Trg elektrolarinksa bo do leta 2031 dosegel 703,0 milijona dolarjev: Allied Market Research

Allied Market Research

Allied Market Research

Naraščajoča razširjenost raka grla, povečana poraba alkohola in tobaka med ljudmi, vse večja uporaba tehnološko naprednih naprav za elektrolarinks in hitre naložbe farmacevtskih podjetij v raziskave in razvoj spodbujajo rast svetovnega trga elektrolarinksa. Zmanjšanje števila laringektomij med pandemijo je negativno vplivalo na rast trga.

Portland, Oregon, 21. november 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Novo poročilo o poslovnem obveščanju, ki ga je objavila družba Allied Market Research, globalna Trg elektrolarinksa je leta 2021 ustvarilo 409,5 milijona USD in bo predvidoma do leta 2031 doseglo 703,0 milijona USD, pri čemer bo od leta 2022 do 2031 raslo s CAGR 5,5 %. Poročilo ponuja poglobljeno analizo najboljših zmagovalnih strategij, razvojnih trendov, velikosti trga in vrednotenj, vrednosti veriga, ključni naložbeni žepi, gonila in priložnosti, konkurenčno in regionalno okolje. Poročilo je koristen vir informacij za nove udeležence, delničarje, vodilne in delničarje pri uvajanju potrebnih strategij za prihodnost in sprejemanju bistvenih korakov za bistveno krepitev in krepitev njihovega položaja na trgu.

Prenesite brezplačno vzorčno poročilo: https://www.alliedmarketresearch.com/request-sample/16006

Pokritost poročila in podrobnosti:

Pokritost poročila

Podrobnosti

Obdobje napovedi

2022–2031

Osnovno leto

leta 2021

Velikost trga leta 2021

409,5 milijona dolarjev

Velikost trga leta 2031

703,0 milijona dolarjev

CAGR

5,5 %

Število strani v poročilu

190

Pokriti segmenti

Vrsta, uporaba, končni uporabnik in regija

Vozniki

Vse večja razširjenost raka grla

Vse večja poraba alkohola in tobaka med ljudmi, predvsem mlajšo generacijo

Možnosti

Vse večja uporaba tehnološko naprednih elektrolarinksnih naprav

Hitra vlaganja farmacevtskih podjetij v raziskave in razvoj

Zadržuje

Visoki stroški naprav za elektrolarinks

Omejeno na določene potrošnike

Scenarij za COVID-19:

  • Izbruh COVID-19 je negativno vplival na rast svetovnega trga elektrolarinksa zaradi postopnega zmanjševanja števila posegov laringektomij med karanteno v različnih državah po svetu.

  • Zaprtje je povzročilo zamude ali zamude pri nenujnih storitvah, ki so vključevale postopke laringektomije.

  • Število bolnikov, ki obiskujejo Zdravstveni dom, se je zmanjšalo, ker je vlada uvedla tudi stroge omejitve socialne distanciranja. Zato je povpraševanje po napravah za elektrolarinks močno upadlo.

  • Pričakuje pa se, da si bo trg z rahljanjem omejitev kmalu opomogel.

Poročilo ponuja podrobno segmentacijo svetovnega trga elektrolarinksa na podlagi vrste, uporabe, končnega uporabnika in regije. Poročilo podaja celovito analizo vsakega segmenta in njegovih podsegmentov s pomočjo grafičnega in tabelarnega prikaza. V bistvu lahko ta analiza pomaga akterjem na trgu, vlagateljem in novim udeležencem pri določanju in oblikovanju strategij, ki temeljijo na najhitreje rastočih segmentih in najvišjem ustvarjanju prihodkov, omenjenih v poročilu.

Glede na vrsto je segment vgrajenih baterij obdržal prevladujoč tržni delež v letu 2021, saj predstavlja približno tri petine svetovnega trga elektrolarinksa, in pričakuje se, da bo ohranil svoj vodilni status v predvidenem obdobju. Poleg tega naj bi isti segment objavil najhitrejši CAGR v višini 5,8 % v predvidenem obdobju. Poročilo analizira tudi segment zunanjih baterij.

Povpraševanje o nakupu: https://www.alliedmarketresearch.com/purchase-enquiry/16006

Na podlagi uporabe je segment raka grla obdržal prevladujoč tržni delež v letu 2021, saj ima skoraj tri petine svetovnega trga elektrolarinksa, in pričakuje se, da bo ohranil svoj vodilni status v predvidenem obdobju. Poleg tega naj bi isti segment objavil najhitrejši CAGR v višini 5,8 % v predvidenem obdobju. Poročilo analizira tudi segment govorne rehabilitacije.

Na podlagi končnega uporabnika je imel bolnišnični segment leta 2021 prevladujoč tržni delež, ki je imel približno dve petini svetovnega trga elektrolarinksa, in pričakuje se, da bo ohranil svoj vodilni status v predvidenem obdobju. Poleg tega naj bi isti segment objavil najhitrejši CAGR v višini 6,3 % v predvidenem obdobju. Poročilo analizira tudi ambulantne kirurške centre in druge.

Glede na regijo je imel trg v Severni Ameriki prevladujoč tržni delež v letu 2021, saj je imel približno dve petini svetovnega trga elektrolarinksa, in pričakuje se, da bo ohranil svoj vodilni status v predvidenem obdobju. Na drugi strani naj bi azijsko-pacifiška regija objavila najhitrejši CAGR v višini 6,5 % v predvidenem obdobju.

Ključni akterji, analizirani v poročilu o svetovnem trgu elektrolarinksa, vključujejo Ultravoice Limited, Inhealth Technologies, Griffin Labs, Servona GmbH, Labex Trade, AMPLICORD DI GABRIELLA SALVATORE, Romet Limted, Nu-Vois, LLC, Andreas Fahl Medizintechnik – Vertrieb GmbH, Atos Medical.

Poročilo analizira te ključne akterje na svetovnem trgu elektrolarinksa. Ti akterji na trgu so učinkovito uporabili strategije, kot so skupni vlaganji, sodelovanja, širitve, uvedbe novih izdelkov, partnerstva in drugo, da bi povečali svojo oporo in moč v panogi. Poročilo je v pomoč pri analizi najnovejšega razvoja, portfeljev izdelkov, poslovne uspešnosti in operativnih segmentov pomembnih igralcev na trgu.

Poročila o trendih zdravstvene industrije (rezervirajte zdaj z 10% popustom):

Trg telemedicine po aplikaciji (teleradiologija, telepsihiatrija, telepatologija, teledermatologija, telekardiologija in druge aplikacije), komponenti (programska oprema, strojna oprema in storitve) in končnem uporabniku (ponudniki zdravstvenih storitev, plačniki, uporabniki zdravstvenih storitev in drugi končni uporabniki): globalna analiza priložnosti in napoved industrije , 2021-2030

Trg hitrih testov po izdelku (hitri test brez recepta, profesionalni hitri test in drugi), aplikaciji (infekcijske bolezni, kardiologija, onkologija, nosečnost, neplodnost, toksikologija, spremljanje glukoze in drugo) in končnem uporabniku (bolnišnice in klinike, center za nego na domu, diagnostika in drugi): Analiza in napoved globalne industrijske priložnosti, 2021–2030.

Trg pripomočkov za spanje po izdelku (vzmetnice in blazine, laboratoriji za spanje, zdravila in naprave za apnejo med spanjem) in motnje spanja (nespečnost, apneja v spanju, sindrom nemirnih nog, narkolepsija, hoja v spanju in druge motnje spanja), globalna analiza priložnosti201 analiza priložnosti-202).

Trg encimov po vrsti (proteaza, karbohidrat, lipaza, polimeraza in nukleaza, drugo), po izvoru (mikroorganizmi, rastline, živali), po vrsti reakcije (hidrolaza, oksidoreduktaza, transferaza, liaza, druge vrste reakcij), po uporabi (hrana in pijače, nega na domu, bioenergija, farmacija in biotehnologija, krma za živali, druge aplikacije): Analiza in napoved globalne industrijske priložnosti, 2021–2031.

Trg krioterapije po izdelku (naprave za kriokirurgijo, lokalizirane naprave za krioterapijo ter kriokomore in kriokopeli), uporaba (kirurške aplikacije, obvladovanje bolečin, športna medicina ter fizioterapija in lepotne aplikacije), končni uporabnik (bolnišnice in klinike, centri za krioterapijo ter zdravilišča in fitnes centri): Globalna industrija Analiza priložnosti in napoved, 2021–2030

O nas

Allied Market Research (AMR) je veja za celovito tržno raziskavo in poslovno svetovanje Allied Analytics LLP s sedežem v Portlandu v Oregonu. Allied Market Research zagotavlja globalnim podjetjem, pa tudi srednje velikim in malim podjetjem neprekosljivo kakovost.”Poročila o tržnih raziskavah” in “Rešitve poslovne inteligence.” AMR ima ciljno usmerjen pogled na zagotavljanje poslovnih vpogledov in svetovanja, da svojim strankam pomaga pri sprejemanju strateških poslovnih odločitev in doseganju trajnostne rasti na njihovem tržnem področju.

Smo v profesionalnem korporativnem odnosu z različnimi podjetji, kar nam pomaga pri rudarjenju tržnih podatkov, ki nam pomagajo ustvariti natančne tabele raziskovalnih podatkov in potrditi najvišjo natančnost naših tržnih napovedi. Izvršni direktor Allied Market Research Pawan Kumar je ključnega pomena pri navdihovanju in spodbujanju vseh, ki so povezani s podjetjem, da vzdržujejo visoko kakovost podatkov in pomagajo strankam uspeti na vse možne načine. Vse informacije, predstavljene v naših poročilih, so pridobljene s primarnimi intervjuji z najvišjimi uradniki vodilnih podjetij na tem področju. Naša metodologija pridobivanja sekundarnih podatkov vključuje poglobljene spletne in nespletne raziskave ter razpravo s strokovnjaki in analitiki iz industrije.

CONTACT: Contact: David Correa 5933 NE Win Sivers Drive #205, Portland, OR 97220 United States USA/Canada (Toll Free): +1-800-792-5285, +1-503-894-6022 UK: +44-845-528-1300 Hong Kong: +852-301-84916 India (Pune): +91-20-66346060 Fax: +1(855)550-5975 help@alliedmarketresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *