Razčlenitev zahvalnega dne za Bills-Lions, Giants-Cowboys in Patriots-Vikings

Zahvalni krožnik je prišel. Za ta dan imam dobro hrano in nogomet, vendar si nisem mogel pomagati in sem pripravil nekaj dnevnih fantazijskih postav. Poleg tega moramo vsi še vedno razmisliti o sezonskih ekipah. Zato sem ta teden ubral drugačen pristop. Za vsako četrtkovo tekmo imam najpomembnejše zgodbe in poudarke.

Poleg tega bom izpustil nekaj igralcev, na katere ciljam glede na tekme. Ne glede na to, upam, da imate vsi varne in vesele počitnice. Zdaj pa pojdimo v akcijo.

Računi pri Lionsih – Torej pravite, da obstaja možnost?

No ne. res ne.

Če pogledam nazaj z vidika 20/20, vidim, kako gre ekipi Justin Jefferson in Dalvin Cook bi potolkel račune. to vzel nekaj čarovnijevendar sem si zamislil tekmovalno igro.

Za to tekmovanje ne vidim enakega. Toda če bi imel kanček upanja za leve, bi me skrbelo, ali bodo sprejeti zakoni:

Buffalo je v 11. tednu začel počasi, vendar je na koncu prehitel Cleveland. vendar Josh AllenPoškodba UCL se mi je vtisnila v spomin. Njegov met z dotikom v Stefon Diggs je bilo potrebno malo preveč moči, da bi ga dosegli. Seveda je to le ena tekma in Allen je verjetno izgubil ravnotežje. Toda njegovih 27 spopadov (drugi najmanj v sezoni) je bilo še en znak, da so se stvari v Billsovem napadu spremenile.

Stopnja računa presega domišljijska pričakovanja.  (Podatki z dovoljenjem nflfastr)

Stopnja računa presega domišljijska pričakovanja. (Podatki z dovoljenjem nflfastr)

V sezoni je Allen drugi v prehodnosti nad pričakovanji (PROE). Pa vendar je imel manj sackov in le dva načrtovana teka proti Brownsom. Devin Singleary postavil vrhunec sezone v poskusih hitenja. Jaz, skupaj z večino zahodnega New Yorka, bom sledil načrtu igre Bills, ko se bo odvijal proti Detroitu. Allen so v torek popazili na njihov odhodvendar ni jasno, ali bodo na zahvalni dan igrali brez njega.

[Watch Thursday Night Football on Prime Video: Sign up for a 30-day free trial]

Če je komolec še vedno problem, Dawson Knox je odlična možnost za četrtek. Allenova povprečna globina cilja (aDOT) 8,3 ni bila tako nizka že od 6. tedna. Posledično je Knox vodil ekipo z 28,0-odstotnim ciljem na vožnjo (TPRR). Diggs in gabriel davis še vedno so bili prvi v tarči ali zračnem metru, tako da bodo v redu.

Jeti in Vikingi (do neke mere) bi se lahko umaknili svoji obrambi, da bi zadržali Buffalovo orožje. Detroit nima istega luksuza. V treh od zadnjih štirih tekem so branilcem dovolili uvrstitev med prvih pet. Razen če Allen omahuje (je nazadoval meti na sredini igrišča), bomo morali videti, kaj lahko naredi napad Lions, da bo sledil. Detroit ima priložnost narediti nekaj hrupa, saj obramba Billsov ni bila enaka že od začetka sezone.

Amon-Ra sv. rjav je že v vaši začetni postavi. Če želite, lahko vržete pikado kalif Raymondciljni delež 17,0 %. Vendar bom naredil primer D’Andre Swift.

Od 6. tedna je Buffalo dovoljeval šeste največje teke na 10 jardov ali več. Swift še vedno lahko premakniti se na prosto poljeampak njegov odločanje v realnem času je bil problem. Torej ni poškodba tista, ki ga drži v rotaciji Justin Jackson in Jamaal Williams ples v končni coni. Izboljšati mora svoje sposobnosti hitenja. Ker pa je Bills 18. po hitrem uspehu, bi moral Detroit poiskati svojo najbolj eksplozivno možnost v tekaški igri, da bi napad ohranil na pravi poti.

Velikani s kratko roko se odpravijo proti jugu, da bi se soočili z jahalnimi kavboji

Fantasy analitiki lahko zavrnejo Dak Prescottuspeh po vrnitvi po poškodbi. Bil je med najboljših 12, vendar je potreboval hiter rezultat, da bi prevzel vodenje v 8. tednu. Toda za nogometne piflarje se je Prescott ugasnil.

Ted zagotavlja odlično analizo Tony Pollard‘s touchdown ulov proti Minnesoti. To je ena igra, ki pa poudarja, kako učinkovit je bil Prescott. In njegova sposobnost izvajanja je del tega, zakaj ga nismo videli, da bi prižgal:

Učinkovitost branilca, 2022

Učinkovitost Quarterbacka, 2022 (Foto: rbsdm.com/stats)

V redu je, če vidite ime svojega branilca zraven Patrick Mahomes oz Tua Tagovailoa. In Prescott je tam z najboljšimi med njimi. On je med prvih pet v EPA na igro in CPOE, medtem ko Dallas izvaja uravnoteženo run-pass napad (-2 % PROE). Toda Dak nima tuje roke Mahomesa ali dvojice Tagovailoa, ki lovi podaje. Priznam Dallas OC Kellen Moore, ker je olajšal stvari za njegov QB.

Cowboysi so od 7. tedna šesti po stopnji igranja. In ne bi smelo biti presenečenje, da se Prescott uvrsti na šesto mesto v EPA na poskus uporabe igralne akcije. Kot pri zgornji podaji Pollardu lahko njegova kombinacija izjemne natančnosti in dotika učinkovit koncept spremeni v eksploziven rezultat.

ne glede na to, CeeDee Lamb je še vedno ciljni igralec v vseh formatih. Notranji sprejemniki so obrambo Giantsov prebili za 71 jardov na igro. sv. Brown jih je v nedeljo pravkar označil s črto 7-76-0 na osmih tarčah. Tyler Lockett (8-63-1) i Christian Kirk (10-96-0) objavil podobne rezultate v prejšnjih tednih.

Igra je primerna za teden velikega razcveta za Lamba, toda okolje igre lahko na koncu zadrži njegovo proizvodnjo pod nadzorom.

Moje oči bodo usmerjene v to, koliko prehajajočih tekem bomo dejansko videli. Cowboysi so favoriti z 9,5 točkami in to vemo Čustva Jerryja Jonesa do Ezekiel Elliott. Pollardovih 21 dotikov v nedeljo je morda pomenilo preobrat. A kljub temu smo pri zmagi brez zadetka videli več hitenja kot poskusov podaje. Torej je lahko Prescottova učinkovitost edini razlog za Air Raid, razen če Giants nekako uspejo.

Ampak tudi ne vem, koga bo poslal New York to boj.

Pohod New Yorka do končnice je zdaj na njihovih plečih Darius Slayton, Richie Jamesin … Kenny Golladay. Vem. Ekipa gre kot Saquon Barkley gre Toda Brian Daboll ne more zgraditi celotnega letala iz načrtov Barkleya in daniel jones.

Green Bay pa jim je dal možen načrt, ki bi lahko deloval.

Aaron Rodgers je imel proti Dallasu najvišjo stopnjo igranja v sezoni. Medtem, Aaron Jones križaril mimo Micah Parsons in ostala obramba za 138 jardov in touchdown. Barkley je 30. po uspehu v sezoni, Jones pa tretji. Preprosto povedano, Barkley je domači strelec. Toda Giants bodo potrebovali vso ognjeno moč, ki jo lahko dobijo, razen če se Daniel Jones poveže s svojimi sprejemniki.

Slayton je najboljša možnost za lovljenje psov. Vsaj zdrav jeampak njegov 2,48 YPRR je primerljiv z večino WR1. Jones je ciljal na Slaytona na 44,4 % svojih poti iz reže. z Wan’Dale Robinson končal za sezono, Slayton postane najboljši sprejemnik moštva proti sekundarnemu moštvu Cowboys.

Posledice končnice v prvem terminu, ko Vikingi gostijo Patriots

Ne, mislim, da Vikingi niso goljufi. Kot pri večini stvari je tudi odgovor nekje na sredini. Toda Cowboysi so nam zagotovo dali o čem govoriti po nedelji:

Največja zgodba v četrtek je, ali lahko Vikingi na novo napišejo pripoved, ki izhaja iz njihovega napada iz 11. tedna. Dallas je pod pritiskom Kirk Cousins pri 60,0 % njegovih osipnikov.

Ne, ne 6,0 % — 60 %. Več kot polovica.

Cousins ​​​​ima sedem kariernih vreč za samo 105 jardov. In zdaj se sooči z Billom Belichickom v prime timeu. Če pa govorimo o lažnih ekipah, Minnesota ni sama v pogovoru.

Rezultati obrambnih serij.  (Avtor fotografije: nflfastR)

Rezultati obrambnih serij. (Avtor fotografije: nflfastR)

Obramba Nove Anglije je dovolila najnižjo stopnjo prvih padcev ali touchdownov v tej sezoni. Belichick je to ponovil: nekako je zgradil trdno obrambo, ki je sposobna potegnili njihov napad v sliko končnice.

A pojdimo malo nazaj.

V dveh od zadnjih treh tednov so igrali nagnjeni k porazom Zach Wilson, ki je pravkar dobil klop. Stisnjeni med tem, da so Jets držali 28,6-odstotno tretjinsko nižjo stopnjo konverzije, jih je odpustil Frank Reich, potem ko je Colts omejil na 121 jardov skupnega napada. To je bil zelo potreben tek za Patriote. Vendar je bilo nekaj pomislekov že prej.

New England je bila 32. po dovoljenem odstotku metov iz igre do 7. tedna. Gledali smo Justin Fields porast v prime timeu proti patriotam. Medtem ko Cousins več pleše izven igrišča kot na igriščuhiter napad Vikingov lahko pomaga zmanjšati pritisk njihovega branilca.

Dalvin Cook je četrti v eksplozivnih vožnjah na PFF. Prav tako je 21. v jardih. Medtem ko je Minnesota med prvih 10 v PROE, mi je njihov pristop do obrambe Nove Anglije zanimiv. Chicago je Patriotsom vrgel 206 jardov, dvojec Green Bay pa s 183 ni zaostajal.

Prehodne značilnosti ekipe, od Justin Jefferson to TJ Hockenson, bo v vsaki postavi. Toda tekoča igra bo ključni dejavnik pri našem pogledu na Vikinge, ko se približujemo končnici.

Nasprotno pa ima prehodni napad Patriots vrednost v formatih DFS. Vem, da boš videl Mac Jones na dnu istega grafa, ki sem vam ga pokazal o Daku. In Jonesovih 5,4 zračnih jardov na poskus je več kot le to Matt Ryan‘s. Torej bom pojasnil tako, da bom izpostavil možnost, ki leti pod radarjem.

Od 6. tedna dalje John Smith je bil tretji v tarčah z ekipnim rezultatom 2,39 YPRR. Hunter Henry ima več vpletenosti na poti (124 poti na 179 povratkov), vendar Smithov 28,1-odstotni TPRR več kot podvoji Henryjev (11,3 %). Smith ima tudi eno tarčo manj v rdeči coni.

Jacob Meyers je in mora biti priljubljena oddaja. Vendar pa Smith ponuja edinstven pristop k igri podajanja proti obrambi, ki je uvrščena na 22. mesto v urniku prilagojenih fantazijskih točkah, dovoljenih za tesne konce.

Poslušajte napoved Yahoo Fantasy Football

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *