Razpored tekem univerzitetnega nogometa 2022: Kaj gledati v 12. tednu, televizijski kanali, sobotni začetni časi

Predzadnja sobota v srednješolskem nogometu je pred nami, z njo pa tudi množica zanimivih iger, ki bi lahko močno vplivale na podobo športa, ki se usmerja v tekmovalne in prvenstvene vikende. št. 1 Georgia kljub pretresu možganov bo v soboto ohranil svoj nepremagan rekord Kentucky ekipa v SEC na igri tedna CBS, medtem ko je št TCU bo prikazano, da stori enako v zgodnjem oknu Baylor.

Medtem na zahodu v Pac-12 dve veliki igri vodi št. 7 USC spopadi s št. 16 UCLA in št. 10 Utah bitka št. 12 Oregon Eugene. Oba dvoboja bosta igrala veliko vlogo pri tem, kdo bo šel na konferenčno prvenstvo prvi konec tedna v decembru.

Obstaja veliko drugih scenarijev, ki jih lahko prinesejo zadnji tedni univerzitetni nogomet sezona v fokusu. Sobota po vsej državi bo naporna, zato je tukaj priročen vodnik za gledalce, ki vam bo pomagal pri krmarjenju po dogajanju. Vsi časi na vzhodu.

Najboljše igre

št. 4 TCU pri Baylorju — opoldne na Foxu, fuboTV (Poskusite brezplačno): The Horned Frogs — ki so glede na številko pred njihovim imenom v tem odstavku in lestvico končnice College Football na tej spletni strani (in vseh spletnih straneh) — še vedno četrtouvrščena ekipa v državi. Kljub temu so favorit le z 2,5 točke pred ekipo Baylor s 6-4, ki je pravkar dosegla 31-3 Država Kansas. Letos so 7-1-1 proti spreadu, zaradi česar je ta spread še bolj zanimiv. Ali kdo v puščavi ve nekaj, kar mi ostali ne vemo?

Illinois pri številki 4 Michigan — opoldne na ABC, fuboTV (Poskusite brezplačno): Fighting Illini je bil večji del meseca med prvimi 25, a je novembra spet strmoglavil na Zemljo. Ali lahko Wolverines izkoristijo prednost in ohranijo zagon pred obračunom s številko 2 zvezna država Ohio naslednji teden? Zdi se, da Las Vegas misli tako. V tekmo so favoriti s 17,5 točkami, kar vam pove vse, kar morate vedeti o tem, kako na obe ekipi gledajo oblikovalci kvot.

št. 1 Georgia v Kentuckyju — 15:30 na CBS, CBSSports.com, Aplikacija CBS Sports: Divje mačke so bile po 4. tednu med prvih 10, vendar so izgubile štiri od zadnjih šestih, saj je napadalec težko dosledno premikal žogo po zraku. Soočeni so z močno obrambo Bulldog, ki si ne želi nič drugega kot dati veliko izjavo v tekmovalnem vikendu in tekmi SEC Championship. Poleg tega bo zanimivo videti, kako bo Bulldogs podajalec Stetson Bennett IV cene na cesti.

št. 7 USC na št. 16 UCLA — 20.00 na Foxu, fuboTV (Poskusite brezplačno): Trojanci bodo svoje upe CFP postavili na kocko proti ekipi Bruins, ki je izjemno nevarna v napadu v zadnjem polju Dorian Thompson-Robinson in tek nazaj Zach Charbonnet vodenje naboja. To bo priložnost tudi za trojanskega branilca Caleb Williams da se zavzema za Heisman Trophy — še posebej pri back backu Travis Dye zunaj zaradi poškodbe.

št. 10 Utah na št. 12 Oregon – 22:30 na ESPN, fuboTV (Poskusite brezplačno): Ducksi so prejšnji teden prekinili niz 23 domačih iger Washington vendar se moram ta teden vrniti na pravo pot proti ekipi Utes, ki želi osvojiti svoje drugo zaporedno prvenstvo v Pac-12. Ducks so doma slabši z dvema točkama, kar je precej neverjetno glede na to, kako težko je igrati na stadionu Autzen, ne glede na poraz prejšnji teden.

Najboljši od ostalih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *