Televizorji LG OLED so dejansko cenovno dostopni zahvaljujoč tem ponudbam za črni petek, vključno z modeli Evo C2 2022.

Če ste na trgu za OLED TV, je črni petek absolutno najboljši čas, da ga kupite po ceni, ki vam ne bo zlomila denarnice. Letos opažamo nekaj res močnih televizijskih ponudb za črni petek, kar vključuje nove televizorje LG Evo C2 OLED iz leta 2022. Če ste imetnik kartice Amazon Prime, vas čaka še več prihrankov pri vračilu denarja.

Če ste član Amazon Prime, vendar ga še nimate Amazon Prime Card, potem se morate popolnoma prijaviti, ker ni letne pristojbine. To je neverjetna kartica, saj vam povrne 5 % denarja za vse nakupe v Amazonu skozi vse leto.

Televizorji LG Evo C2 OLED znižani za črni petek (dodatnih 10 % Amazon Cashback za uporabnike kartice Prime)

65" LG Evo C2 4K OLED TV

10 % povračila denarja s kartico Amazon Prime Card (potrebno je biti prijavljen)

65″ LG Evo C2 4K OLED TV

83" LG Evo C2 4K OLED TV

10 % povračila denarja s kartico Amazon Prime Card (potrebno je biti prijavljen)

83″ LG Evo C2 4K OLED TV

77" LG Evo C2 4K OLED TV

10 % povračila denarja s kartico Amazon Prime Card (potrebno je biti prijavljen)

77″ LG Evo C2 4K OLED TV

55" LG Evo C2 4K OLED TV

10 % povračila denarja s kartico Amazon Prime Card (potrebno je biti prijavljen)

55″ LG Evo C2 4K OLED TV

48" LG Evo C2 4K OLED TV

10 % povračila denarja s kartico Amazon Prime Card (potrebno je biti prijavljen)

48″ LG Evo C2 4K OLED TV

42" LG Evo C2 4K OLED TV

10 % povračila denarja s kartico Amazon Prime Card (potrebno je biti prijavljen)

42″ LG Evo C2 4K OLED TV

V zvezi z 10-odstotnim prihrankom vračila denarja: boste morali biti prijavljeni v svoj račun Amazon Prime. Običajno imetniki kartic Amazon Prime prejmejo 5 % gotovine za vse nakupe v Amazonu. Za črni petek pa televizorji LG OLED prejmejo še boljši prihranek v višini 10 % vračila denarja.

Kako se je izboljšal Evo C2 2022?

4K OLED TV LG Evo C2 je naslednik izjemno priljubljenega in visoko ocenjenega LG C1. Obstajata dve večji nadgradnji. LG C2 uporablja vrhunsko ploščo OLED “Evo”, ki je bila prej na voljo samo na televizorjih OLED serije LG Gallery višjega razreda. Plošča Evo ponuja višjo najvišjo svetlost, tisto specifikacijo, ki jo OLED na splošno izgubi v primerjavi s tradicionalnimi LED LCD-televizorji. Druga nadgradnja je teža, čeprav bi bilo bolj primerno “downgrade”. LG Evo C2 uporablja kompozitna vlakna za zadnje ohišje, kar zmanjša težo na samo 32 funtov brez stojala. LG C1 tehta 59 funtov!

Kaj je tako dobrega pri OLED?

Če denar ni problem, veljajo televizorji OLED za najboljše televizorje, ki jih lahko trenutno kupite. Med vsemi proizvajalci televizorjev OLED je LG po mnenju mnogih najboljši. Televizorji LG OLED imajo koristi od več generacij optimizacij. Prvi OLED-televizor LG (55-palčni model) je izšel leta 2010, veliko preden so drugi proizvajalci na trg predstavili lastne potrošniške televizorje. Hitro naprej več kot desetletje pozneje in svet se je skoraj soglasno strinjal, da je prav zdaj tehnologija OLED ni mogoče premagati. V primerjavi s tradicionalnimi LCD-televizorji LED ponujajo boljšo kakovost slike, globlje črnine, boljše kontrastno razmerje, širši barvni razpon in izjemno hiter odzivni čas. Zaradi teh prednosti so televizorji OLED najboljši pri prikazovanju vsebine HDR v polna slava

Toda ali je ta televizor dober za igranje iger?

Tehnologija OLED Poleg tega ima LG C2 vse funkcije, ki jih želite od igralnega televizorja. Ima pravo ploščo s 120 Hz in štiri vrata HDMI 2.1 za predvajanje 4K pri 120 Hz na osebnih računalnikih, opremljenih s serijo PS5, Xbox Series X ali RTX 30. Podpira tudi spremenljivo hitrost osveževanja (VRR), ki je različica tehnologije Adaptive Sync za ta televizor, kot tudi način samodejne nizke zakasnitve (ALLM), kar pomeni, da televizor med igranjem iger samodejno preklopi na nižjo zakasnitev. LG C2 podpira tudi HGiG, ki je kot Dolby Vision HDR, vendar posebej za igranje. V bistvu bo vaša igralna konzola lahko identificirala vaš natančen model televizorja in uporabila optimizirane nastavitve HDR, specifične za vaš televizor, nekakšno samodejno umerjanje barv HDR, če želite. Odstrani veliko prilagajanja (ki ga večina ljudi popolnoma ignorira) in tako ponuja boljšo sliko HDR takoj po izdelavi.

Iščete več popustov? Poglej najboljše televizijske ponudbe za črni petek doslej ali, če iščete še več ponudb poleg televizije, si oglejte naše najboljše ponudbe za črni petek danes.