Saints QB Jameis Winston pravi, da neigranje “boli mojo dušo”

METAIRIE, La. — New Orleans Saints branilec Jameis Winston dejal je, da ne misli, da bo za vedno izgubil prvotno službo Andy Dalton po poškodbi na začetku sezone.

Toda delo je za Daltona vsaj še en teden, potem ko je trener svetnikov Dennis Allen v sredo sporočil, da ne bo menjal.

Dalton je bil začetni podajalec vse od tekme Saints vs Minnesota Vikings v Londonu 2. oktobra. Allen je v začetku tega tedna nakazal, da razmišlja o zamenjavi branilca zaradi ofenzivnih težav v zadnjih dveh tekmah, vendar se je na koncu odločil proti temu.

Winston je po pogovoru z Allenom v Londonu dejal, da je imel vtis, da se bo sčasoma vrnil kot začetnik. Allen je takrat rekel, da je Winstonu dal počitek, da se mu je poškodba hrbta in stopala zacelila, vendar se je odločil, da bo nekaj tednov pozneje Dalton začetnik, če bo napad dobro deloval.

“Izgubil sem službo zaradi poškodbe in politika je bila vedno takšna, da ne izgubim službe zaradi poškodbe. In to se je zgodilo,” je dejal Winston.

Winston, ki si je poškodoval hrbet v 1. tednu proti Atlanta Falconsje priznal, da verjetno ne bi smel igrati naslednji teden proti Tampa Bay Buccaneers ampak hotel sem biti tam. Bucsi ga niso le izbrali kot prvega izbora na naboru lige NFL leta 2015, ampak je Winston igral tudi proti njim, ko je preteklo sezono strgal svoj ACL.

Winston je dejal, da zdaj ni tako, saj meni, da je dovolj zdrav za igro. Allen je dejal, da je malo verjetno, da bo Winston to sezono 100-odstoten, toda Winston je rekel, da se je izboljšal, odkar ne igra.

“Okrevam. Nisem igral. To je najboljše okrevanje, ki ga lahko dobim,” je dejal Winston.

Winston je dejal, da je bila za njim težka sezona, vendar se poskuša osredotočiti na to, da bo vodilni ob strani.

“V tem trenutku se moram ukvarjati s tem, na kar se trenutno osredotočam. Razčistil bom, kaj se trenutno dogaja, in ko pride čas, se bom sčasoma vrnil k igrišču, upam, da bo, podprl bom Andyja, podprl bom ta napad, podprl bom vse v tem ofenzivnem štabu po svojih najboljših močeh, in to je to,« je dejal Winston. “Ker, kot sem rekel, nosim tisto majico z napisom ‘Velika ekipa, mali jaz’, čeprav me boli srce. Boli me duša, kako so se letos stvari obrnile, a je, kar je.”

Dodal je: “Dolgujem tej ekipi, da sem v vlogi, kot sem zdaj, temu napadu, vsem. Opravičujem se navijačem. Vem, da me nekateri od njih želijo videti tam. Ampak mislim, da zmaga veliko naredi stvari bolje, zato moramo iti ven in začeti od tega tedna, zmagovati kot ekipa. Nihče ne dobi ekipne zmage. Moramo doseči ekipno zmago in mislim, da bomo na koncu vsi boljši dan.”

Winston je eden na dolgem seznamu igralcev, proti katerim verjetno ne bo igral Los Angeles Rams v nedeljo. Saints veteran obrambni konec Cameron Jordanki v svoji 12-letni karieri še nikoli ni izpustil tekme zaradi poškodbe (izpustil je prvo tekmo lani proti New York Jets zaradi protokola COVID-19), bo to tekmo igral s poškodbo očesa.

Jordan je dejal, da je igral večino tekme prejšnji teden proti Pittsburgh Steelers z enim skoraj zaprtim očesom.

“Takoooo nerealno. Smh nadzoruj, kar lahko nadzoruješ,” je objavil na svojem Twitter račun v četrtek. Jordan ves teden po tekmi ni treniral.

Svetniki bodo tudi brez obrambnega konca Marcus Davenportvarnost JT Grayrisanje levo James Hursttek nazaj Mark Ingram IIkotiček Marshon Lattimore in branilec Pete Werner. Levi stražar Andrus Peatkdo je prejšnji teden izpustil tekmo, je vprašljivo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *