Spletni trg dekoracije za dom bo narasel za 58,99 milijarde USD, 42 % rasti trga bo prišlo iz Evrope

NEW YORK, 18. november 2022 /PRNewswire/ — The spletni trg dekoracije za dom velikost naj bi se povečala za 58,99 milijarde dolarjev od leta 2021 do leta 2026. Poleg tega se bo zagon rasti trga pospešil pri CAGR 8,92 % v predvidenem obdobju, glede na Technavio. Rast porabe interneta in prodor pametnih telefonov, vse večje povpraševanje po večnamenskem pohištvu in vse večja priljubljenost blogov o notranjem oblikovanju spodbujajo rast trga. Vendar pa bodo dejavniki, kot so močna konkurenca kanalov brez povezave, dolgi cikli zamenjave izdelkov in pomanjkanje elementa dotika in občutka, ovirali rast trga. Technavio nudi izčrpen povzetek poročila, ki opisuje velikost in napoved trga skupaj z raziskovalno metodologijo. Vzorec poročila je na voljo v formatu PDF

Podjetje Technavio je objavilo svoje najnovejše poročilo o tržni raziskavi z naslovom Globalni trg spletnih dekoracij za dom 2022-2026.

Podjetje Technavio je objavilo svoje najnovejše poročilo o tržni raziskavi z naslovom Globalni trg spletnih dekoracij za dom 2022-2026.

Spletni trg dekorjev za dom: geografska pokrajina

Geografsko je trg razdeljen na Evropi, Severna AmerikaAPAC, Južna Amerikain srednji vzhod in Afrika. Evropi bo imel v predvidenem obdobju donosno rast. Od tega naj bi prišlo približno 42 % celotne rasti trga Evropi. Združeno kraljestvo in Nemčija so ključni spletni trgi za izboljšave doma Evropi. Rast trga v regiji poganjajo dejavniki, kot je širjenje baze mestnega prebivalstva, kar naj bi povečalo potrebo po projektih stanovanjske gradnje. Vendar pa bo rast trga v tej regiji počasnejša od rasti trga v APAC.

Izvedite več o prispevkih posameznih regij, povzetih v jedrnatih infografikah in podrobnih opisih. Kupi zdaj za dostop do tržnih informacij na regionalni in državni ravni

Spletna tržnica dekoracije za dom: krajina prodajalca

Spletni trg dekoracije za dom je razdrobljeno, z bolj uveljavljenimi igralci. Prodajalci za konkurenčnost na trgu uporabljajo strategije organske in anorganske rasti. Ti igralci tekmujejo na podlagi različnih dejavnikov, vključno s kakovostjo, ceno, blagovno znamko in sorto. Prevzem novih blagovnih znamk bo vodilnim konkurentom pomagal ohraniti prevlado na svetovnem spletnem trgu dekorjev za dom v predvidenem obdobju. Trajnostni praksi sledijo tudi glavni konkurenti. Udeleženci na trgu se osredotočajo na prilagajanje pohištva prek interakcije potrošnikov, kar je trend na svetovnem spletnem trgu dekorjev za dom.

Spletni trg dekoracije za dom: Gonila trga

The povečanje porabe interneta in prodor pametnih telefonov spodbuja rast trga. Spletno nakupovanje je postalo priljubljeno zaradi velike razširjenosti interneta, izboljšane gospodarske rasti ter možnosti nakupa in dostave s prihodom m-trgovine. Varnostne funkcije za spletna plačila, izboljšane spletne storitve za stranke, brezplačna dostava in uporabniku prijazna zasnova nakupovalnih spletnih mest prav tako prispevajo k rasti trga. Rastoča spletna prodaja spodbuja tudi rast svetovnega spletnega trga dekoracije za dom. Vse večji poudarek na mobilnem poslovanju je predvsem posledica nakupa novih pametnih telefonov in ustvarjanja več nakupovalnih priložnosti.

Technavio je identificiral ključne trende, gonila in izzive na trgu, ki bodo trgovcem na drobno pomagali izboljšati njihove strategije, da bodo ostali pred svojimi konkurenti. Oglejte si naše BREZPLAČNO poročilo o vzorcu PDF

Spletni trg dekorjev za dom: krajina izdelkov

Po izdelku je trg razdeljen na spletno pohištvo za dom, spletno pohištvo za dom in druge spletne okrasne izdelke za dom. The spletno pohištvo za dom bo močno prispeval k rasti trga v predvidenem obdobju. Nagnjenost k spletnemu nakupovanju po vsem svetu narašča, zahvaljujoč vse večji prodornosti interneta in vse večjemu številu uporabnikov pametnih telefonov. Spletni kanali omogočajo proizvajalcem, da razširijo svoja distribucijska omrežja s sodelovanjem z e-trgovci tretjih oseb ali ustvarjanjem lastnih spletnih nakupovalnih portalov.

Spletna tržnica dekoracije za dom: zajeta so nekatera podjetja

 • Amazon.com Inc.

 • Ashcomm LLC

 • Bed Bath and Beyond Inc.

 • Century Furniture LLC

 • Chairish Inc.

 • Coyuchi Inc.

 • D Decor Home Fabrics Pvt. doo

 • Herman Miller Inc.

 • Hoffner Online GmbH & Co. KG

 • Domov24 SE

 • Inter IKEA Holding BV

 • LaZBoy Inc.

 • Otto GmbH & Co. KG

 • Pier 1 Imports Inc.

 • Podjetje Home Depot Inc.

 • Urban Ladder Home Decor Solutions Pvt. doo

 • Urban Outfitters Inc.

 • Walmart Inc.

 • Wayfair Inc.

 • Williams Sonoma Inc.

Spletni trg dekoracije za dom: kaj ponujajo naša poročila

 • Ocene tržnih deležev za segmente na regionalni in državni ravni

 • Strateška priporočila za nove udeležence

 • Zajema tržne podatke od leta 2021 do 2026

 • Tržni trendi (gonila, priložnosti, naložbene priložnosti, grožnje, izzivi in ​​priporočila)

 • Strateška priporočila v ključnih segmentih poslovanja na podlagi tržnih ocen

 • Konkurenčno urejanje krajine Kartiranje ključnih skupnih trendov

 • Profil podjetja s finančnimi podatki, podrobnimi strategijami in najnovejšimi dogodki

 • Trendi dobavne verige, ki prikazujejo najnovejši tehnološki napredek

Pridobite doživljenjski dostop do naših Technavio Insights! Naročite se na naše Osnovni načrt se zaračuna letno v višini 5000 USD

Povezana poročila

Spletna tržnica dekoracije za dom v Indija Poročilo o rasti, velikosti, trendih, analizi po vrsti, aplikaciji, regiji in segmentu 2022–2026: Naraščajoče povpraševanje po okolju prijaznih predmetih za dekoracijo doma je ključni trend. Vse večja zavest o zdravem okolju je povečala povpraševanje po okolju prijaznem pohištvu in drugi opremi. Poleg tega različne pravne agencije pomagajo prodajalcem pri razvoju okolju prijaznega pohištva za dom.

Spletni trg pohištva Poročilo o rasti, velikosti, trendih, analizi po vrsti, aplikaciji, regiji in segmentu 2022–2026: Mobilno poslovanje in spletno trženje sta trend na trgu. Pametni telefoni so postali pomemben del sodobnega življenja, kar je utrlo pot spletnemu nakupovanju. Zato so trgovci na drobno, kot so Amazon.com, Flipkart in Alibaba Group, lansirali mobilne aplikacije.

Obseg spletnega trga dekorjev za dom

Pokritost poročila

Podrobnosti

Številka strani

120

Osnovno leto

leta 2021

Obdobje napovedi

2022-2026

Zagon rasti in CAGR

Pospešite pri CAGR 8,92 %

Rast trga 2022-2026

58,99 milijarde dolarjev

Tržna struktura

Razdrobljeno

Medletna rast (%)

7.49

Regionalna analiza

Evropa, Severna Amerika, APAC, Južna Amerika ter Bližnji vzhod in Afrika

Tržni prispevek

Evropa pri 42 %

Ključne države porabnice

ZDA, Kanada, Kitajska, Velika Britanija in Nemčija

Konkurenčna pokrajina

Vodilna podjetja, konkurenčne strategije, stopnja angažiranosti potrošnikov

Profilirana podjetja

Amazon.com Inc., Ashcomm LLC, Bed Bath and Beyond Inc., Century Furniture LLC, Chairish Inc., Coyuchi Inc., D decor Home Fabrics Pvt. Ltd., Herman Miller Inc., Hoffner Online GmbH & Co. KG, Home24 SE, Inter IKEA Holding BV, LaZBoy Inc., Otto GmbH & Co KG, Pier 1 Imports Inc., The Home Depot Inc., Urban Ladder Home Decor Solutions Pvt. Ltd., Urban Outfitters Inc., Walmart Inc., Wayfair Inc. in Williams Sonoma Inc.

Tržna dinamika

Analiza matičnega trga, gonilnikov in ovir za rast trga, analiza hitro rastočih in počasi rastočih segmentov, vpliv COVID-19 in prihodnje potrošniške dinamike ter analiza stanja trga za predvideno obdobje.

Prilagoditev

Če naše poročilo ne vsebuje podatkov, ki jih iščete, se lahko obrnete na naše analitike in prilagodite segmente.

Prebrskaj Potrošnik po lastni presoji Tržna poročila

Vsebina

1 Povzetek

2 Tržna pokrajina

3 Določanje velikosti trga

4 Analiza petih sil

5 Segmentacija trga po izdelku

6 Uporabniška pokrajina

7 Geografska pokrajina

8 Gonila, izzivi in ​​trendi

9 Dobaviteljska pokrajina

10 Analiza dobaviteljev

11 Dodatek

O nas

Technavio je vodilno svetovno tehnološko raziskovalno in svetovalno podjetje. Njihove raziskave in analize se osredotočajo na nastajajoče tržne trende in zagotavljajo uporabne vpoglede, ki podjetjem pomagajo prepoznati tržne priložnosti in razviti učinkovite strategije za optimizacijo svojega položaja na trgu. Z več kot 500 specializiranimi analitiki je knjižnica poročil podjetja Technavio sestavljena iz več kot 17.000 poročil, ki zajemajo 800 tehnologij v 50 državah. Njihova baza strank vključuje podjetja vseh velikosti, vključno z več kot 100 podjetji s seznama Fortune 500. Ta naraščajoča baza strank se opira na celovito pokritost podjetja Technavio, obsežne raziskave in tržne vpoglede, ki jih je mogoče uporabiti za prepoznavanje priložnosti na obstoječih in potencialnih trgih ter oceno njihovih konkurenčnih položajev znotraj spreminjajočih se tržnih scenarijev.

Kontakt
Technavio Research
Jesse Maida
Izvršni direktor za medije in marketing
ZDA: +1 844 364 1100
Združeno kraljestvo: +44 203 893 3200
E-naslov: media@technavio.com
Spletna stran: www.technavio.com/

Globalni trg naprav za zapiranje ran 2022–2026 (PRNewsfoto/Technavio)

Globalni trg naprav za zapiranje ran 2022–2026 (PRNewsfoto/Technavio)

Cision

Cision

Oglejte si izvirno vsebino za večpredstavnostni prenos:https://www.prnewswire.com/news-releases/online-home-decor-market-size-to-grow-by-usd-58-99-billion-42-of-market-growth-to-originate- iz-evrope—technavio-301680420.html

VIR Infiniti Research, Inc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *