Trg izdelkov za odstranjevanje dlak bo do leta 2027 dosegel 4,94 milijarde dolarjev

Podjetja, ki se ukvarjajo s trgom izdelkov za odstranjevanje dlak, so Cynosure, LLC. (Westford, MA, ZDA), Solta Medical, Inc (Bothell, Washington, ZDA), Lumenis (Yokne’am Ilit, Tsafon, Izrael), Alma Lasers International (Izrael), Candela Corporation (Wayland, Massachusetts, ZDA), Venus Concept (Toronto, Ontario, Kanada), Hologic, Inc (Marlborough, MA, ZDA), Braun GmbH (Nemčija), Koninklijke Philips NV, (Amsterdam, Nizozemska), Samsung Electronics Co Ltd (Seul, Južna Koreja) in več profiliranih igralcev .

Pune, Indija, 23. november 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Glede na Fortune Business Insights™globalno trg izdelkov za odstranjevanje dlak Pričakuje se, da bo obseg pokazal znatno rast, tako da bo do leta 2027 dosegel 4,94 milijarde USD pri CAGR 4,3 % med letoma 2020 in 2027. To je mogoče pripisati vse večji ozaveščenosti o osebni higieni med ženskami in moškimi, ki spodbujajo prodajo teh izdelkov po vsem svetu. globus. Te informacije je objavil Fortune Business Insights v svojem zadnjem poročilu z naslovom “Trg izdelkov za odstranjevanje dlak, 2020-2027.” Poročilo nadalje omenja, da je trg leta 2019 znašal 4,01 milijarde dolarjev in bo verjetno v prihodnjih letih dobil zagon.

COVID-19 povečuje spletno nakupovanje na spletnih mestih za e-trgovino

Pandemija COVID-19 je privedla do tega, da so ljudje zaprti na svoje domove, da bi omejili razširjene učinke novega koronavirusa. Ker so saloni, brivci in kozmetični saloni zaprti zaradi zaprtja, ki so ga uvedle vladne agencije, spletna mesta za e-trgovino doživljajo velik porast nakupov izdelkov za nego. Glede na Paytm Mall se je povpraševanje po izdelkih za odstranjevanje dlak povečalo za 50 % več kot pred COVID-om. Pričakuje se, da bo pandemična situacija v bližnji prihodnosti dobra napoved za rast trga.

Pridobite kopijo raziskovalnega poročila:

https://www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/request-sample-pdf/hair-removal-products-market-103516

Trg izdelkov za odstranjevanje dlak Obseg in segmentacija poročila:

Pokritost poročila

Podrobnosti

Obdobje napovedi

2020-2027

Napoved CAGR

4,3 %

Projekcija vrednosti za leto 2027

4,94 milijarde dolarjev

Osnovno leto

leta 2019

Velikost trga izdelkov za odstranjevanje dlak v letu 2019

4,01 milijarde dolarjev

Zgodovinski podatki

2016-2018

Število strani

160

Pokriti segmenti

Po izdelku, po spolu, po končnem uporabniku, po regiji

Gonila rasti trga izdelkov za odstranjevanje dlak

Predvideva se, da bo vse večja ozaveščenost o osebni negi spodbudila rast trga

Povečanje izdatkov za izdelke za osebno nego v korist rasti trga

Fortune Business Insights™ navaja vsa podjetja na trgu odstranjevanja dlak, ki si trenutno prizadevajo ublažiti vpliv pandemije Covid-19 na trg:

 • Cynosure, LLC. (Westford, MA, ZDA)

 • Solta Medical, Inc (Bothell, Washington, ZDA)

 • Lumenis (Yokneam Ilit, Zaphon, Izrael)

 • Alma Lasers International (Izrael)

 • Candela Corporation (Wayland, Massachusetts, ZDA)

 • Koncept Venus (Toronto, Ontario, Kanada)

 • Hologic, Inc (Marlborough, MA, ZDA)

 • Braun GmbH (Nemčija)

 • Royal Philips NV, (Amsterdam, Nizozemska)

 • Samsung Electronics Co Ltd (Seul, Južna Koreja)

Izdelek za odstranjevanje dlak je splošno sprejet za odstranjevanje neželenih dlak z lic, nog, hrbta, brade, stopal, zgornje ustnice in drugih delov telesa. Obstaja več metod za odstranjevanje neželenih dlak, vendar ti izdelki dajejo najboljše rezultate, ki so stroškovno učinkoviti in pustijo kožo mehko in sijočo. Odstranjevanje neželenih dlak je postalo del režima nege kože z izjemnimi inovacijami v tehnologiji odstranjevanja dlak, kot sta uporaba laserjev in intenzivne pulzne svetlobe (IPL), ki postajajo vse bolj prepoznavna med ljudmi po vsem svetu.

Kaj vsebuje poročilo?

Tržno poročilo vključuje podrobno oceno različnih gonil in omejitev, priložnosti in izzivov, s katerimi se bo trg soočil v predvidenem obdobju. Poleg tega poročilo ponuja celovit vpogled v regionalne tržne trende, ki vplivajo na njegovo rast v predvidenem obdobju. Vključuje informacije, ki so jih naši raziskovalni analitiki pridobili z nasveti strokovnjakov v industriji z uporabo več raziskovalnih metodologij. Tekmovanje ponuja poglobljen vpogled v strategije, kot so lansiranje izdelkov, partnerstva, združitve in prevzemi ter sodelovanja, ki so jih sprejela podjetja, da bi ohranila položaj na trgu med letoma 2020 in 2027.

Oglejte si podroben povzetek raziskovalnega poročila s TOC:

https://www.fortunebusinessinsights.com/hair-removal-products-market-103516

GONILNI DEJAVNIKI

Vse večji poudarek na osebni higieni za spodbujanje rasti

Natrpan življenjski slog in vse večja raven stresa med delovno populacijo spodbujata povpraševanje po izdelkih za osebno nego. Zaradi naraščajoče mode in stila med mladimi, sprejemanje izdelkov za osebno nego doživlja izjemno rast, da bi izboljšali svoj videz med vrstniki. Naraščajoči trend vzdrževanja osebne higiene in privlačnega videza med ženskami in moškimi naj bi v prihodnjih letih vodil svetovni trg izdelkov za odstranjevanje dlak.

SEGMENTACIJA

Segment smetane je v letu 2019 obdržal 38,28-odstotni tržni delež zaradi številnih prednosti

Kremni segment, ki temelji na izdelku, je v letu 2019 predstavljal 38,28-odstotni tržni delež in bo verjetno priča občutni rasti zaradi vse večjega povpraševanja po izdelkih za odstranjevanje dlak na osnovi kreme, ki zagotavljajo številne prednosti, kot sta učinkovito odstranjevanje dlak in zdravo vlaženje kože. .

REGIONALNI VPOGLED

Visoka stopnja zaposlenosti žensk v Evropi bo pripomogla k rasti

Med vsemi regijami je Evropa leta 2019 predstavljala 1,45 milijarde USD in naj bi imela najvišji položaj na svetovnem trgu izdelkov za odstranjevanje dlak. To prevlado lahko pripišemo naraščajoči stopnji zaposlenosti žensk, ki spodbuja rast teh izdelkov v regiji. Pričakuje se, da bo azijsko-pacifiški trg v prihodnjih letih doživel eksponentno rast. To je mogoče pripisati dejavnikom, kot je rastoča populacija mladih, ki spodbuja povpraševanje po izdelkih za osebno higieno in nego v državah, kot sta Indija in Kitajska.

Razlogi za spremembo tega:

 • Kvalitativna in kvantitativna tržna študija, ki temelji na segmentaciji, ki vključuje tako ekonomske kot neekonomske dejavnike.

 • Podatki o tržni vrednosti za vsak odsek in podsegment

 • Označuje regijo in tržni segment, ki se bo najhitreje širil in prevladoval na trgu.

 • Poudarjena je poraba izdelkov/storitev v vsaki regiji ter dejavniki, ki vplivajo na trg znotraj posamezne regije.

 • Tekmovanje vključuje razvrstitev najboljših igralcev na trgu, pa tudi predstavitve novih storitev/izdelkov, sodelovanja, širitve podjetij in prevzeme podjetij, profilirane v zadnjih nekaj letih.

Pred nakupom tega raziskovalnega poročila vprašajte:

https://www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/queries/hair-removal-products-market-103516

Podrobna vsebina:

TOC Nadaljevanje…!

KONKURENČNA KRAJINA

Moom lansira nov komplet za odstranjevanje dlak za moške, da bi okrepil svoj položaj na trgu

Avgusta 2020 je MOOM, znana blagovna znamka, znana po naravnih izdelkih za odstranjevanje dlak, objavila lansiranje svojega najnovejšega izdelka z napredno formulo sladkornega voska. Nov izdelek podjetja je kombinacija naravnih izdelkov, kot so limonin sok, sladkor, aloe vera, bosvelija in kamilica. Pričakuje se, da bo lansiranje izdelka okrepilo njegov portfelj izdelkov in pridobilo konkurenčno prednost. Poleg tega se pričakuje, da bo sprejetje strategij, kot so združitve in prevzemi, partnerstva in sodelovanje podjetij, v predvidenem obdobju spodbudilo rast svetovnega trga izdelkov za odstranjevanje dlak.

Pridobite poročilo o raziskavi po meri:

https://www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/customization/hair-removal-products-market-103516

Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ):

1. Ali industrija odstranjevanja dlak raste?

odgovor: Fortune Business Insights pravi, da je velikost svetovnega trga leta 2019 znašala 4,01 milijarde dolarjev, do leta 2027 pa naj bi dosegla 4,94 milijarde dolarjev.

2. Kdo so ključni akterji na trgu izdelkov za odstranjevanje dlak?

odgovor: Hologic, Inc, Koninklijke Philips NV, Braun GmbH in Bosidin so le nekateri izmed glavnih igralcev na svetovnem trgu.

3. Kateri so ključni dejavniki, ki poganjajo trg?

odgovor: Vse večja ozaveščenost o pomenu uporabe izdelkov za osebno nego je glavni dejavnik rasti trga.

Razvoj industrije:

 • julij 2020: Astanza Laser, vodilno podjetje na področju estetske laserske tehnologije, je predstavilo nov izdelek za odstranjevanje dlak, laser Asclepion MeDioStar. Po navedbah podjetja je novi izdelek proizveden v Nemčiji in ga je FDA komercialno odobrila za prodajo.

Oglejte si več povezanih poslovnih vpogledov Fortune:

Tržnica kozmetike Velikost naj bi do leta 2028 dosegla 415,29 milijarde USD | Kozmetična industrija dosegla CAGR 5%

S 5,6 % CAGR, Trg za nego las do leta 2028 dosegel 112,97 milijarde dolarjev | Povečanje sprejemanja med moško populacijo za poganjanje trga naprej

Trg izdelkov za odstranjevanje dlak Ocena (2021–2028) | 5,3 % CAGR za ustvarjanje prihodkov v višini 3,43 milijarde USD do leta 2028.

O nas:

Fortune Business Insights™ ponuja strokovno korporativno analizo in natančne podatke, ki organizacijam vseh velikosti pomagajo sprejemati pravočasne odločitve. Za naše stranke prilagajamo inovativne rešitve in jim pomagamo pri reševanju izzivov, ki so edinstveni za njihovo podjetje. Naš cilj je opolnomočiti naše stranke s celovitim tržnim obveščanjem, ki jim zagotavlja podroben pregled trga, na katerem delujejo.

Kontaktiraj nas:

Fortune Business Insights™ Pvt. doo

9. nadstropje, stolp ikon,

Banner – cesta Mahalunge,

Banner, Pune-411045, Maharaštra, Indija.

telefon:

ZDA: +1 424 253 0390

Združeno kraljestvo: +44 2071 939123

APAC: +91 744 740 1245

E-naslov: sales@fortunebusinessinsights.com

Fortune Business Insights™

Linkedin | Twitter | Blogi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *