Trg biognojil na osnovi mikorize do leta 2027 vreden 1087 milijonov dolarjev

CHICAGO, 21. november 2022 /PRNewswire/ — The Trg biognojil na osnovi mikorize napoveduje se, da bo narasel do 1.087 milijonov dolarjev do leta 2027, v skladu z novim poročilom MarketsandMarkets™ v obdobju napovedi raste s CAGR 14,3%. Vse večja ozaveščenost o podnebnih spremembah, evtrofikaciji, kmetijski trajnosti in posledičnem prehodu na ekološko kmetovanje spodbuja kmete k sprejemanju okolju varnih kmetijskih praks, kot je uporaba bioloških gnojil na osnovi mikorize. Biognojila na osnovi mikorize lahko zagotovijo ohranjanje zdravja tal z zmanjšanjem erozije tal, povečanjem topnosti hranil, povečanjem pridelka in preprečevanjem evtrofikacije.

Logotip MarketsandMarkets (PRNewsfoto/MarketsandMarkets)

Logotip MarketsandMarkets (PRNewsfoto/MarketsandMarkets)

Prenesite PDF brošuro: https://www.marketsandmarkets.com/pdfdownloadNew.asp?id=20486754

Oglejte si podroben TOC na “Tržnica mikoriznih biognojil”

891 – Tabele
43 – Slike
492 – Stran

Segment sadja in zelenjave je najhitreje rastoč med uporabami mikoriznih biognojil v kmetijstvu v predvidenem obdobju

Sadje in zelenjava zagotavljata varno preskrbo s hrano in prehrano. Pridelava zelenjave je ključni del metod diverzifikacije kmetij in pomaga zmanjšati brezposelnost in revščino na podeželju v državah v razvoju. Kar zadeva zdravje ljudi, so najbolj dostopen vir vitaminov in mineralov. RhyzoMyco je biognojilo na osnovi mikorize, ki ga proizvaja Novozymes in izboljšuje absorpcijo hranil v gomoljnicah, kot so krompir in kumare. Spodbujanje pridelave sadja in zelenjave je preventivni ukrep, ki bi zagotavljal dobro zdravje, prinašal pa bi tudi ekonomske, socialne in ekološke prednosti, ki bi spodbudile večjo uporabo biognojil na osnovi mikorize.

Zahtevajte vzorčne strani: https://www.marketsandmarkets.com/requestsampleNew.asp?id=20486754

Azija Pacifik regija beleži najvišjo stopnjo rasti na trgu biognojil na osnovi mikorize

Države, kot je npr Kitajska, Indija, Avstralija & Nova Zelandijain Japonska predvidevajo, da bodo zaradi napredka v kmetijski tehnologiji potencialni trgi za mikorizna biognojila v predvidenem obdobju. Kmetijstvo v Azija je bistvenega pomena za gospodarski razvoj celine. Vlade po vsej celini uvajajo različne sheme za spodbujanje uporabe bioloških gnojil v kmetijstvu. Preko državnih vlad, kot je vlada zvezne države Bihar, indijska centralna vlada spodbuja uporabo bioloških gnojil namesto kemičnih gnojil. Te pobude vključujejo Paramparagat Krishi Vikas Yojana (PKVY), severovzhodno regijo Organic Value Chain Development Mission (MOVCDNER) in National Food Security Mission (NFSM). Raziskovalni dokument iz leta 2020 z naslovom “Ocena uporabe biognojil za trajnostno kmetijstvo v regiji Velikega Mekonga” navaja, da je šest kmetijsko uspešnih azijskih držav regije Velikega Mekonga, in sicer – Kitajska, Vietnam, Mjanmar, Tajskain Kambodža si prizadevati za spodbujanje ustvarjanja in uporabe biognojil ter jih zagotavljati kmetom po razumnih cenah. Rast trga mikoriznih biognojil v Azija Pacifik na ta način lahko dodatno vplivajo zmanjšana uporaba kemičnih gnojil, povečanje razpoložljivega dohodka in progresivna urbanizacija v regiji.

Ključni akterji na trgu mikoriznih biognojil so Premier Tech (Kanada), UPL doo (Indija), Novozymes A/S (Danska), Helena Agri Enterprises LLC (ZDA), Groundwork BioAg (Izrael), Valent BioSciences (ZDA) in Lallemand (Kanada).

Zagotovite si 10 % brezplačne prilagoditve tega poročila: https://www.marketsandmarkets.com/requestCustomizationNew.asp?id=20486754

Prebrskaj sosednja poročila @ Poročila o tržnih raziskavah kmetijske industrije & svetovanje

Povezana poročila:

Trg biognojil po obliki (tekočina, na osnovi nosilca), metodi uporabe (tretiranje tal, obdelava semen), vrsti (fiksacija dušika, solubilizacija in mobilizacija fosfata, raztapljanje in mobilizacija pepelike), vrsti pridelka in regiji – globalna napoved do leta 2026

Tržni inokulant po vrstah (kmetijska in silažna cepiva), mikrobih (bakterije in glive), vrsti pridelka (oljnice in stročnice, žita in žita, sadje in zelenjava ter krma) in regiji – globalna napoved do leta 2025

O MarketsandMarkets™

MarketsandMarkets™ zagotavlja kvantificirane B2B raziskave o 30.000 priložnostih/grožnjah visoke rasti, ki bodo vplivale na 70 % do 80 % prihodkov globalnega podjetja. Trenutno služi 7.500 strankam po vsem svetu, vključno z 80 % svetovnih podjetij Fortune 1000 kot strankami. Skoraj 75.000 višjih vodstvenih delavcev v osmih panogah po vsem svetu dostopa do MarketsandMarkets™ zaradi težav pri odločanju o prihodkih.

Naših 850 analitikov s polnim delovnim časom in malih in srednjih podjetij pri MarketsandMarkets™ spremlja globalne hitro rastoče trge v okviru »modela sodelovanja pri rasti – GEM«. Cilj GEM je proaktivno sodelovati s strankami pri prepoznavanju novih priložnosti, prepoznavanju najpomembnejših strank, pisanju strategij »Napad, izogibanje in obramba«, prepoznavanju virov povečanja prihodkov tako za podjetje kot za njegove konkurente. MarketsandMarkets™ zdaj ponuja 1500 mikrokvadrantov (ki postavljajo najboljše igralce med vodilne, nastajajoča podjetja, inovatorje, strateške akterje) na leto v hitro rastočih nastajajočih segmentih. MarketsandMarkets™ se letos zavezuje, da bo služil več kot 10.000 podjetjem pri njihovem načrtovanju prihodkov in jim pomagal zgodaj predstaviti svoje inovacije/motnje na trgu, tako da jim bo zagotovil vnaprejšnje raziskave.

Vodilna platforma MarketsandMarkets za konkurenčno obveščanje in tržne raziskave, »Knowledge Store«, povezuje več kot 200.000 trgov in celotnih vrednostnih verig za globlje razumevanje neizkoriščenih vpogledov, skupaj z velikostmi trga in napovedmi niš.

Kontakt:
gospod Ashish Mehra
MarketsandMarkets™ INC.
630 Dundee Road
Apartma 430
Northbrook, IL 60062
ZDA: +1-888-600-6441
E-naslov: sales@marketsandmarkets.com
Raziskovalni vpogled: https://www.marketsandmarkets.com/ResearchInsight/mycorrhizae-based-biofertilizers-market.asp
Obiščite našo spletno stran: https://www.marketsandmarkets.com/
Vir vsebine: https://www.marketsandmarkets.com/PressReleases/mycorrhizae-based-biofertilizers.asp

Logotip: https://mma.prnewswire.com/media/660509/MarketsandMarkets_Logo.jpg

Cision

Cision

Oglejte si izvirno vsebino za večpredstavnostni prenos:https://www.prnewswire.com/news-releases/mycorrhizae-based-biofertilizers-market-worth-1-087-million-by-2027–exclusive-report-by-marketsandmarkets-301683611.html

VIR MarketsandMarkets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *