Road Atlanta, Ford Sierra RS500 in prodaja avtomobilov – GTPlanet

Naslednja posodobitev za Gran Turismo 7 je predvidena za četrtek, 24. novembra uradna spletna stran igre razkril, da bodo igralci lahko raziskovali novo vsebino v običajni objavi pred posodobitvijo.

Potrjuje identiteto avtomobilov, ki prihajajo v igro – nekaj smo jih že vzeli precej trdne predpostavke — kot tudi nova steza presenečenja: Michelin Raceway Road Atlanta. Svoj prvenec bo doživela tudi dolgo pričakovana igra.

Kot običajno objava in video, ki ju boste videli spodaj, pokrivata samo novo vsebino posodobitve. Morali bomo počakati, da prispe posodobitev, da odkrijemo več novih funkcij, čeprav že vemo, da bo ta konec tedna na voljo cela vrsta stvari, ki bodo obe proslavile Svetovni finale Gran Turismo in serija’ 25. obletnica 23. december.

Gran Turismo 7 Posodobitev 1.26 Nova skladba

Nova skladba je vedno največja novica, ta mesec pa je absolutno neverjeten: Road Atlanta.

Skladba v Georgii v ZDA se nahaja v bližini jezera Lanier — ene od snemalnih lokacij za Netflix Ozark stoji na mestu jezera Ozark – na hribovitem severovzhodu države. Pri delu s topografijo ima dirkališče z 12 ovinki nekaj impresivnih sprememb višine in zahtevnih ovinkov.

Steza je bila nekoč v lasti avtomobilske legende Dona Panozza in je gostila vrhunske dogodke v Can-Amu, Trans-Amu, Formuli 5000 in celo NASCAR-ju, vendar je morda najbolj znana kot dom Panozzovega Petit Le Mansa.

Ta deseturna vzdržljivostna dirka (prvotno 1000 milj) tesno temelji na pravilih samega Le Mansa in se za naslov pomeri z nekaterimi najboljšimi avtomobili z zaprtimi kolesi.

Vključitev Road Atlanta pomeni, da so vsi trije GT7nove lokacije v resničnem svetu – Daytona, Watkins Glenin Road Atlanta — sta severnoameriški progi, ki gostita vrhunske dirke IMSA.

Predogled ne razkrije, ali so na progi na voljo drugačne postavitve, vendar slike kažejo, da bo imela vremenske spremembe in cikel dan/noč.

Gran Turismo 7 Posodobitev 1.26 Novi avtomobili

Skupaj z novo stezo imamo uradno potrditev prihoda treh novih avtomobilov Gran Turismo 7 tudi.

Prvi na seznamu je klasični Nissan Silvia (S14) Ks Aero 1996, avto, ki je bil v Gran Turismu (razen manjših naslovov in GT šport), dokler obstaja Gran Turismo.

To je vrhunski model generacije S14, ki vključuje različico SR20DET z 208 KM in — kot pove ime ‘aero’ — nekaj aerodinamičnih dodatkov v primerjavi z osnovnim modelom. Verjetno bomo videli, da se bo avto prebil med trgovce z rabljenimi avtomobili, čeprav bi moral biti na voljo kot “vroč” dodatek, ko bo prispela posodobitev.

Druga klasika, a verjetno tista, ki gre k prodajalcu Legends Car, je Ford Sierra Cosworth RS500. Ta omejeni model – samo 500 avtomobilov – je bil posebna homologacija, ki sta jo Aston Martin in Tickford predelala iz originalnega RS Cosworth.

Z nadaljnjimi 20 KM iz nadgrajenega motorja je bil avtomobil osnova izjemno uspešnega dirkalnika skupine A, ki je med drugim osvojil prvenstva v Združenem kraljestvu (BTCC), Avstraliji (ATCC) in Nemčiji (DTM). ), kot tudi Bathurst 1000. Dvakrat.

Končno je tukaj sodoben zmogljiv avtomobil, ki prihaja v obliki BMW M2 Competition. Ta kupe temelji na kombilimuzini serije 1 z motorjem BMW S55, ki proizvede 40 KM več kot že tako močan M2 z motorjem N55 s 365 KM. Pričakujemo, da se bo vključil v Brand Central.

Poleg tega je na voljo Gran Turismo Red Bull X2019 Special 25th Anniversary Edition, ki je na voljo za sodelovanje v katerem koli od posebni dogodki ob 25. obletnici. Ni jasno, ali gre za ločen avto, livrejo ali neregistriran avto, kot je ta dior de tomaso.

Gran Turismo 7 Posodobitev 1.26 Nove funkcije

Poleg vsega naštetega bo 1.26 vseboval nekaj, kar oboževalci zahtevajo Gran Turismo 7 lansirani: prodajni avtomobili.

A objavite na spletnem dnevniku PlayStation saj posodobitev potrjuje, da bodo igralci “lahko prodajali avtomobile v svoji osebni garaži, ko bodo meniji GT Café dokončani.” Seveda še ne vemo, kako bo funkcija delovala, vendar bo verjetno odlična novica za igralce, ki imajo 412 avtomobilov Honda NSX Gr.B iz… nekega razloga.

V posodobitvi bosta dodani tudi dve novi zbirki Scape, z desetimi lokacijami na novem dirkališču Road Atlanta in nizom 26 lokacij, imenovanih “Illuminations”. Zdi se, da je to tematizirano okoli kraja z dekorativno osvetlitvijo.

Ne vemo še, katere druge funkcije bo dodala posodobitev, vendar bo to verjetno razkrito v opombah o popravkih, ko bo posodobitev na voljo.

Obdobje vzdrževanja strežnika bo igro ustavilo brez povezave od 06:00 do 08:00 v četrtek, 24. novembra, v tem času bodo igralci začeli prenašati posodobitev. Vendar se ne boste mogli prijaviti in igrati z novo vsebino, dokler se obdobje vzdrževanja ne konča in ne posodobite igre.

Oglejte si več člankov na Posodobitev igre Gran Turismo 7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *