Skull Session: zvezna država Ohio ne more gledati mimo Marylanda, Tommy Eichenberg bi moral biti vseameriški igralec, Buckeyes pa morajo ponoviti naslovno igro B1G iz leta 2014.

No, ljudje. Twitter je morda mrtev v vodi.

Če na koncu umre, bom svoje poročanje o državi Ohio, vključno z igrami v živo, naložil na Facebook. Navsezadnje sem to naredil, ko sem bil star 12 let.

Karkoli se zgodi z Ol’ Blue Bird, bom še vedno pisal 5 am Skull Sessions, udarne novice in ves ta jazz za Eleven Warriors Dot Com. Upam, da ostaneš.

Imejmo lep petek, kajne?

(To velja za vse, razen za GINNandjuice. Ne morem jim reči, kaj naj naredijo.)

URBANISTIČNA ANALIZA. Ko se zvezna država Ohio približuje zadnjemu dnevu pred tekmo proti Marylandu, se je težko ne osredotočiti na to, kar nas čaka na tekmi 26. novembra. Vendar morajo Buckeyes poskrbeti za posel proti Terrapinom, preden se lahko osredotočijo na Wolverine.

V epizodi Urbana analiza na spletu Big TenUrban Meyer – ki je v času svojega mandata kot glavni trener Ohio State proti Michiganu dosegel popolnih 7-0 – je govoril o tem, kako morajo Ryan Day in njegovo osebje uravnotežiti svoj načrt igre proti Marylandu, hkrati pa se pripravljati na naslednji dvoboj med najboljšimi tremi z Michiganom konec tedna.

Ključne besede, ki jih Meyer ponuja v posnetku, so:

“Trenerji vam ne govorijo resnice, če niso vsaj seznanjeni s to igro … Toda vi ste dolžni do teh igralcev, da jih pripravite na to igro, ki prihaja.”

Ta teden verjamem, da je Ryan Day ohranil Maryland na prvem mestu, ko se zvezna država Ohio podaja na sobotno tekmo s Terrapins. Razume, da je Taulia Tagovailoa, čeprav se bori s poškodbo, eden najbolj nadarjenih branilcev v Veliki deseterici v napadu, ki je težak, zato bodo Buckeyes morali biti pripravljeni na vse.

Dokler ne zmanjka časa na tekmi v Marylandu v soboto, bi moral biti glavni cilj Ohio Statea premagati Terps. Ko ura doseže trikratno ničlo, je uradno Teden sovraštva in Buckeyes se pripravljajo na kri proti Wolverinesom.

BIG TEN LINEBACKER. Na njegovem tedenska radijska oddaja z 97.1 The FanDay je zelo pohvalil igro Tommyja Eichenberga v tej sezoni, saj je trdil, da je zaradi vseh svojih atributov popoln za obrambo Ohio State.

“Mislim, da bi lahko rekli, da je prototipni igralec Big Ten. Je močan, močan, produktiven, vzdržljiv in lahko obdela visoko raven informacij.”

Neverjetno je, res. Večino lanskega leta je bil Eichenberg eden izmed igralcev, o katerem se je največ govorilo – če ne celo igralec, o katerem se je največ govorilo – na tisti strani žoge za Ohio State. In to zaradi številnih ne tako pomembnih razlogov. Toda to, kar je Cleveland pokazal v 17 igrah proti Utahu v Rose Bowlu in kar je pokazal na 10 tekmah te sezone od takrat, ga je naredilo za ljubljenca navijačev v Buckeye Nation.

Ne gre le za to, da je Eichenberg Ohio State dober ali da je Big Ten dober. Je dober NCAA. Leta 2022 je bil Eichenberg statistično eden najboljših branilcev v državi z 92 spopadi, 11 spopadi za poraz, 2,5 udarca, enim prestrezanjem, dvema prekinitvama podaje in obrambnim touchdownom. Napredne meritve Profesionalni nogometni fokus trdijo tudi:

Imenujte to učinek Jima Knowlesa, kajti ne glede na serum, ki si ga je Nori znanstvenik omislil, je deloval. Knowles je potisnil Eichenberga v pravo smer in to je vodilo do izjemnih rezultatov. Kot rezultat teh rezultatov je Eichenberg – vsaj v moji knjigi – pripravljen za vseameriško sezono za Buckeyes. Kdo bi si mislil?

NAPAKA LUKNJE. Torej, bi preveril tole? Tekma zvezne države Ohio brez orožja… le da je bilo pred osmimi leti… na prvenstvu Big Ten 2014 proti Wisconsinu – mimogrede, na tekmi so Buckeyes zmagali z 59-0, a vem, da vsi to veste.

Prenehaj, Jake Butt.

Morda bi morali Day, Justin Frye in Kevin Wilson ponoviti to igro v filmski sobi, saj napadalci in tekači še naprej vodijo tekaško igro tik pred 26. novembrom.

Z današnjo ekipo bi Cade Stover namesto Jeffa Heuermana in Luke Wypler namesto Jacobyja Borena delala kritične blokade. Oba igralca sta jih popolnoma sposobna narediti. Kar zadeva druge, bi se branilci in obrambe premaknili navzdol po črti in dobili svoje naloge, tekači pa bi eksplodirali na sredini.

To je veliko lažje reči kot narediti in takšna naslovna igra B1G se v univerzitetnem nogometu ne zgodi pogosto. Vendar menim, da bi zvezna država Ohio lahko učinkovito izvedla nekaj takega, še posebej, ker je večina orožja, ki so ga pokazali, raztegnjena. Si lahko predstavljate enako akcijo blokiranja naprej s TreVeyonom Hendersonom, Miyanom Williamsom, Dallanom Haydenom ali Xavierjem Johnsonom, ki bi jo dosegli do konca?

Če se kdaj zgodi, upamo, da bo delovalo enako kot pred osmimi leti, ko je Ohio State dosegel met iz igre, dolg 81 jardov, in pri tem dosegel šest točk.

OLIMPIJSKA VAS. Štirinajst (!) ekip Ohio State je ta teden uvrščenih med 25 najboljših v svojih športih, pri čemer je ženski hokej na ledu najvišje uvrščen program na št. 1 in moški golf kot najnižje uvrščeni program na št. 24.

Vendar pa v današnji Skull Session ne bom govoril o nobenem od teh programov. Namesto tega je moja pozornost usmerjena na 16. moško nogometno ekipo in št. 8. ženska košarkarska ekipa.

V četrtek je moški nogomet 11. nastopil na turnirju NCAA in prvič po letu 2015, ko se je v prvem krogu pomeril z Wake Forestom. To je bilo prvič, da sta se ekipi srečali, odkar so Demon Deacons premagali Buckeyes z 2-1 v finalu College Cup leta 2007.

Tokrat pa je zmagala ekipa Ohio State, ki je premagala Wake Forest s 3:0, za goli Anthonyja Samwaysa (2′), Xavierja Greena (16′) in Thomasa Gilea (53′) in napredovala v drugi krog tekmovanja. turnir, kjer se bo v nedeljo ob 18. uri pomeril z UNC Greensboro

Ženska košarkarska ekipa je po dveh tekmah s takrat št. 5 Tennesseejem in Boston Collegeom v povprečju dosegla 32,5 izgubljenih žog na tekmo. To številko sem uradno določil kot več/pod za tekmo Buckeyes z univerzo Ohio v četrtek. Precejšen uspeh, saj je Ohio State Bobcats v dvorani Convocation Center v Atenah prisilil v 33 izgubljenih žog na poti do zmage s 86-56.

Za tiste, ki ne želijo šteti, Ohio State je izsilil 98 izgubljenih žog v treh tekmah – povprečno 32,67 izgubljenih žog na tekmovanje.

To je noro.

To, kar Kevin McGuff shematično počne s pritiskom po celem igrišču in kar delajo igralci, da to povečajo, je bilo fantastično v 120 minutah akcije. Rekviziti zanje, ker so bili nepremični predmet v treh zaporednih igrah. Komaj čakam, da vidim, kako dolgo bodo lahko to vzdrževali. Z dvoboji proti McNeese State, Wright State in North Alabama bi lahko minilo nekaj časa, preden se vrne na povprečje.

Ali … je morda mišljeno 32,67 izsiljenih izgubljenih žog na igro?!

Raziskujemo vse možnosti. Se oglasim kasneje, da vsem sporočim.

PESEM DNEVA. “Talk To Ya Later” skupine The Tubes.

BODIMO KRATKI. Pege iz vesoljskega teleskopa Webb zgodnje galaksije, skrite pred Hubblom… Fundacija Gates obljublja 7 milijard dolarjev za zdravje, kmetijstvo v Afriki… Besede o bronasti roki lahko na novo napisati preteklost baskovskega jezika… Družina Red Raider razpada Guinnessov svetovni rekord… Fiasko s kartami Taylor Swift ponovno usmerja pozornost o prevladi Ticketmasterja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *