Trg nadzora zračnega prometa (ATC) do leta 2027 vreden 13,5 milijarde USD

CHICAGO, 25. november 2022 /PRNewswire/ — The Trg kontrole zračnega prometa (ATC). ocenjuje se, da 9,0 milijard dolarjev 2022 in bo predvidoma dosegel 13,5 milijarde dolarjev do leta 2027, s CAGR 8,4 % od leta 2022 do 2027, glede na novo poročilo MarketsandMarkets™. Rast tega trga lahko pripišemo povečanju letalskega potniškega prometa, saj vedno več letal uporablja isti razpoložljivi zračni prostor. Letalska industrija se nenehno spreminja zaradi razvoja naprednih tehnologij in vse večjih naložb v letališko infrastrukturo, kar naj bi povečalo povpraševanje po ATC.

Prenesite PDF brošuro:
https://www.marketsandmarkets.com/pdfdownloadNew.asp?id=159216929

Oglejte si podroben TOC na “Trg kontrole zračnega prometa (ATC)”

268 – Tabele
59 – Slike
280 – Stran

Posodobitev infrastrukture kontrole zračnega prometa.

Povpraševanje po boljšem nadzoru zračnega prostora narašča zaradi povečanja letalskega potniškega prometa in projektov razvoja letališč v različnih regijah. Zvezna uprava za letalstvo (FAA) je uvedla učinkovite ukrepe za nadzor zračnega prostora in zračnega prometa. Nekateri ukrepi, ki se izvajajo za boljšo izrabo zračnega prostora, vključujejo nalog kontrole zračnega prostora, načrt kontrole zračnega prostora in območje koordinacije zračnega prostora. Ti ukrepi omogočajo gibanje ljudi in zračno trgovino na optimalni ravni varnosti in učinkovitosti ter izpolnjujejo nacionalne varnostne potrebe države.

V naslednjih 10 letih (2020 – 2030) se bo letalski potniški promet znatno povečal, kar bo povečalo zamude in zastoje v zračnem prostoru. Po članku, ki ga je BBC objavil v februar 2022uradni podatki kažejo, da je imelo 11 % letov v Združenem kraljestvu zamude v drugem četrtletju lanskega leta, medtem ko je 16 % letov v ZDA vzletelo konec leta 2021. Druge težave, ki vplivajo na učinkovitost sistema kontrole zračnega prometa, vključujejo pomisleke glede okolja in domovinske varnosti.

Natovo letalsko oporišče Geilenkirchen u Nemčija je dom prvega digitalnega stolpa za nadzor zračnega prometa na svetu. Osnova je opremljena z vrhunskim sistemom Saab r-TWR. Nemška uprava za vojaško letalstvo je Saabs r-TWR certificirala kot prvo popolnoma delujočo rešitev vojaškega digitalnega stolpa v Natu (LufABw).

U oktober 2021, na svetovnem kongresu ATM 2021, Adacel Technologies, Ltd. je predstavil najnovejši razvoj sistemov Aurora in MaxSim. Aurora je vodilna rešitev za kontrolo zračnega prometa, ki jo ponuja podjetje za upravljanje postopkovnega zračnega prostora v okolju nadzora, ki se uporablja za oceanska okolja, okolja na poti, priletne in stolpne okolice. MaxSim je ultimativni sistem za simulacijo in usposabljanje zračnega prometa. Podjetje je predstavilo MaxSimovo novo poglobljeno izkušnjo virtualne resničnosti in predstavilo svojo najnovejšo rešitev v oblaku. Poleg tega podjetje z navdušenjem predstavlja AeroScene – novo najsodobnejšo rešitev za generiranje slik (IG), ki zagotavlja vizualne zmogljivosti brez primere.

Na podlagi aplikacije se ocenjuje, da bo podsegment avtomatizacije prevladoval na trgu v predvidenem obdobju.

Avtomatizacija v sistemih za upravljanje zračnega prometa je bistvenega pomena za izboljšanje varnosti letal, izboljšanje učinkovitosti v smislu prihrankov pri stroških in podporo kontrolorjev zračnega prometa za omogočanje nemotenega delovanja letal in na tleh. V zadnjih letih je prišlo do tehnološkega premika, ki kaže, da lahko avtomatizacija moti poslovanje podjetij. Avtomatizacija lahko zmanjša stroške in poveča varnost. S prihodom velikih podatkov, tehnologij AI in IoT so na voljo informacije o letalih v realnem času, z napredno analitiko pa lahko kontrolorji zračnega prometa sisteme upravljajo na daljavo.

U maj 2022Katarska uprava za civilno letalstvo (QCAA) je izbrala frekvence (Avstrija) za nadgradnjo svojega obstoječega glasovnega komunikacijskega sistema (VCS) in posodobitev delovanja stolpa za kontrolo zračnega prometa (ATC), da bo zadostil potrebam zračnega prometa, ki izhajajo iz državnega svetovnega prvenstva v nogometu leta 2022. Sistem ATM, ki ga zagotavlja Frequentis, ima elektronske vozne pasove, integrirane z Sistem ATM, ki označuje naslednjo generacijo avtomatizacije stolpov, ki QCAA omogoča obvladovanje pričakovanega znatnega povečanja zračnega prometa.

Glede na vrsto naložbe se ocenjuje, da bo v napovedanem obdobju na trgu prevladoval segment »greenfield«.

Pri greenfield projektih se vse aktivnosti, od načrtovanja do zagona, izvajajo na neurejeni lokaciji. Prav tako so greenfield letališča načrtovana v mestih, ki niso povezana z zračnim prometom. Več novih letališč je bilo zgrajenih tudi v bližini obstoječih letališč, da bi učinkovito obravnavali naraščajoči letalski potniški promet ter zadovoljili naraščajoče potrebe po večji zmogljivosti in učinkovitosti.

Na primer v februar 2018predsednik vlade Indija napovedal gradnjo letališča v Navi Mumbaju, ki zahteva naložbo v višini 2,58 milijarde dolarjev. Poleg tega vlada načrtuje razvoj novih letališč v 6 mestih – Nizamabad, Nellore, Kurnool, Ramagundam, Tadepalligudem in Kothagudem, kar bi posledično vodilo do namestitve novih sistemov kontrole zračnega prometa na teh letališčih. Podobno tudi druge države, kot npr Kitajska, Indonezijakot tudi države Bližnjega vzhoda vlagajo tudi v nova letališča, kar je privedlo do povečanja števila zelenih stolpov.

Zahtevajte vzorčne strani:
https://www.marketsandmarkets.com/requestsampleNew.asp?id=159216929

Trg kontrole zračnega prometa (ATC) v Azija-Pacifik regija rasti z najvišjo CAGR v predvidenem obdobju.

The Azija-Pacifik Ocenjuje se, da bo regija rasla z najvišjo CAGR v obdobju napovedi od 2022 do 2027 zaradi širitve različnih večjih letališč skupaj z uvedbo sistemov za nadzor zračnega prometa (ATC) naslednje generacije.

Na primer, glede na poročilo ACI World Global Outlook of Airport Capital Expenditure 2021, Azija Pacifik pokriva oko 1,3 trilijona dolarjev zahtevani CAPEX od 2021 do 2040, več kot 50 % zahtevanih globalnih CAPEX. To odraža hitro rast števila potnikov v regiji in posledično povpraševanje po razvoju novih zelenih letališč ter posodobitvi in ​​razširitvi obstoječe letališke infrastrukture. Gradnja novega zelenega letališča (44 % vseh CAPEX, potrebnih v regiji) bo potrebna za podporo potrebam po zmogljivostih za rast števila potnikov v regiji. Pričakuje se, da bo to spodbudilo povpraševanje po novih namestitvah rešitev ATC.

Letalska industrija Bližnjega vzhoda je imela veliko koristi od strateškega položaja regije na stičišču glavnih gospodarstev v Azija, Afrikain Evropi. Zaradi svoje geografske lege se lahko bližnjevzhodni prevozniki zlahka povežejo s katero koli celino sveta: letala lahko dosežejo skoraj vse Azija, Afrikain Evropi v razdalji osem ur letenja od dobro uveljavljenih mednarodnih vozlišč Doha, Dubajin Abu Dhabi.

Ključni igralci iz Trg kontrole zračnega prometa (ATC):

Glavni akterji na trgu kontrole zračnega prometa (ATC) so Thales Group (Francija), Raytheon Technologies Corporation (ZDA), L3Harris Technologies, Inc. (ZDA), Indra Sistemas, SA (Španija) in Saab AB (Švedska). Poročilo zajema različne industrijske trende in nove tehnološke inovacije na trgu kontrole zračnega prometa (ATC) za obdobje 2018–2027.

Zagotovite si 10 % brezplačne prilagoditve tega poročila: https://www.marketsandmarkets.com/requestCustomizationNew.asp?id=159216929

Prebrskajte po sosednji tržnici: Letalski in obrambni trg Raziskovalna poročila in svetovanje

Povezana poročila:

Remote Towers Market glede na vrsto delovanja (enoten, večkratni, pogojni), tip sistema (letališka oprema, moduli oddaljenih stolpov, rešitve in programska oprema), aplikacijo (komunikacija, informacije in nadzor, nadzor) in regijo – globalna napoved do leta 2027

Trg upravljanja zračnega prometa po aplikaciji (komunikacija, navigacija, nadzor, avtomatizacija), končni uporabi (komercialna, vojaška), zračnem prostoru, vrsti naložbe, ponudbi, storitvi, velikosti letališča in regiji – globalna napoved do leta 2027

Trg pametnih letališč glede na aplikacijo (zemlja, zrak, terminal), končni trg (izvedba, nadgradnje in storitve), vrsto (letališče 2.0, letališče 3.0, letališče 4.0), delovanje, sistem, velikost letališča, tehnologijo in regijo – globalna napoved do leta 2025

Trg letaliških informacijskih sistemov glede na končno uporabo (potniški, nepotniški), tip (na strani letališča, stran terminala), letališče (razred A, B, C, D), uporaba (finance in operacije, vzdrževanje, zemeljska oskrba, varnost), regija – globalna napoved do 2023

Trg sistemov za upravljanje zraka po sistemu (toplotno upravljanje, odzračevanje motorja, kisikov sistem, inertizacija rezervoarja za gorivo, nadzor tlaka v kabini, preprečevanje zaledenitve), platforma (fiksna krila, rotacijska krila), komponenta in regija – globalna napoved do leta 2022

O MarketsandMarkets™

MarketsandMarkets™ je alternativa modrega oceana pri svetovanju za rast in upravljanju programov, ki izkorišča ponudbo človek-stroj za spodbujanje nadnaravne rasti naprednih organizacij v prostoru B2B. Imamo najširši objektiv za nastajajoče tehnologije, zaradi česar smo izkušeni pri soustvarjanju nadnaravne rasti za stranke.

Ekonomija B2B se pojavlja 25 trilijonov dolarjev novih tokov prihodkov, ki bodo nadomestili obstoječe tokove prihodkov samo v tem desetletju. S strankami sodelujemo pri programih rasti in jim pomagamo pri monetizaciji 25 trilijonov dolarjev priložnost prek naših storitev – širitev TAM, strategija Go-to-Market (GTM) do izvedbe, pridobitev tržnega deleža, omogočanje računa in trženje premišljenega vodstva.

Zgrajeni na podlagi načela ‘DAJMO rast’, sodelujemo z več podjetji Forbes Global 2000 B2B – pomagamo jim, da ostanejo relevantni v motečem ekosistemu. Naše vpoglede in strategije oblikujejo naši strokovnjaki iz industrije, najsodobnejši oblak za tržno obveščanje, ki ga poganja AI, in leta raziskav. KnowledgeStore™ (naš oblak za tržno obveščanje) združuje naše raziskave, olajša analizo medsebojnih povezav v nizu aplikacij, strankam pomaga videti celoten ekosistem in razumeti spremembe prihodkov, ki se dogajajo v njihovi panogi.

Če želite izvedeti več, obiščite www.MarketsandMarkets™.com ali nas spremljajte naprej Twitter, LinkedIn in Facebook.

Kontakt:
gospod Ashish Mehra

MarketsandMarkets™ INC.
630 Dundee Road
Apartma 430
Northbrook, IL 60062
ZDA: +1-888-600-6441
E-naslov: [email protected]
Obiščite našo spletno stran: https://www.marketsandmarkets.com/
Raziskovalni vpogled: https://www.marketsandmarkets.com/ResearchInsight/air-traffic-control-equipment-market.asp
Vir vsebine: https://www.marketsandmarkets.com/PressReleases/air-traffic-control-equipment.asp

Logotip: https://mma.prnewswire.com/media/660509/MarketsandMarkets_Logo.jpg

VIR MarketsandMarkets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *