Razpored za zahvalni dan lige NFL, izbori strokovnjakov, kvote in napovedi za vse tri tekme

Zahvalni dan nam letos prinaša trojni zadetek s tremi dobrimi tekmami. The Računi igraj Levi na prvi tekmi dneva in to bo za Bills druga zaporedna tekma v Detroitu, potem ko je snežna nevihta prisilila njihovo tekmo 11. tedna v Detroit. Billsu je bolj všeč kot touchdownom.

Druga igra vključuje bitko NFC East med Velikani in Kavboji. Dallasu je naklonjeno več kot le touchdown doma. Giants so v nedeljo dosegli dno sezone, ko so doma izgubili proti Detroit Lions. Cowboysi so dosegli morda svojo najboljšo zmago v sezoni v igri 40-3. Vikingi v Minnesoti. Ezekiel Elliott tudi vrnil v postavo dosegel dva touchdowna, medtem ko Tony Pollard je imel 180 jardov iz obračuna in dva touchdowna.

Minnesota je gostitelj Domoljubi v finalni tekmi na zahvalni dan in je favorit pri metu iz igre. Vikingi so 8-2 in imajo drugi najboljši rezultat v NFC, vendar se ne morejo počutiti dobro, potem ko so jih izločili Cowboysi. Patrioti so zmagali Curki v zadnjem trenutku na eni najgrših tekem sezone NFL 2022 doslej.

Razpored za zahvalni dan lige NFL 2022

  • Računi pri Lions – 12:30 ET na CBS
  • Giants at Cowboys – 16:30 ET na FOX
  • Patriots at Vikings – 20:20 ET na NBC

Vse kvote se posodabljajo v živo. Ta teden se nobena ekipa ne poslavlja.

Buffalo Bills pri Detroit Lions

Potem ko so prejšnji teden igrali kot “domača” ekipa v Detroitu, se bodo Bills vrnili na Ford Field na zahvalni dan in obiskali Lions. Buffalo si bo prizadeval zmagati svojo drugo zaporedno tekmo in se vrniti na pravo pot v tekmi za končnico AFC, proti Lions pa mu daje prednost več kot touchdown.

Začetek je nastavljen na četrtek ob 12:30 ET iz Detroita. Tekmo bo prenašal CBS.

V nedeljski predstavi Buffala je bilo veliko zanimivega, če ste oboževalec Billsa, saj so prekinili svoj niz dveh porazov. Josh Allen izločil izgube iz svoje igre, ki so ovirale ekipo v zadnjih tednih, medtem ko je bil niz slab Rjavi obramba teka do 171 jardov, povprečje 5,2 jarda na prenos in dotik. Oboje Devin Singleary in James Cook zmagal preko meje 80 jardov.

Edine stvari, ki zadržujejo Billse v tej sezoni, so občasne težave s prometom s strani Allena in pomanjkanje proizvodnje s strani njihovih tekaških hrbtov. Če jim uspe obvladati ti dve stvari ali vsaj omejiti izgube od Allena, bodo ena najtežjih ekip v končnici AFC.

Še vedno se borijo za prvo mesto na vzhodu AFC, njihov preostali razpored pa je nastavljen na besen zaključek v diviziji. Štiri od preostalih sedmih tekem bodo odigrali proti nasprotnikom AFC vzhoda (vključno z obema tekmama proti Novi Angliji) in potencialni obračun za prvo mesto z Miami. z Cincinnati če tudi ostanete po urniku, bo preostanek poti težak, zaradi česar so igre, kot je Detroit, takšne, ki jih ne smete zamuditi.

Vendar ne spite na levih in ne mislite, da bo to tekma.

Dan Campbell ima svojo ekipo, ki igra pogumen nogomet in ima tri zmage zapored Green Bay, Chicago, v nedeljo pa prepričljivo zmago nad New York Giants na gostovanju. V tej sezoni so igrali z veliko dobrimi ekipami in nekaj težkih tekem izgubili z enim golom razlike PhiladelphiaMinnesota, Seattlein Miami. Vsako od teh štirih tekem so odločile štiri točke ali manj.

Za Buffalo je tudi izjemno kratek in naporen teden. Potem ko so opravili vse, kar so morali narediti, da so prišli v Detroit na preloženo tekmo, so se Bills odločili, da ne bodo ostali v Detroitu. Vrnili so se v Buffalo za nekaj noči, preden so se vrnili v Detroit na četrtkovo zgodnjo popoldansko tekmo. Cestne ekipe so že v slabšem položaju, ko gre za kratek teden, kar še dodatno prispeva k temu.

New York Giants pri Dallas Cowboys

To bo klasična tekmovalna tekma NFC East na zahvalni dan, ko bodo presenetljivi New York Giants (7-3) odpotovali v Dallas, da bi se pomerili s Cowboysi (7-3). Medtem ko imata Giants in Cowboys enak rekord, imajo Cowboys razliko +84 točk, medtem ko so Giants svoje nasprotnike prehiteli le za eno točko.

Začetek je predviden za četrtek ob 16:25 ET. FOX bo tekmo prenašal po televiziji.

Dallas je od takrat dobil tri od štirih iger Dak Prescott vrnil v postavo, vendar so bili vsi štirje proti nasprotnikom NFC Sever. Edini poraz je pripadel po podaljšku v Green Bayu, potem ko so Cowboysi v četrti četrtini izničili prednost 14 točk.

Kavboji na begu vodi Tony Pollard NFL v eksplozivni hitrosti igre, saj je 14,1 % njegovih dotikov odpadlo na teke, daljše od 12 jardov, ali sprejeme, daljše od 16 jardov, poroča TruMedia. Ezekiel Elliott se je prejšnji teden po zvinu kolena vrnil v postavo in dosegel dva touchdowna, medtem ko je Pollard dobil večino dela proti teku.

daniel jones in napad Giants se bo moral spoprijeti z obrambo Dallasa, ki vodi v ligi po stopnji pritiska (42,7 %). Saquon Barkley je kljub slabi uspešnosti v 11. tednu še vedno drugi v NFL z 953 jardi.

New England Patriots pri Minnesota Vikings

Brez nogometa ne bi bil zahvalni dan, kajne? New England Patriots se bodo pomerili z vodilno ekipo NFC North Minnesota Vikings in zaključili praznični turnir NFL s tremi tekmami. Minnesota se bo v tekmovanje 12. tedna podala kot rahel favorit.

Vikingi bodo za praznike ostali doma, ko bodo v četrtek ob 20.20 ET na stadionu US Bank v Minneapolisu na NBC gostili Patriots. Minnesota bo to sezono že šestič igrala v Minneapolisu, kjer je prvi trener Kevin O’Connell dosegel izid 4-1. Ne glede na to, ali so tekmo dobili napad, obramba ali posebne ekipe, bi Vikingi v sedemkratnem nizu neporaženosti v tekmah z enim rezultatom v tej sezoni morali nakazovati, da bi bila tesna tekma lahko njihova najboljša priložnost za praznovanje zahvalnega dne z zmago.

Kako deluje obramba, bi lahko bila razlika med zmago ali porazom Patriotsa. Nihče ni uspel premagati New England v tej sezoni, ko imajo Patriots nasprotnike pod 20 točkami. Matt Judon in obramba bodo izzvani, da poskušajo omejiti napad Vikingov Kirk Cousins, Justin Jefferson in Dalvin Cook.

New England ima 3-2 doma in v gosteh. New England ima to sezono 6-3-1 glede na porazdelitev, medtem ko je nižji v svojih dosedanjih tekmah 6-4. Minnesota ima 8-2, vendar le 4-5-1 glede na razpon, in overs in unders sta izenačena na 5-5.

(Fotografija Ezekiela Elliotta, Tom Pennington/Getty Images)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *