Ryan Day, Jim Knowles se pripravljata na Michigan Running Back Blake Corum bo v soboto igral za Wolverines

Ko se bosta Ohio State in Michigan srečala v soboto, bodo Wolverines morda ostali brez svojega najbolj nadarjenega ofenzivnega orožja.

Running back in Heismanov kandidat Blake Corum, ki ima v tej sezoni 1457 jardov in 19 skupnih touchdownov, je prejšnji konec tedna tekel 18-krat za 108 jardov in rezultat na zmagi Michigana proti Illinoisu z 19-17, vendar je zapustil pozno v prvem polčasu z očitnim kolenom. poškodba. Enkrat se je vrnil v drugem polčasu, preden je za vedno zapustil igro.

V ponedeljek je glavni trener Michigana Jim Harbaugh dejal, da “ni posodobitev” o Corumovem statusu za sobotno bitko med Buckeyes in Wolverines. Vendar se je zdelo, da je igra Ryana Hayesa nakazovala, da bo ekipa v soboto morda ostala brez svojega zvezdnika.

“Mislim, da je v takšni igri, kot je ta, za nas vedno velik dejavnik v igri zmaga na liniji dvoboja, zmaga v hitrih seštevkih,” je dejal Hayes. “(Corum) je odličen igralec, vendar mislim, da mu bodo vsi ostali stopili korak zraven, in mislim, da smo kos izzivu.”

Ali bo Corum dejansko izšel ali ne, bomo še videli, vendar Ryan Day ne tvega. V torek je glavni trener zvezne države Ohio dejal, da se bo pripravil, kot da bo Corum ta konec tedna v postavi za Michigan.

“Je odličen igralec,” je o Corumu dejal Day. “Pripravili se bomo, da bo igral. Pričakujemo, da bo igral, in dali bomo vse od sebe. So zelo dober napad. Imajo veliko branilcev – veliko dobrih igralcev. In čeprav je zelo, zelo dober, se bomo še naprej pripravljali na vse.”

Koordinator obrambe Jim Knowles je ponovil Dayjevo mnenje in dejal, da bo gradil obrambo države Ohio, kot da bo Corum v soboto popolnoma zdrav in pripravljen prevzeti levji delež nosilcev za Wolverines.

»Ne izgubljamo časa s preiskovanjem, ali igra ali ne. Samo predvidevamo, da bo igral,« je dejal Knowles. “Je izjemen branilec. … Zelo nadarjen.«

V lanski tekmi Ohio State-Michigan je imel Corum 87 jardov pri šestih nosilih, da bi dopolnil tekačega Hassana Haskinsa, ki je pohitel za 169 jardov in pet touchdownov pri 28 nosilih v zmagi Wolverinesov nad Buckeyes z 42-27.

Da bi zaustavil Coruma v tej sezoni, je Knowles dejal, da bodo morali biti njegovi igralci načeloma zdravi, ostati disciplinirani in se zanašati na treniranje obrambnega štaba, ki je bil vzpostavljen jeseni in na prvih 11 tekmah leta 2022.

“To je veliko povezano z disciplino, razumevanjem kotov in streljanjem,” je dejal Knowles. »Ampak (streljajte) iz pravih kotov in igrajte tesno znotraj sheme. Veliko je povezano z disciplino, ker če nisi na svojem mestu, te bo prisilil, da za to plačaš.

»Gre samo za navade in za vse, kar si do zdaj delal. Ves vaš trening moči in vse dodatno delo, ki ste ga opravili čez poletje. Vse to pride v poštev, ko pride do pritiska.”

Letos za Michigan je bil Donovan Edwards drugi tesen na lestvici globine za Corumom in je 70-krat skočil za 471 jardov in štiri dotike. Vendar pa je Edwardsov status pod vprašajem tudi v soboto, saj je drugošolec prejšnji teden zaradi poškodbe izpustil dvoboj z Illinoisom, v tej sezoni pa je igral le na osmih od 11 tekmovanj ekipe.

Če Corum in Edwards ne bosta na voljo za dvoboj Buckeyes, se bo Harbaugh verjetno obrnil na novinca CJ Stokesa, ki je imel 53 nosilcev za 296 jardov in tri touchdowne, in mladinca Isaiaha Gasha, ki je 19-krat skočil na 104 jarde in dva zadetka. michigansko zaledje.

Ohio State in Michigan se bosta začela v soboto opoldne, tekmo pa bo prenašala televizija FOX. Prisotna bosta tudi ESPN-ov College GameDay in FOX-ov Big Noon Kickoff, ki bosta poskrbela za praznovanje pred igro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *