Steph Curry, Klay Thompson sta ocenila poraz Warriorsov proti Sunsom

Kaj, mislil si, da bom kar ignoriral ocene, ker igra je bila smrdljiva? Žal ne. Potreboval sem le malo časa za dušenje Golden State Warriors 130-119 izguba za Phoenix Suns v sredo zvečer … tekma, ki je Dubse znižala na nepredstavljivih 0-8 na gostovanju za začetek leta.

Kakorkoli že, čas je za rdeče pero. Kot vedno, ocenjujem igralce glede na moja pričakovanja do njih, pri čemer je “B” povprečna uspešnost igralca.

Opomba: povprečni odstotek pravega streljanja (TS) lige v četrtek zjutraj je bil 57,2 %.

Draymond Green

29 minut, 9 točk, 2 skoka, 8 podaj, 3 ukradene žoge, 3 izgubljene žoge, 2 prekrška, met 3 za 3, trojke 1 za 1, prosti meti 2 za 2, TS 116,0 %, -19

Res čudna igra Draymonda. Izjemna učinkovitost in nekaj odličnih podaj, kar je vredno pohvaliti. Slab odboj v noči, ko so Warriorsi resnično potrebovali plošče, pomešane z obrambo, ki je še vedno zelo dobra, a ne ravno Draymond dobro je vredno skrbeti.

Ne vem. Dray je tako dober in je bil letos na ogled, ampak nekaj ni v redu.

Razred: B-

Bonus po igri: Izenačen z vodstvom ekipe v asistencah, najslabši plus/minus v ekipi.

Andrew Wiggins

32 minut, 14 točk, 2 skoka, 1 podaja, 3 izgubljene žoge, 4 prekrški, met 5 za 11, met za tri točke 4 za 6, TS 63,6 %, -13

Prav tako čudna igra za Wiggsa iz podobnih razlogov. Učinkovitost točkovanja? Obožujem to. Čeprav Warriorsi potrebujejo, da igra preprostejšo ofenzivno igro, ko postane površen … lahko živiš s 3 izgubljenimi žogami, vendar ne, če so uravnoteženi s samo 1 asistenco.

Obramba je še naprej padala in odbijanje je bilo precej grdo. Pred prvo tekmo sezone je Steve Kerr dejal, da bo pazil na Wigginsov skok, in opozoril na krilno razkritje po sezoni, da bi lahko skočil več, če bi hotel. To je bil hkrati kompliment in obtožba. In ko Wiggins naredi dober odboj, pomislim na ta hvalevreden citat. In ko je hudo zavrnjen, pomislim na citat obtožnice.

Ocena: C+

Kevon Looney

20 minut, 10 točk, 8 skokov, 2 podaji, 1 blokada, 2 prekrška, met 5 za 6, TS 83,3 %, -11

V tej igri ni bilo veliko igralcev, ki bi lahko rekli, da so del rešitve za Warriorse. Pravzaprav bi rekel, da sta bila samo dva. Toda Looney je bil eden izmed njih. Bil je najboljši skakalec na tekmi za obe ekipi, zadel je učinkovito (in s spodobno glasnostjo!) ter igral močno obrambo na nasprotnem centru Deandreju Aytonu.

Odlična stvar iz Loona.

Ocena: A

Steph Curry

36 minut, 50 točk, 9 skokov, 6 podaj, 1 blokada, 3 izgubljene žoge, 2 prekrška, met 17 za 28, 7 za 11 za tri točke, 9 za 9 prosti meti, 78,2 % TS, – 14

Curryjeva predstava me je razžalostila. Ne zaradi ničesar, kar je naredil, ampak zaradi tega, kar je ekipa naredila – ali ni naredila.

Chef je imel eno najboljših iger v svoji karieri in vse, o čemer lahko razmišljam, je, kako so jo Warriorsi zapravili. Dosegel je hiperučinkovitih 50 in vse, na kar se lahko osredotočim, je, kako je imel on, najmanjši igralec v ekipi, še vedno nalogo, da zbere toliko skokov kot Green, Wiggins in Klay Thompson kombinirano.

Bojevniki se preprosto ne morejo spremeniti v Lakers Sever. Imajo enega največjih igralcev v zgodovini lige NBA, ki kljubuje Father Timeu in še vedno igra na ravni MVP. Najti morajo način, kako to uporabiti, da se lahko vrnemo k proslavljanju takšnih nastopov.

Ocena: A+

Bonus po igri: Ekipo je vodil v točkah in skokih.

Klay Thompson

30 minut, 19 točk, 5 skokov, 2 podaji, 3 izgubljene žoge, 5 prekrškov, met 6 za 17, trojke 3 za 9, prosti meti 4 za 4, 50,6 % TS, -8

Tukaj nimam veliko povedati in tudi nočem tukaj. Klayeve težave so na tej točki dobro dokumentirane in včeraj je bil popolnoma zunaj družbenih medijev. Še vedno sem optimist glede tega, kje bo čez mesec ali tri, vendar je zdaj malce boleče gledati.

Mislil sem, da je bila njegova obramba proti Devinu Bookerju zelo dobra v prvih nekaj minutah igre, preden je popolnoma razpadla. Mislil sem, da je bil njegov izbor udarcev večinoma spodoben … meti preprosto niso padali, saj je veliko točk dosegel v izgubljenem času, ko je poskušal najti ritem.

Res težka igra.

Ocena: D

JaMychal Green

17 minut, 2 točki, 2 skoka, 1 izgubljena žoga, 4 prekrški, met 1 za 7, 0 za 2 za tri, 14,3 % TS, +7

Hej, eden redkih primerov letos ima igralec s klopi pozitiven plus/minus! In tukaj vas opozarjam, da statistika plus/minus posameznih iger zahteva veliko konteksta. Kontekst v tem konkretnem primeru je: “JaMychal Green je imel pozitiven plus/minus, kljub temu, da je igral slabo.”

Že zgodaj je zašel v težave s prekrški, ko se je boril s svojo novo vlogo rezervne petice. Odbil se je z dobrimi minutami v drugi četrtini in nekaj dobre energije, vendar preprosto ni mogel zadeti ali zgrabiti odbitih žog.

Razred: C-

Bonus po igri: Vodil ekipo v plus/minus.

Anthony Lamb

24 minut, 7 točk, 7 skokov, 1 podaja, 2 ukradeni žogi, 3 izgubljene žoge, 1 prekršek, met 3 za 7, met za tri točke 1 za 4, 50,0 % TS, -3

Ta predstava Lamba je poudarila nekaj, kar je letos šlo narobe z Warriorsi. Po eni strani je bil Lamb nedvomno eden boljših igralcev ekipe, saj je igral z energijo, prinesel nekaj dela k steklu in igral v obrambi. Po drugi strani pa je še vedno igral kot fant, ki bi moral biti v zadnjem delu rotacije … če je on fant, na katerega se zanašaš, se ti sezona ni izšla tako, kot si upal.

Ocena: B+

Donte Di Vincenzo

19 minut, 6 točk, 2 skoka, 2 podaji, 1 prekršek, met 2 za 7, met za tri točke 2 za 5, 42,9 % TS, +2

Mislil sem, da je DiVincenzo naredil nekaj res dobrih stvari v tej igri. Njegova obramba na žogi je bila ena najboljših, kar so jih igrali Warriorsi, in začenja najti ritem v sistemu napada. Težko je vplivati ​​s klopi, ko streljaš slabo, a mislil sem, da so stvari, ki jih je naredil, precej dobre.

Razred: B-

Jordan Poole

27 minut, 2 točki, 2 skoka, 8 podaj, 1 blokada, 1 izgubljena žoga, 2 prekrška, met 0 za 5, met za tri točke 0 za 3, prosti meti 2 za 2, TS 17,0 %, – 2

Imeti 8 asistenc z 1 izgubljeno žogo je super. Najprej odpravimo to s poti. To je izjemno in Warriorsi bodo nad tem navdušeni.

Toda Dubsi ga potrebujejo za gol. Absolutno ga potrebujejo, da zadene. Klop in Poolejeva obramba sta prešibki, da bi Poole zadel. Ni poti okoli tega.

Sinoči je klop zbrala manj točk kot Poole v prejšnji sezoni.

Razred: C-

Moses Moody

6 minut, 0 točk, 1 skok, met 0 za 1, trojke 0 za 1, 0,0 % TS, +6

Moody je bil zadnje čase videti nekoliko nezainteresiran. Nisem prepričan, ali je kriva moštvena borba ali nekonstantna minutaža, a tega pravzaprav ne opazim, ko je trenutno tam zunaj.

Razred: C

Neaktivnost v sredo: Patrick Baldwin Jr., Andre Iguodala, Ty Jerome, Jonathan Kuminga, Ryan Rollins, James Wiseman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *