Težko pričakovano ohišje za računalnik Lian Li V3000 PLUS je bilo predstavljeno danes s trojno podporo za 480 mm AIO hlajenje

LIAN LI objavljeno na Twitter danes zjutraj razkril računalniško ohišje podjetja V3000 PLUS, ki je bilo predstavljeno danes.

LIAN LI razkriva ohišje za osebni računalnik V3000 PLUS Full Tower dvojno ohišje za osebni računalnik s podporo za trojni rad 480 mm

Najprej se vrnimo devet mesecev nazaj na Youtube račun LIAN LI, kjer je podjetje proizvajalo Digital Expo 2022 za uporabnike in ljubitelje blagovne znamke.

Podjetje je predstavilo LIAN LI Lancool III in V3000 PLUS v tem prvem delu svoje dvodelne serije. Okoli 6:30 se začnejo pogovarjati o celotnem ohišju V3000 PLUS in jih spomniti, da je to ohišje največje ohišje, ki ga proizvajalec ponuja strankam.

Ohišje je dovolj veliko, da sprejme dva ločena sistema in široko paleto konfiguracij hlajenja. Druga omenjena značilnost je možnost več virov napajanja in možnosti shranjevanja. Seveda je to odvisno tudi od zasnove komponent.

Ohišje je okrašeno v črni barvi s tankim trakom RGB, ki sveti s sprednje strani, kar daje ta eleganten in kraljevski videz stvarem in znamki. Vendar to ni naš prvi nastop v tem primeru. Podjetje je pred tem na Digital Expo 2021 predstavilo LIAN LI V3000 PLUS in nekatere stranke so razočarane, ker zadeva še ni bila objavljena. Predogledi na Twitterju danes zjutraj dajejo upanje, da bo ta primer končno videl roke oboževalcev podjetja.

Del zamude LIAN LI so nenehne spremembe, da bi uporabnikom zagotovili najboljši možni primer, ki ponuja veliko funkcij. Ena od sprememb podvozja, omenjenih v videoposnetku, je, da zgornja in sprednja mrežasta plošča združujeta aluminijaste poudarke, da daje podvozju bolj enoten in varen videz. LIAN LI je tudi optimiziral plošče ohišja za najbolj učinkovit in ustrezen pretok zraka.

Desna stranska plošča je zdaj iz kaljenega stekla, ki se ujema z levo stransko ploščo, kar je med uporabniki osebnih računalnikov vse pogostejše. Razlog za to je, da podjetje omeji preveliko število stranskih ventilatorjev, dodanih računalniški opremi, kar lahko vpliva na splošno zmogljivost in porabo energije. Obe plošči je mogoče odpreti z zaklepnim mehanizmom, s čimer se odpravi potreba po izgubi vijakov z odstranjevanjem in zamenjavo plošč.

Zadnji del omogoča obračanje nosilca za uporabo širšega nabora konfiguracij radiatorjev in ventilatorjev, kar ponuja večji dostop več uporabnikom. LIAN LI je odstranil tudi možnost daljinskega upravljanja, saj so uporabniki menili, da je funkcija nepotrebna. Zdaj se je podjetje poleg ohišja odločilo za več vtičnic USB Type-A, dve vtičnici USB Type-C, vrata HD Audio in Mic ter gumbe za upravljanje LED. Desno od vrat je sistemsko stikalo z gumbom za vklop in ponastavitev na sredini. Sistemsko stikalo bo uporabnikom omogočilo preklapljanje med več sistemi znotraj ohišja.

Uporabniki morda ne bodo opazili, toda pod sprednjim delom ohišja je na površino namizja projiciran logotip LIAN LI, značilnost, ki je neobičajna pri drugih znamkah in edinstven poudarek. Uporabniki lahko dodajo do štiri trde diske ali SSD v sistem pod glavno komoro v bližini predala za napajanje. Vendar pa jih lahko uporabniki premaknejo v predal za glavne komponente poleg matične plošče, če želijo. Pomnilnik, ki ga je mogoče zamenjati s hitrostjo, je mogoče dodati kot funkcijo, če imajo uporabniki to možnost za svoje pogone.

Nazadnje so bili dodani štirje nosilci SSD brez orodja za držanje tankih SSD diskov, ki bodo nameščeni pod glavno matično ploščo in dovolj daleč narazen, da ohranjajo nizke temperature. Video tudi oglašuje, da bo zadeva na voljo v maju, kar je zamaknjeno do jutri. Razlogi za zamudo niso znani, vendar bo ta primer gotovo pritegnil nekaj uporabnikov osebnih računalnikov.

Cena ni znana, vendar je glede na velikost in dodatne funkcije varna predpostavka, da bo ohišje premium za uporabnike z visoko ceno. O cenah in več informacijah vas bomo obvestili jutri po odpravi embarga.

Viri novic: LIAN LI Twitter, LIAN LI Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *