Rezultat Vikings proti Patriots, zaključek: Justin Jefferson blesti na zahvalni dan, ko je Minnesota izboljšala rezultat na 9-2

Vikingi so v sezoni dosegli 9-2, potem ko so premagali Patriote v zadnji tekmi trojnega dvoboja NFL za zahvalni dan s 33-26.

Potem ko sta bila v 11. tednu zadržana do metov iz igre, sta oba prekrška brez zapravljanja časa prišla v končno cono in začela to igro. Minnesota je potrebovala le osem iger, da je pretekla 80 jardov in dosegla zadetek v svoji prvi nočni vožnji. Potem je New England izenačil rezultat z enim od svojih, ko se je Mac Jones povezal z Nelsonom Agholorjem za touchdown na 34 jardov. Od tam so se ti prekrški še naprej ujemali med seboj v prvem polčasu in so bili ob odmoru izenačeni na 16.

New England je začel zadnji polčas s 75 jardi, ki je dosegla touchdown, in povečala za sedem. Ni trajalo dolgo, da je Minnesota vrnila igro, čeprav je Kene Nwangwu pobegnil 97 jardov za touchdown.

Vseh 26 je bilo na začetku četrte četrtine in takrat so se Vikingi začeli umikati. Enajstmetrovka za New England, ki je naletela na strelec, je Minnesoti dala novo življenje po tretjem in štirim zadetku in unovčili so jo. Dve igri po enajstmetrovki je Cousins ​​dokončal 36-jardno podajo Justinu Jeffersonu in nato 15-jardno podajo Adamu Thielenu, da je prevzel in obdržal vodstvo.

Kirk Cousins ​​​​je končal 30-od-37 za 299 jardov s tremi TD-ji in prestrezanjem. Justin Jefferson je bil njegova tarča in zvezdnik je dosegel 9 ulovov za 139 jardov in touchdown, podrl rekord Randyja Mossa v postopku. Medtem je bil Mac Jones 28-od-39 za sezono visokih 382 jardov s parom TD-jev in brez prestrezanja.

Za bolj poglobljen pregled te igre si oglejte naše odstranitve spodaj.

Zakaj so Vikingi zmagali

Medtem ko je bila pripoved okoli Kirka Cousins ​​​​v udarnih igrah, je bil branilec Vikingov večinoma dober četrtek. Imel je slabo posredovanje, a razen tega je bil odličen za Minnesoto. Bil je sposoben izenačiti rezultat, ki so ga dosegli Patriotsi, in žogo je lahko razdelil sedmim različnim lovilcem podaj. Ne glede na to je bil Justin Jefferson njegova tarča in zvezdnik je nadaljeval z napadi. Poleg tega, da je preprosto kopičil statistiko, je Jefferson izvedel številne ulove s sklopko, vključno s sprejemom na 36 jardov, ki je pomagal postaviti Thielenov touchdown v četrti četrtini.

Čeprav je obramba dovolila številne igre po zraku, ji morate pripisati zasluge, da so zaustavile napad Patriotsa in tako zaključile igro. Potem ko je Minnesota povedla s 33-26, je obramba izsilila tri-in-out, preobrat ob padcih ob posesti, ki je sledila, nato pa jih je držala izven končne cone, ko je ura odbila.

Zakaj so Patrioti izgubili

Borbe Nove Anglije v rdečem območju so se nadaljevale v četrtek. Ob vstopu v to igro so se Patrioti uvrstili na 31. mesto v rdeči coni in dosegli 0-3 v rdeči coni proti Vikingom. Dejansko se je napad zanašal na odločne igre Mac Jonesa, ki jih je lahko izpeljal, saj sta bili njegovi podaji dolgi več kot 30 jardov. Ko pa so potrkali na vrata end cone, jih niso mogli prebiti. Pravzaprav so Patrioti imeli dva napada, kjer so dobili žogo vsaj do črte 6 jardov Vikingov in na nobenem niso mogli doseči touchdowna. Da, prišlo je do spornega touchdowna Hunterja Henryja, ki je bil na koncu umaknjen, toda Patrioti so imeli več iger znotraj črte 10 jardov in niso našli načina, da bi se prebili.

Seveda ne morete govoriti o tej izgubi brez omembe enote specialnih ekip. To je bila izjemno slaba predstava te enote in njihova pomanjkljiva igra je neposredno povzročila 14 točk za Vikinge. Potem ko so prevzeli vodstvo in začeli drugi polčas s 75-jardno udarno akcijo, je enota posebnih ekip Patriotsa takoj dovolila Minnesoti, da je izenačila igro, kar je omogočilo 97-jardno vrnitev s puntom za touchdown. V četrti četrtini so izvedli tudi hitri enajstmetrovki, ki je Vikingom omogočil, da so dosegli zmagoviti touchdown.

Prelomnica

To je bila igra naprej in nazaj vso noč, saj so ti klubi v različnih trenutkih vsebovali dohitevanje drug drugega in izenačenje. Na začetku četrte četrtine je bil izid izenačen na 26 in kazalo je, da bo New England izsilil tri-in-out in dobil žogo nazaj ter imel priložnost za vodstvo. Vendar pa je novinec Pierre Strong naletel na igralca Ryana Wrighta, medtem ko je poskušal podati žogo, ki je potegnila zastavico. Kazen petih jardov je bila dovolj, da so Vikingi prvi padli in ohranili pogon. Tri igre pozneje je Kirk Cousins ​​zadel Adama Thielena, kar se je izkazalo za dober touchdown.

Igranje igre

Dajmo Kenu Nwangwuju nekaj rekvizitov za ta 97-jardni začetni udarec, ki se vrne v hišo. Potem ko je New England v drugem polčasu zadel na 37-jardovnem touchdownu Hunterja Henryja, se je zdelo, kot da se je zagon premaknil v smer Patriotsa. Vendar, ko je Nwangwu to vrnil, je ves pozitivni sok, ki so ga pridobili Patrioti, hitro izpuhtel.

To je bila tretja začetna vrnitev v Nwangwujevi karieri.

Kaj je naslednje

Od tu se bodo Patriots vrnili v Foxborough in se pripravili na drugo tekmo v četrtek zvečer, ko bodo gostili Buffalo Bills na prvem srečanju v sezoni. Kar zadeva Vikinge, se bodo motali po stadionu US Bank in se pripravljali na New York Jets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *