Teksas proti Kansasu Končni rezultat: Bijan Robinson hiti za 4 TD, medtem ko so Longhorns zmagali s 55-14

The Texas Longhorns so v Lawrenceu na hladen, jasen jesenski dan, da se soočijo z Kansas Jayhawks na stadionu David Booth Kansas Memorial Stadium se skuša povrniti po slabi napadalni igri prejšnjega tedna ob domačem porazu s 4:0. TCU rogate žabe.

Longhorns se prav tako poskušajo vrniti po lanskem porazu proti Jayhawks s 57-56 po podaljšku in premagati nedavne težave v Lawrenceu, tako da ta igra skorajda nima tipične zgodbe, ko se Teksas v nogometu sooči s Kansasom.


Predigro

Potem ko je izpustil zadnje štiri tekme zaradi poškodbe rame proti TCU, je podajalec Kansasa Jalon Daniels menda odločitev o času tekme za Jayhawks. Daniels je po močnem začetku sezone veljal za potencialnega Heismanovega kandidata, vendar je Kansas izgubil svoj zgodnji zagon, ko se je Daniels poškodoval in izgubil štiri od zadnjih petih tekem.

Za Texas, bočni branilec D’Shawn Jamison z ekipo odpotoval v Lovrenc in pričakuje se, da bo igral, potem ko je izpustil igro TCU zaradi pretresa možganov.

Med uvodom pred igro je bil rezervni branilec Jason Bean napovedal kot starter, vendar je Daniels dejansko dobil start.


Prva četrtina

Po zmagi v žrebu se je Teksas odločil, da bo prejel uvodni udarec, saj je glavni trener Steve Sarkisian poskušal sprožiti napad, ki je prejšnji teden imel slabo predstavo v Austinu. In v nasprotju s tem porazom je Sarkisian dal branilcu Quinnu Ewersu enostavno podajo, ki se je končala zgodaj – možnost run-pass, pri kateri je Ewers našel široko sprejemnika Xavierja Worthyja za dober dobiček. Kljub temu, da je dosegel prvi down, je nagon hitro zastal po padcu podaje na 3. in 3, ko je Ewers sprejel vprašljivo odločitev, da bo potegnil žogo. Running back Bijan Robinson pa je postal sedmi teksaški igralec, ki je podal več kot 3000 jardov.

Daniel Trejo je udaril s 23 jardi in ni uspel preobrniti igrišča za Longhornse, Texas pa je nato zamudil veliko priložnost, ko je branilec niklja Jahdae Barron skočil na Danielsov prvi udarec, vendar je zadel potencialno prestrezanje, kar je omogočilo zaključek brez dobička. Ko se je soočil s 3. in 7. mestom, je Daniels zavrgel pot, ki bi lahko bila velika pridobitev, in namesto tega padel nepopolno.

V pozitivnem razvoju po težavah, ki so vodile v teku proti TCU, je bil Teksas zgodaj produktiven na Robinsonovih vožnjah, ko je začel drugo vožnjo in pridobil 25 jardov pri treh poskusih Robinsona. Vseh osem iger je bilo tekov – edina izjema je bil široki sprejemnik Jordan Whittington, ki je pobral 12 jardov v naletu –, ko je tekač Roshawn Johnson pridobil 21 jardov pri zamahu nazaj, Robinson pa je dosegel prednost z dvema jardoma. .

V prvih dveh vožnjah so Longhornsi nabrali 70 jardov v hitenju, kar je velik napredek v primerjavi z njihovo skupno 28-jardno igro v hitenju proti Horned Frogs.

Teksas je uspel pritiskati Kansas globoko na svojem ozemlju pri udarcu, ki je bil videti, kot da bi lahko šel izven igrišča, a se je namesto tega znašel znotraj 10-jardne črte Jayhawksov. Po dveh domačih vožnjah Devina Neala je Kansas dosegel tri zaporedoma, zahvaljujoč še enemu spodrsljaju.

Worthyjeva vrnitev udarca z 22 jardov za močnim blokom varnostnika Michaela Taaffeja je napadalcu Longhornsov podala žogo na črti 28 jardov Jayhawksov, Robinson pa je ohranil tempo v prvi igri in pridobil 11 jardov, preden je izbil v drugo igro. za touchdown s 17 jardov za vodstvo 14-0.

Kansasu je uspelo prvič premakniti verige, ko je Daniels pretvoril 3. in 10. s 13 jardov. Nato se je Neal prvič osvobodil pri teku na 15 jardov, Daniels pa je zadel na osem jardov. Na 3. in 1 pa se je teksaški varnostnik Morice Blackwell lotil Neala za izgubo jardov in izsilil četrti udarec, obramba Longhornsov pa je izsilila preobrat pri padcih, ko sta Barron in varnostnik Jerrin Thompson skupaj ustavila na perimetru. .

Obramba Jayhawksov je padla in izsilila 3. in 6 po dveh tekih Longhornov, toda Ewers je zadel Worthyja za 24 jardov, ko je teksaški široki sprejemnik uspel podaljšati in impresivno ujeti v predzadnji igri. prva četrtina.


Druga četrtina

Ko se je soočil s 4. in 4. mestom, je Ewers proti Kansasu dosegel strogo kazen ofsajda, medtem ko je Teksas dobil še en niz padcev, preden je Robinson našel prostor na levi strani za pridobitev 10 jardov. Videti je bilo, da je Robinson dosegel svoj tretji hiter touchdown, vendar ga je izničila vprašljiva kazen zadrževanja na tesnem koncu Ja’Taviona Sandersa, klic, ki je na koncu zaustavil napad in izsilil 28-jardni zadetek Berta Auburna za 17- 0 vodi.

Teksaški linijski branilec Diamonte Tucker-Dorsey je bil izključen, ker je ciljal pozno proti Danielsu, da bi postavil napad Kansasa na igro, ki je skoraj povzročila prestrezanje s strani Longhornsov, vendar je bil dobiček na jardi izničen s kaznijo trenerskega štaba Jayhawksov. Zadetek na 18 jardov je pomenil še eno tretjino zaostanka in Kansas je želel podaljšati vožnjo, preden je Daniels spustil centa proti Masonu Fairchildu za 31 jardov. Daniels, ki je bil vržen iz žepa na četrtem mestu v rdečem območju, je našel Jareda Caseyja v tesnem koncu za nekaj, kar se je sprva zdelo kot touchdown, vendar ga je izključil neupravičeni igralec v polju in Kansas je zgrešil zadetek s 34 jardov.

Pod pritiskom je Ewers dokončal met Whittingtonu na 21 jardov, Kansas pa je bil označen zaradi motečega podajanja na izbirnem videzu na trasi, namenjeni Worthyju. Nato je Robinson izvedel delno igro, odskočil v levo in pretekel nekaj potez rok za pridobitev 31 jardov. Še ena kazen rdeče cone je prizadela Longhornse po hitrem prekršku centra Jakea Majorsa, vendar se je Teksasu uspelo pobrati po zaslugi 15-jardnega touchdowna, ki ga je izvedel Keilan Robinson na dobro blokiranem zaslonu.

Kansas je poskušal doseči zadetek pred polčasom in začel sedem iger, ki se je končal, ko je teksaški tekaški tekač Jaylan Ford prestregel podajo Danielsa na ozemlju Longhornsa.

Ewersovo pretepanje in 10-jardni tek Bijana Robinsona je poslal žogo čez sredino, ko se je druga četrtina končala. Ko se je soočil s 4. in 2. 28 sekund pred koncem, je Robinson premaknil verige s pridobitvijo devetih jardov v teku od zunaj. Ko je preostala časovna omejitev, je Sarkisian poklical Robinsona, ki je tekel skozi obrambo Kansasa za prvotno razglašeni touchdown na 25 jardov, nato pa po pregledu obrnil, tako da je Teksas pustil eno sekundo pred koncem in žogico na 1 jardu. Ker se je odločil proti kratkemu metu iz igre, je Sarkisian zahteval še en nalet za Robinsona in teksaški zvezdnik je dosegel ključni touchdown ob polčasu pri vodstvu 31-0, potem ko je preletel množico.


Tretja četrtina

Barronov udarec na perimetru je ustavil Kansas na 3. in 2, da bi odprl drugi polčas, Teksasu pa je nato koristil 28-jardni udarec Jayhawksa. Ni presenetljivo, da so Horns ostali pri Bijanu Robinsonu, ki je pridobil 26 jardov v dveh vožnjah, da bi začel vožnjo, in na koncu dosegel zadetek na 32 jardov v 3. in 7. vožnji.

Obramba Teksasa je še naprej igrala na visoki ravni in preobrnila Kansas ob padcih, ko je obrambni igralec Alfred Collins zadel za poraz na 4. in 2.

V nasprotju z Jayhawks so Longhornsi uspeli pretvoriti četrto navzdol pri teku Bijana Robinsona in znova premaknili verige pri teku Keilana Robinsona, vendar je zagon zastal ob napačnem štartu, kar je privedlo do meta s 40 jardov. Auburn do 41-0.

V veliki meri zahvaljujoč lovljenju in teku Lawrencea Arnolda na 42 jardov so Jayhawksi končno prišli do zmage pozno v tretji četrtini s podajo na 14 jardov proti obrambi Longhornov, ki je vsebovala večinoma rezervne igralce.

Z tekačem Jonathonom Brooksom v igri je Teksas še vedno lahko premikal žogo proti Kansasu, vključno z Brooksovim tekom na 14 jardov, da je začel napad, in tekom na pet jardov, da je pretvoril 4. in 3, ki je končal tretjo četrtino. .


Četrta četrtina

Brooks je dal mesto Jaydonu Blueu, da bi začel četrto četrtino, ko je Whittington ujel zaporedne podaje, da je premaknil žogo v rdečo cono, Brooks pa se je vrnil in prvi udaril blizu golove črte. In prav Brooks je bil tisti, ki je dirko zaključil s tekom na tri jarde, tretjim v sezoni in četrtim v karieri domačina v Hallettsvillu.

Kansas je potreboval le štiri igre, da bi dosegel še en touchdown po zaslugi teksaškega tekaškega tekača Kitana Crawforda, ki je prepustil 55-jardno podajo Quentinu Skinnerju in 12-jardno podajo Luku Grimmu.

Brooks ni izgubljal veliko časa, da bi poskrbel za pravi vrhunec, s svojo tretjo teksaško vožnjo na 70 jardov za touchdown in vodstvo 55-14 za Longhorns. Pri teku z dotikom je Teksas dosegel 51 prenosov za 413 jardov in šest hitih dotikov.

In na tej točki je Longhornsom zmanjkalo časa v povratni zmagi nad Jayhawks, saj je Sarkisian dosegel svojo drugo zaporedno zmago na gostovanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *