Slušalke JBL so naprodaj na Amazonu za črni petek

črne slušalke čez ušesa

JBL ponuja ušesne slušalke, ki ustrezajo potrebam vsakogar, od poceni modelov do vrhunskih modelov. (Foto: Amazon)

Če tvegamo povedati očitno, je JBL ena najbolj znanih blagovnih znamk na področju zvoka in to z dobrim razlogom. Zvočniki in avdio dodatki podjetja običajno dosegajo na tisoče ocen s petimi zvezdicami na Amazonu. Slušalke JBL so še posebej priljubljene in Amazon ima v prodaji več modelov za 50% popust za Črni petek. Ali lahko rečete “letos zmagajte pri obdarovanju”?

Da, to je popolno darilo za vsakega avdiofila — ali ljubitelja glasbe, podcastov, iger in še več. Privoščite svojim prijateljem ali družini par in zagotovo boste praznični junak! Tukaj je nekaj naših priljubljenih daril za vaš seznam prazničnih daril.

Odličen zvok za odlično ceno

JBL

Brezžične ušesne slušalke JBL Tune 510BT

25 $50 $Prihranite 25 $

Amazonove uspešnice št. 1 so popolna mešanica varčnega in močnega. Dve uri polnjenja lahko zagotovi do 40 ur predvajanja, medtem ko tehnologija Bluetooth 5 ohranja vašo povezavo ne glede na pogoje.

25 $ na Amazonu

Slušalke za ušesa ponujajo bolj poglobljeno zvočno izkušnjo kot slušalke za ušesa in nekaterim se zdijo veliko udobnejše. no, JBL Tune 510BT so boljši od večine. kako Preštejmo načine. Ponujajo značilen zvok znamke Pure Bass in brezžično pretakanje Bluetooth 5.0. Potem je tu še njihova močna baterija, ki vam bo z enim polnjenjem zagotovila do 40 ur poslušanja. Kaj pa glasovna pomoč? Preprosto pritisnite gumb na slušalki in Siri ali Google začneta delovati.

“To so res dobre slušalke in ne mislim samo glede na ceno,” je rekla ena stranka. »To so vsestransko odlične slušalke! Beats sem imel štiri leta in so se preprosto razpadli. Iskal sem proračun in se odločil za te, in sploh se mi ne zdi, da bi kaj žrtvoval. Zelo udobno. Sploh mi ni tesno na glavi. Dvakrat na mesec potujem z letalom, zato jih nosim ure in ure. Brez bolečin v ušesu ali pritiska v glavi. Všeč mi je tudi, da kontrolniki niso neposredno ob strani, tako da, ko dremam na letalu, se glasnost ne prilagodi ali začasno ustavi …. Zvok je oster, bas je močan, glasnost je popolna — brez pritožb! ”

Celoten paket

Veš kaj? Ko gre za 760NC, je naslednja izjava bolj prepričljiva kot katera koli naša prodajna ponudba …

“Imam dva majhna otroka in sem potreboval slušalke za odpravljanje hrupa, ko sem začel delati od doma. Nisem želel zapraviti 350 dolarjev za Sony ali Bose, zato sem tvegal za te in zelo sem vesel, da sem.” je rekla ta mati-ve najbolje. “Prav tako sem pred kratkim letel in testiral odpravljanje hrupa in na koncu zaspal na letalu, ker je delovalo tako dobro – haha. Tega še nikoli nisem počel. Lahko nehaš primerjati slušalk, ker so popolne!”

Visoka zmogljivost za proračun

Če želite cenejšo alternativo in vas ne moti uporaba žičnih telefonov, potem Tuna 500s so spodobna možnost. Stanejo samo 25 dolarjev, vendar so precej večji od svoje teže, ko gre za zagotavljanje čistega zvoka s čistimi, globokimi basi. Nekaj ​​drugih ugodnosti: so lahki, zložljivi in ​​na voljo v štirih različnih barvah. Če obstaja bolj impresivno pričevanje od tega, ga še nismo videli: “Obožujem te. Boljši so od mojih zadnjih parov, ki so bili Sony… Zvenijo bolje kot moje slušalke Beats tudi!”

Če imate Amazon Prime, seveda boste prejeli brezplačno poštnino. Še niste član? Brez težav. Za brezplačno 30-dnevno preizkusno obdobje se lahko prijavite tukaj. (In mimogrede, tisti brez Prime še vedno imate brezplačno dostavo za naročila v vrednosti 25 USD ali več.)

Zgoraj navedene ocene odražajo najnovejše različice v času objave.

Iščete več odličnih ponudb za tehnologijo Amazon? Poglej to:

Slušalke in slušalke

 • Apple AirPods (druga generacija)

  142 dolarjev159 dolarjevPrihranite 17 $

  Amazon

 • Brezžične naušesne slušalke Bose SoundLink

  149 dolarjev229 dolarjevPrihranite 80 $

  Amazon

 • Beats Studio Buds

  99 dolarjev150 dolarjevPrihranite 51 $

  Amazon

 • Brezžične slušalke Beats Studio3 z odpravljanjem šumov

  150 dolarjev350 dolarjevPrihranite 200 $

  Amazon

televizorji

 • Insignia 24-palčni Smart Fire TV serije F20

  80 dolarjev170 dolarjevPrihranite 90 $

  Amazon

 • Insignia 42-palčni Smart TV serije F20 razreda Full HD 1080p

  170 dolarjev270 dolarjevPrihranite 100 $

  Amazon

 • Sony 65-palčni 4K X80K Smart Google TV

  698 dolarjev1000 dolarjevPrihranite 302 $

  Amazon

 • Hisense Premium U7H QLED Series 65-palčni Google 4K Smart TV

  698 dolarjev1050 dolarjevPrihranite 352 $

  Amazon

Tablice in tehnologija

 • Fire TV Stick Lite z Alexa Voice Remote Lite

  15 $30 $Prihranite 15 $

  Amazon

 • Prenosni računalniki Lenovo IdeaPad 1 14

  157 dolarjev300 dolarjevPrihranite 143 $

  Amazon

 • Blink zunanja HD varnostna kamera 3 kos

  125 $250 $Prihranite 125 $

  Amazon

 • Kindle Paperwhite

  95 dolarjev140 dolarjevPrihranite 45 $

  Amazon

Prvotno objavljeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *