Samsungova ura Galaxy Watch 4 Classic in njen eleganten vrtljiv okvir stane samo 149 USD

Pametne ure so morda priljubljeno praznično darilo, vendar lahko najboljše zagotovo marsikomu raznesejo proračun. Na srečo ga lahko dobite že danes 42 mm Samsung Galaxy Watch 4 Classic za samo 149 USD iz Walmarta v črni ali beli barvi, kar je neverjetnih 200 $ ceneje. Ta model je edini, ki je ostal s Samsungovim neverjetno otipljivim in edinstvenim krmiljenjem z vrtljivim okvirjem, ki vam omogoča upravljanje ure z manj odvisnosti od zaslona na dotik – zelo uporabno za roke v rokavicah v zimskih mesecih.

Čeprav je novejši Galaxy Watch 5 prinesel zaklad z izboljšano življenjsko dobo baterije in nekoliko neuporabnim senzorjem temperature je Watch 4 Classic ostal v ponudbi in je zdaj dovolj močno znižan, da je še vedno zelo privlačen. Galaxy Watch 4 Classic ima vse običajno spremljanje zdravja in telesne pripravljenosti, ki bi ga pričakovali, in poganja Googlov najnovejši operacijski sistem Wear OS 3. Samsung ima lasten nabor aplikacij in prilagoditev uporabniškega vmesnika ter je dodal novo zdravstveno in funkcije dostopnosti sčasoma, kot sledenje vašemu spancu z ljubkimi risanimi živalmi. In spet moram ponoviti: ta okvir. Preberite našo recenzijo.

$149

Galaxy Watch 4 Classic ima prijeten fizični vrtljiv okvir in več podpore tretjih oseb prek Googlovega Wear OS 3. Vendar ne pozabite, da je najbolje združena s telefonom, ki ga je izdelal Samsung.

Počitnice pogosto pomenijo veliko zabave in aktivnosti po hiši, kar pomeni veliko pospravljanja pred prihodom družbe in po njenem odhodu. An iRobot Roomba j7 Plus vam lahko zagotovo nekoliko olajša življenje, saj poskrbi za večino vaših nalog sesanja, in je naprodaj za 599 $ (300 $ popusta) na Amazon, Tarčain Najboljši nakup.

Ta vakuumski bot načrtuje vašo hišo, tako da lahko ciljate na določene sobe ali nastavite prepovedana območja, da zagotovite, da ostane stran od mest, kjer bi se lahko zataknil. Tudi če nereda ne pospravite, preden ga pošljete na čiščenje, se sam izogne ​​oviram in vam pošlje slike z vgrajeno kamero, ki vam sporoči, kdaj je moral preskočiti nekaj majhnih točk, ker prekleto mačka je skrila drugo igračo pod posteljo. (V redu, morda govorim iz osebnih izkušenj).

J7 Plus ostaja naše najboljše priporočilo za pametne sesalnikedelno zato, ker njegova priklopna postaja in programska oprema za samodejno praznjenje omogočata zelo enostavno in obvladljivo izkušnjo, ki večinoma ne povzroča težav.

$599

j7 Plus se dobro izogiba oviram, ima dobro življenjsko dobo baterije in vključuje postajo za samodejno polnjenje. Poleg tega bo iRobot brezplačno zamenjal sesalnik, če bo v prvem letu lastništva povozil iztrebke hišnih ljubljenčkov.

Če nas kaj popelje skozi praznike in črni petek, je to kava. Kako priročno je torej samoogrevanje Pametna skodelica Ember Mug 2 je naprodaj. Različico z 10 unčami lahko dobite za približno 99,95 USD (30 USD popusta) pri Najboljši nakup, Tarčaoz Amazon v črni ali beli barvi, lahko pa izberete različico s 14 unčami za približno 119,95 USD (tudi 30 USD popusta) pri Najboljši nakup, Tarčaoz Amazon v istih monokromatskih barvah. Čeprav je morda najboljša ponudba za tiste, ki imate članstvo v Costco, kje jo lahko dobite 14-unča Ember v sivi barvi za 99,99 $.

Ne glede na velikost, ki je prava za vas, Ember Mug 2 ohranja vašo pijačo segreto na temperaturo po vaši izbiri od 120 do 145 stopinj Fahrenheita. Ti vrčki so odlični, če dolgo časa sedite ali stojite za mizo in pogosto pozabite na pijačo, dokler se ne ohladi. Ali je nujno? št. Je to neverjetno priročna in očarljiva uporaba tehnologije? Seveda! Je tudi odlično darilo, zato se je znašlo pri nas Vodnik po domačih tehnikah za praznična darila.

$100

Ember Mug 2 je pametna skodelica z nadzorovano temperaturo, ki ohranja pijačo toplo do 80 minut, ko je na bateriji, ali ves dan, ko sedite na podstavku. Spremljevalne aplikacije za iOS in Android vam omogočajo, da nastavite določeno temperaturo, od 120 do 145 stopinj Fahrenheita.

Peak Design na svojem spletnem mestu izvaja zgodnjo prodajo na črni petek, ki poteka do Cyber ​​​​Monday in ponuja do 30 odstotkov popusta na izbrane torbe, etuije za pametne telefone in dodatke za fotoaparate. V preteklih letih sem imel in uporabljal različne predmete znamke Peak Design in to je nekaj njihovih torb moji osebni favoriti nositi opremo za kamero – tudi če gre včasih za trženje tako močno me zgrozi Želim se sončiti.

Nekatere najpomembnejše podrobnosti tega dela so Vsakodnevni nahrbtnik z zadrgo 15L v modri ali beli barvi za 132,96 $ (56,99 USD popusta). Ta manjši nahrbtnik sledi standardnemu dizajnu Vsakodnevni nahrbtnik (ki je trenutno znižan za 10 odstotkov), vendar uporablja eno preprosto zadrgo za odpiranje z vseh strani. Poleg tega mi manjša velikost pomaga, da ne nosim preveč težke opreme, hkrati pa imam prostor za prenosni računalnik, polnilnike, dodatke, brezzrcalni fotoaparat in nekaj objektivov.

$133

Everyday Zip Backpack je kompakten, večnamenski fotoaparat in potovalna torba, ki uporablja zadrgo, ki jo je mogoče odpreti kot kapsulo, kar omogoča stranski ali zgornji dostop. Ima prilagodljive predelke za namestitev sistema brezzrcalnih kamer, notranje stranske žepe za majhne predmete in zadnji žep za 13-palčni prenosnik in majhno tablico.

$270

Struktura te torbe in način, kako je oprema nameščena v njenih treh policah in stenah žepov s stranskim dostopom, ponuja vsestranskost za tiste, ki nosijo veliko fotoaparatov in opreme, povezane s tehnologijo.

Poleg nekako modnih torb Peak Design izdeluje tudi nekaj lepih etuijev za telefone iPhone in Pixel, ki se običajno začnejo pri 39,95 USD. Ti ovitki imajo lasten vgrajen sistem magnetnih dodatkov, kar pomeni, da lahko telefonu Pixel 6 ali Pixel 7 dodate psevdo-MagSafe magnetno brezžično polnjenje. Ovitki za telefone Pixel in ovitki prejšnje generacije za iPhone so znižani za 30 odstotkov.

$28

Ovitki za telefone Peak Design za telefone iPhone in Pixel imajo zadnjo stran iz blaga z zaščitnimi gumijastimi stranicami. Uporabljajo vgrajene magnete za izbirne dodatke, kot sta stojalo ali nosilec za kolo, kar Pixel 6 in Pixel 7 doda tudi polnjenje, podobno MagSafe.

Še nekaj ponudb:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *