja rastejo tako, da krepijo svojo dobavno verigo, širijo svoje proizvodne zmogljivosti in uvajajo stroškovno učinkovite izdelke, da okrepijo svoj položaj na trgu. Ključni igralci na trgu so Xylem Inc., KSB SE & Co. KGaA, Grundfos, Ebara Corporation in WILO SE med drugim.

Poiščite več dragocenih vpogledov v trg potopnih črpalk v jugovzhodni Aziji

Raziskovalno poročilo analizira trende tržnega povpraševanja po potopnih črpalkah. Ocena trga jugovzhodne Azije in projekcija rasti temeljita na dejavnikih, kot so razvoj industrije končne uporabe, vpliv krize COVID-19, razmerje zamenjave in stopnja uvajanja potopnih črpalk. V skladu z obsegom raziskave Future Market Insights je bil trg potopnih črpalk preučen in segmentiran na podlagi vrste izdelka, vrste glave in uporabe. Poročilo zagotavlja kvalitativne in kvantitativne informacije o različnih akterjih na tem trgu. To poročilo spremlja tudi trg tako na strani ponudbe kot na strani povpraševanja.

Za nakup tega poročila obiščite: https://www.futuremarketinsights.com/checkout/15783

Future Market Insights, Inc. ponedeljek, 21. november 2022 Slika sporočila za javnost

Trg potopnih črpalk v jugovzhodni Aziji

O Oddelku za industrijsko avtomatizacijo na FMI

Oddelek za industrijsko avtomatizacijo podjetja Future Market Insights ponuja svež pristop in inovativen pogled na tržno analizo industrijske avtomatizacije. Obsežna pokritost kapitalskih, prenosnih, procesnih, gradbenih, industrijskih strojev in strojev za posebne namene v proizvodnem sektorju ter izrazita analiza nameščene baze, potrošnega materiala, nadomestnih delov in matrik USP-funkcij-aplikacij nas naredijo pionirski glas v industriji.

Smo zaželeni sodelavci z uveljavljenimi in nastajajočimi zainteresiranimi stranmi v panogi in kanalskimi partnerji, ko gre za vzdrževanje, rast in prepoznavanje novih priložnosti za prihodke.

VSEBINA

1. Povzetek

1.1. Tržni obeti jugovzhodne Azije

1.2. Trendi na strani povpraševanja

1.3. Trendi na strani ponudbe

1.4. Tehnološki načrt

1.5. Analiza in priporočila

2. Pregled trga

2.1. Pokritost trga / Taksonomija

2.2. Opredelitev trga/obseg/omejitve

3. Ključni tržni trendi

3.1. Ključni trendi, ki vplivajo na trg

3.2. Inovacija izdelkov / Razvojni trendi

4. Ključni dejavniki uspeha

4.1. Analiza sprejemanja/uporabe izdelka

4.2. USP/funkcije izdelka

4.3. Strateške promocijske strategije

5. Analiza povpraševanja 2017–2021 in napoved, 2022–2032

5.1. Analiza zgodovinskega obsega trga (‘000 enot), 2017–2021.

5.2. Trenutni in prihodnji obseg trga (‘000 enot) Projekcije, 2022-2032

5.3. Analiza letnega trenda rasti

Zahtevajte celoten TOC s predogledom poročila: https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-15783

Raziščite naša trendna poročila o vpogledu FMI v trg industrijske avtomatizacije

Tržno povpraševanje po vpojnih steklenih mat (AGM) baterijah. – Severna Amerika naj bi vodila svetovni trg vpojnih steklenih baterij v predvidenem obdobju. Trg se bo verjetno zbral 6 milijard ameriških dolarjev medtem ko prikazuje CAGR v višini 4,5 % od 2022 do 2032.

Tržni trendi solarnih inverterjev – ZDA naj bi se razširile na a 5,2 % CAGR. Razvoj novih in inovativnih izdelkov proizvajalcev, ki delujejo v ZDA, bo povečal rast trga. Glede na študijo bo skupna prodaja na ameriškem trgu dosegla 2,7 milijarde ameriških dolarjev do konca leta 2032.

Napoved trga skladiščne robotike – Povpraševanje na azijsko-pacifiškem trgu skladiščne robotike naj bi raslo na a 15,2 % CAGR v ocenjevalnem obdobju oceni FMI.

Azijsko-pacifiški trg opreme za recikliranje kovin – Azijsko-pacifiška regija, razen Japonske, naj bi postala najbolj donosen trg za opremo za recikliranje kovin v obdobju napovedi 2022-2032, razkriva FMI.

Tržna vrednost sirene – Severnoameriška regija je drugi največji trg z 22-odstotnim deležem leta 2022. Visoka infrastruktura, varnostne rešitve in boljša uporaba siren med obrambo vodijo k povečanju trga siren v predvidenem obdobju.

Napoved trga opreme za ravnanje z materialom – Globalno povpraševanje po opremi za ravnanje z materialom predvideva se, da bo rasel pri CAGR v višini 6,5 % v obdobju napovedi med letoma 2022 in 2032, kar bo skupno doseglo 52.342,6 milijona ameriških dolarjev leta 2032, glede na poročilo Future Market Insights (FMI).

Velikost trga opreme za nedestruktivno testiranje – Severna Amerika prevladuje in prispeva vodilne deleže na trgu NDT v smislu prihodkov in pričakuje se, da bo priča znatni rasti v predvidenem obdobju zaradi vse večje konkurence na trgu.

Rast trga mobilnih postaj – The trg mobilnih postaj je predvideno vredno 934,7 milijona dolarjev leta 2022. S pričakovanim CAGR v višini 7,2 %,

Velikost trga laserskega rezalnega stroja – Glede na Future Market Insights (FMI) bo med letoma 2022 in 2032 svetovni trg za Stroj za lasersko rezanje bo rasel pri CAGR v višini 5,8 % doseganje ocene 5.974,1 milijona ameriških dolarjev leta 2032.

Tržno povpraševanje po sekalnikih lesa – Globalno trg sekalnikov lesa dosegel velikost 418,2 milijona ameriških dolarjev 2021 in bo verjetno presegla oceno 430,4 milijona ameriških dolarjev do konca leta 2022.

O podjetju Future Market Insights, Inc.

Future Market Insights, Inc. je ESOMAR certificirano podjetje za poslovno svetovanje in tržne raziskave, član Greater New York Chamber of Commerce, s sedežem v Delawareju, ZDA. Dobitnik nagrade Clutch Leaders Award 2022 zaradi visoke ocene strank (4,9/5), sodelujemo z globalnimi podjetji na njihovi poti poslovne transformacije in jim pomagamo uresničiti njihove poslovne ambicije. 80 % največjih Forbesovih 1000 podjetij je naših strank. Služimo globalnim strankam v vseh vodilnih in nišnih tržnih segmentih v vseh večjih panogah.

Kontakt:
Future Market Insights, Inc
podjetje Christiana,
200 Continental Drive,
Apartma 401, Newark,
Delaware – 19713, ZDA
T: +1-845-579-5705
Za povpraševanje o prodaji: sales@futuremarketinsights.com

VIR: Future Market Insights, Inc.

Oglejte si izvirno različico na accesswire.com:
https://www.accesswire.com/727327/Southeast-Asia-Submersible-Pump-Market-to-Exceed-US-107-Bn-By-2032-With-Burgeoning-Need-For-Wastewater-Treatment-In- Indonesia-Future-Market-Insights-Inc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *