Terrin obrambni sistem v vrednosti 2,8 milijarde dolarjev – Luna Audit fundacije Guard pravi, da je skupina porabila več kot 80,000 bitcoinov za obrambo UST Peg – Bitcoin News

Nekaj ​​mesecev po propadu Terrinega žetona UST, vezanega na USD, je organizacija Luna Foundation Guard (LFG), ustanovljena za zaščito nekoč stabilnega kovanca, izdala revizijsko poročilo, ki ga je revidiralo svetovalno podjetje JS Held s sedežem v New Yorku. Glede na poročilo LFG trdi, da je za obrambo povezave UST porabil 80,081 bitcoinov in 49,8 milijona stabilnih kovancev, kar skupaj znaša približno 2,8 milijarde dolarjev.

Revizija LFG, ki jo je opravil JS, trdi, da je skupina branila UST Peg z 2,8 milijarde dolarjev kripto sredstev

16. novembra 2022, nekaj mesecev po stabilnem coinu Terra sredi maja dogodek depeggingLuna Foundation Guard (LFG) je objavila a blog objava v zvezi z revidiranim poročilom o preglednosti, ki trdi, da je organizacija za obrambo UST porabila 2,8 milijarde dolarjev kripto sredstev. Nekoč stabilni kovanec se zdaj imenuje UST terrausd classic (USTC), in se 16. novembra 2022 trenutno trguje po 0,02 USD na enoto.

O reviziji je v sredo tvitnil tudi soustanovitelj podjetja Terraform Labs Do Kwon. “Objavljena je bila revizija tretje osebe LFG in TFL dejavnosti klinaste obrambe maja 2022,” Kwon tvitnil. Terrin soustvarjalec na dodano:

Mnogi od vas ste izgubili veliko denarja v UST – za to mi je žal. Čeprav je bil sistem pregleden in odprtokoden, bi moral kot njegov ustvarjalec bolje razumeti in sporočiti njegova tveganja.

Poročilo, ki ga je objavil LFG, navaja, da tehnični pregled opravilo newyorško podjetje JS Held. Zagovarja dejanja LFG in Terraform Labs (TFL) med dogodkom depegging UST. »LFG je porabil ~2,8 milijarde dolarjev (80.081 BTC in 49,8 milijona v stabilnih kovancih) za obrambo obveznice UST, glede na tvite LFG z dne 16. maja 2022,« je zapisano v blogu LFG. “Poleg tega je TFL presegel in porabil 613 milijonov dolarjev lastnega kapitala za obrambo popravka UST.”

»Zanašali smo se na različne vrste kvantitativnih in kvalitativnih informacij, vključno s podatki v verigi; Evidence trgovanja TFL in LFG, ki jih JSH prejme neposredno od borze; in posvetovanje s podjetjem TFL,« pojasnjuje revizijo JS Held. Poročilo tudi navaja, da je TFL vzdrževal račune Binance, ki jih je imel BTC, ETH, BNB, USDTBUSD, LUNA in UST okoli 8. maja 2022.

LFG pravi, da revizija zavrača vse obtožbe, kot so poneverba ali zloraba sredstev, pomoč insajderjem ali da so organi pregona zamrznili sredstva LFG. “Poročilo kaže, da so bila vsa sredstva iz LFG porabljena za obrambo vezane paritete UST z dolarjem, kot je bilo navedeno, in da so preostala stanja LFG edina preostala sredstva,” je LFG dejal v sredo.

Bilo je pred kratkim registriran da je soustanovitelj podjetja Terraform Labs Daniel Shin (Shin Hyun-seung) ta teden opravil racijo v podjetju Chia Corporation zaradi povezav s TFL in “nepoštenih poslovnih praks”. drugo poročila Južnokorejski lokalni mediji poročajo, da naj bi se glasnejši soustanovitelj Terralabsa, Do Kwon, skrival v Evropi.

Oznake v tej zgodbi

bnb, BTC, BTC razdeljen, BUSD, Družba Chia, Daniel Shin, braniti UST klin, v kwon, Da Kwon tvit, ETH, JS Held, Opravljena revizija JS, LFG Bitcoin, LFG sredstva, LUNA, Severna Koreja, tehnični pregled, Terrausd Classic (USTC), USDT, UST, UST Dep, Odstranitev UST, UST kljukica

Kaj menite o reviziji LFG, ki pravi, da je organizacija porabila več kot 80.000 bitcoinov za obrambo povezave UST? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Jamie Redman

Jamie Redman je voditelj novic pri Bitcoin.com News in novinar s področja finančne tehnologije s Floride. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od leta 2011. Navdušuje Bitcoin, odprtokodno kodo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2015 je Redman za Bitcoin.com News napisal več kot 6000 člankov o motečih protokolih, ki se pojavljajo danes.
Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je zgolj informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenega, davčnega, pravnega ali računovodskega svetovanja. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *