Šaban je v svoji radijski oddaji povedal kar nekaj zanimivosti

Spet je čas za radijsko oddajo Nicka Sabana, predzadnjo izdajo redne sezone. Ta različica Hey Coach! pred sobotnim gostovanjem Austina Peaya ob 11:00 po srednjeevropskem času na stadionu Bryant-Denny.

Osvežite stran za najnovejše novice in zanimivosti enourne oddaje.

Prvi segment

— Saban je rekel, da je igralcem v ponedeljek povedal, da želi, da podcenjeni ne vedo, s kom igrajo, če pridejo ta teden gledat trening.

— Pri Ole Miss je Saban dejal, da “igrajo na zmago” in stvari so se začele obračati v tretji četrtini, ko so bili bloki boljši in so RB-ji dobivali več jardov pri vsakem prenosu. Od tega trenutka je bilo več prevlade. Gre za to, kaj narediš, ne za to, kar rečeš, je dejal Saban.

— “Boli me srce,” je rekel Saban, ko nekdanji igralci mislijo, da sedanji igralci ne igrajo v skladu s standardi Alabame. “To mi zlomi srce,” je rekel.

— Sabanu ni bilo všeč, kako so začeli zadnjih nekaj tekem ali kako so začeli z ofenzivnimi napadi, ko prvih nekaj tekem ni šlo po načrtih.

— Na vprašanje, kako bi izgledala končnica 12 ekip, je Saban dejal, da ideja ni v tem, da z isto ekipo ne bi igrali dvakrat. Rekel je, da že dolgo ni bil velik oboževalec končnice, ker so igre z balinanjem izgubile poudarek. Zdaj je oboževalec razširitve končnice, ker tako več oboževalcev vlaga v sezono pozneje v jeseni.

— Saban je rekel, da je ugriznil kremno pito iz ovsenih kosmičev, vendar mu ni bila všeč in bi ostal pri običajnih pitah.

Drugi segment

— Največji napredek Brycea Younga v tej sezoni je v kategoriji vodstva, je dejal Saban. Poškodba v Arkansasu je odložila napad “za približno en mesec”, ker Young ni mogel toliko vaditi.

— Vodenje ni bilo nujno naravno za Younga, ker je tako prijazen fant, ki zelo spoštuje druge. Vendar se je naučil uporabljati svoj glas in odkar je prišel, je pomagal voditi svoje soigralce.

— Kako Šaban preživi preostanek dneva po začetku tekme ob 11. uri? Povedal je, da ta konec tedna ne bo imel uradnih obiskov, zato ne bo toliko časa namenjenega temu. Nekaj ​​tekem bo imel priložnost spremljati na televiziji, a se bo na neuradnih obiskih družil z novinci.

— “Res mi je težko uživati ​​v igri,” je dejal Saban o trenutkih, ko gleda igre drugih ekip na televiziji. Tega ne more gledati kot navaden navijač, ker je vedno v trenerskem načinu. »Torej, kaj je na Netflixu?« je rekel.

— Saban je razmišljal o obisku doma Byrona Younga med naborniškim obiskom. “Bilo je kot poroka,” je dejal Šaban. Njegova mama je bila odlična gostiteljica, ki je poskrbela, da so vsi uživali in tam je bilo verjetno 25 ljudi. Šaban je rekel, da vedno razmišlja o naborniških potovanjih.

— Na vprašanje o njegovem krogu pred igro pred tekmo je Saban dejal, da ima to svoj namen. Želi poznati razmere na terenu. Nato išče vetrovne razmere. Nato pogleda navzgor, kako je postavljen stadion, da vidi, kje so ure in semaforji, da ve, kam naj pogleda, ko se ura za tekmo spušča.

Tretji segment

— Saban je rekel, da je dejansko odšel v ekipo po neuspešni 4. igri. »V tej oddaji vam ne morem povedati, kaj sem rekel,« je rekel v smehu.

— Saban je rekel, da je ekipi pokazal nekaj slik pred tekmo Ole Miss. Prvi je bil prazen stadion pozno na tekmi v Arkansasu, potem ko so izključili Hogs. Nato jim je pokazal slike navijačev Tennesseeja in LSU, ki so hiteli na igrišče, da bi jih spomnil, da je to osebno.

— “Nisem na internetu,” je rekel Šaban predvsem zato, ker mu je vseeno, kaj si drugi mislijo.

— Saban je rekel, da lahko zdaj pošlje eno vrstico. »Traja nekaj časa, a razumem,« je rekel, potem ko je ženo vprašal, kakšen telefon ima.

Četrti segment

— Na vprašanje o zgodnjem datumu podpisa je Saban dejal, da še naprej spreminja celoten koledar zaposlovanja. Zdaj je 95 % igralcev podpisanih decembra. Premika navzgor ocenjevalno obdobje.

— Zadnja beseda: Velika stvar, ki je pomembna, je ponovno zavzetje kulture programa, ki so jo vedno imeli. Saban je dejal, da je Bo Scarbrough udarjal po mizi in se z ekipo pogovarjal o tem, kako je bilo v njegovem času.

— Saban je rekel, da ne želi slišati nekdanjih igralcev, ki bi prihajali k njemu in govorili, da kultura ni več to, kar je bila. Rekel je, da je bila tekma prejšnji teden korak v pravo smer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *