Quant in UST sodelujeta pri pospeševanju sprejemanja institucionalnih digitalnih sredstev v vseh finančnih storitvah

Partnerstvo omogoča bankam in udeležencem na kapitalskem trgu, da se tokenizirajo obstoječih razredov sredstev in izdajanje interoperabilnih digitalnih sredstev, hitro in enostavno ustvarjanje novih poslovnih priložnosti in tokov prihodkov

BENGALURU, Indija in LONDON, 22. november 2022 /PRNewswire/ — Količinablockchain za pionir financ, v partnerstvu z USTvodilno podjetje za rešitve digitalne transformacije, za zagotavljanje storitev tehnične integracije in tokenizacije centralnim in poslovnim bankam ter udeležencem na kapitalskem trgu.

Te storitve bodo finančnim institucijam pomagale pri sprejemanju digitalnih sredstev, saj bodo vse bolj spoznavale prednosti tehnologije porazdeljene knjige z izdajo digitalnega denarja in tokeniziranjem obstoječih razredov sredstev za hitrejšo poravnavo in dostop do novih trgov in strank.

Quant bo zagotovil osnovno tehnologijo, UST pa bo zagotovil podporo prek oblikovanja uporabniškega vmesnika in integracije prek svojega peskovnika s sedežem v njihovem London Innovation Lab. Partnerstvo omogoča izdajanje digitalnih valut centralne banke, digitalnega denarja v obliki komercialnih stabilnih kovancev in digitalnih vrednostnih papirjev v večjih omrežjih porazdeljene knjige. S sodelovanjem z obema podjetjema lahko finančne institucije skrajšajo življenjski cikel svojih projektov blockchain na samo nekaj tednov.

Quant uporablja API-je z nizko kodo za izdajanje zelo varnih in zunanje preverjenih digitalnih sredstev in tokeniziranih valut. Njegov prehod Overledger omogoča poslovne tokove, ki jih banke uporabljajo za račune, plačila in poravnave, ter se lahko poveže z borzami in mesti za upravljanje sredstev.

Svetovni trg tokenizacije je ocenjen 2 milijardi dolarjev leta 2021; V naslednjih osmih letih se pričakuje naraščajoča rast v višini 24 odstotkov, poroča Grand View Research. Poleg tega zdaj po vsem svetu potekajo pilotni projekti CBDC, ki bodo odprli nove priložnosti za vlade, podjetja in potrošnike. Danes je več kot 50 držav v napredni fazi raziskav CBDC, 19 držav G20 pa razmišlja o digitalni valuti.

Gilbert Verdianustanovitelj in izvršni direktor podjetja Quant, je dejal: “UST je v ospredju storitev blockchain že skoraj desetletje in njihova osredotočenost na stranke se ujema z našim pristopom. Partnerstvo bo zagotovilo, da lahko finančne institucije ustvarijo nove poslovne priložnosti in uvedejo inovacije z novimi izdelki in storitvami, vgrajenimi v DLT, za tokenizacijo obstoječi razred sredstev.” “

Daniel Fieldglobalni vodja BlockchainaUST, je dejal: “S podjetjem Quant smo sodelovali zaradi prilagodljivosti in agilnosti, ki sta del njegove tehnologije. Quantov prehod Overledger API, zgrajen z mislijo na finančne institucije, je odlična podlaga za prinašanje prednosti verige blokov številnim podjetjem v sektorju.”

O Quantu

Quant je prihodnost financ. Danes.

Odklenemo moč verige blokov za vse, zagotavljamo interoperabilne ekosisteme in rešitve v resničnem svetu, ki preprosto delujejo, tako da naše stranke ustvarjajo nove poslovne priložnosti in gradijo konkurenčno prednost v rekordnem času.

Sodelujemo s finančnimi institucijami, vladami, multinacionalkami in partnerji ter razvijalci finančne tehnologije, ki jih podpirajo, da zagotovimo tehnologijo poslovnega razreda, zgrajeno z mislijo na varnost in skladnost.

Podjetje Quant, ustanovljeno leta 2018, ima sedež v Združenem kraljestvu in je prisotno v Evropski uniji in Ameriki. Uvedli smo standard Blockchain ISO TC307, ki ga je sprejelo 57 držav in organizacij po vsem svetu, in smo rešili interoperabilnost z ustvarjanjem prvega prehoda API-ja na svetu, Overledgerja, neodvisnega od blockchaina. Naša vodstvena ekipa ima bogate izkušnje na področju vlade, finančnih storitev, tehnologije, zdravstva in svetovanja pri upravljanju. Naša partnerja sta Amazon Web Services in Oracle ter smo eden od ustanoviteljev fundacije Digital Pound.

Če želite izvedeti več, obiščite quant.network.

Medijski stiki, kvant

Rebecca Hackworth
Vodja komunikacij, kvant
e- [email protected]
t- @R_Hackworth

O UST

UST že več kot 22 let sodeluje z najboljšimi podjetji na svetu, da bi s preobrazbo resnično vplivali. Na podlagi tehnologije, navdiha ljudi in našega namena sodelujemo z našimi strankami od načrtovanja do delovanja. Z našim agilnim pristopom prepoznamo njihove ključne izzive in ustvarimo prelomne rešitve, ki njihovo vizijo oživijo. Z globokim strokovnim znanjem in filozofijo, ki je pripravljena na prihodnost, vgrajujemo inovativnost in agilnost v organizacije naših strank – zagotavljamo merljivo vrednost in trajne spremembe v panogah in po vsem svetu. Skupaj z več kot 30.000 zaposlenimi v več kot 30 državah gradimo za neomejen učinek – pri tem pa se dotaknemo milijard življenj. Obiščite nas na www.UST.com

Kontakti za medije, UST:
Tinu Cherian Abraham
+1 (949) 415-9857

Merrick Laravea
+1 (949) 416-6212

Neha Misri
+91-9284726602
[email protected]

Kontakti za medije, ZDA:
S&C PR
+1-646.941.9139
[email protected]

Makovski
[email protected]

Medijski stiki, Avstralija:

Tim Lewis
[email protected]

Kontakti za medije, Združeno kraljestvo:
FTI Consulting
[email protected]

Logotip: https://mma.prnewswire.com/media/1422658/UST_Logo.jpg

IZVIR UST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *