Prodajalci, ki prodajajo stvari na tržnici

TRG, KI JE ZDAJ ODPRT. SHELDON: V NASLEDNJIH NEKAJ NEDELJAH SE PRIČAKUJE, DA BO PRAZNIČNA TRŽNICA ZELO ZASEDENA. HIMALA HOME IN 837 NORTH SO NEKATERA PODJETJA, KI Z NAVDUŠENJEM PRIDEJO TEM VSAKO LETO. HIMALA HOME IMA STOJNICO Z ROČNO IZDELANIM PULOVERJEM, ROKAVICAMI, KAPAMI IN PLAŠČKI ZA HIŠNE ŽIVALCE, VSE IZ VOLNE. VSE SO IZDELALI LJUDJE V MAJHNIH VASEH V DRŽAVI NEPAL V JUŽNI AZIJI. TI ROČNO IZDELANI LONČENI PREDMETI SO IZDELANI V MAJHNIH SKUPNOSTIH V NIKARAGVI. TUDI TI ALUMINIJASTI KOSI IZ RECIKLIRANIH AVTOMOBILSKIH DELOV. PRODAJAJO JIH ŽENSKE IZ OBLAČNEGA GOZDA. TI PRODAJALCI PRODAJAJO TE STVARI KOT AMBASADORJI LJUDI V SVOJIH DRŽAVAH. >> BILO JE ZELO POMEMBNO ZA VSE NAŠE SKUPNOSTI, KER VSEM SKUPNOSTIM ZAGOTAVLJA STABILNA DELOVNA MESTA. VSAK KO PRIDEMO TUKAJ, IDEJA JE, DA LAHKO PRODAMO VSE NJIHOVE IZDELKE. >> ZASLUŽAJO ZA SVOJE ŽIVLJENJE, SVOJO DRUŽINO, ZATO JE TO RES, RES POMEMBNO. SHELDON: NEKATERI TUKAJ PRODAJALCI SO NA OMOČJU PITTSBURGA. 837 NORTH JE EDEN OD NJIH. ALLISON BEATTY IN NJENA SESTRA IZDELUJETA SVEČE IN DIŠALICE IN VSAKO LETO UŽIVATA NA PRAZNIČNI TRŽNICI. >> ISKRENO JE REKLA, DA JE TOPLOTA NAJVEČJA STVAR, KER LJUDJE BODISI KUPUJEJO, DA BODISI POSVOSTIJO SEBE ALI KUPUJEJO ZA NEKOGA DRUGEGA, IN OBIČAJNO GRE VSE ZA DARANJE IN DENARNICO PEX. SHELDON: TO JE SKUPNA IZKUŠNJA VSEH PRODAJALCEV. HITRO PRIDITE DELIT NAŠE IZKUŠNJE. ZA VSAKIM IZDELKOM JE ZGODBA. GRE BOLJ ZA DELJENJE NAŠE KULTURE S TUKAJ SKUPNOSTMI IN ZA INTERAKCIJO S TUKAJ LJUDMI, ZATO JE TO ZAME LEPA IZKUŠNJA. >> VSAK T

Počitniška tržnica Market Square prodajalcem prinaša toplino in vznemirjenje

Peoples Gas Holiday Market traja do 24. decembra na trgu Market Square v središču Pittsburgha.


Za prodajalce, ki postavljajo svoje stojnice za sodelovanje na letni tržnici Peoples Gas Holiday Market v središču Pittsburgha, je vedno nov, svež in razburljiv občutek. Kaj lahko najdete na letošnji praznični tržnici? Oglejte si zgornji video. Nekateri so domačini, drugi prihajajo iz drugih držav, a vsi izražajo enak občutek zadovoljstva, ko na tržnici prodajajo svoje ročno izdelane izdelke.« Iskreno povedano, rekel bi, da je toplina največja stvar, saj ljudje kupujejo bodisi zase ali za nekoga drugega in ponavadi gre vedno za dajanje, deljenje in izkušnje z ljudmi,« pravi Allison Beatty, solastnica 837 North, prodajalca sveč in parfumov, imenovanega po Route 837. Jairo Tenoriok prodaja ročno izdelano keramiko za Women of Cloud. Gozd, narejen v majhnih skupnostih do svojega doma v Nikaragvi. “To je bilo zelo pomembno za vse naše skupnosti, saj zagotavlja stabilna delovna mesta za vse skupnosti,” pravi Tenoriok. »Vsakič, ko pridemo sem, mislimo, da lahko prodajo vse svoje izdelke.« Uživanje v počitniški prijaznosti prebivalcev jugozahodne Pensilvanije je še ena privlačnost, zaradi katere se Amrita Akhikari vrača iz leta v leto. Prodaja ročno izdelane puloverje, klobuke, rokavice in oblačila za spanje za hišne ljubljenčke za Himala Home, predmete, izdelane v majhnih vaseh v njeni domovini Nepalu v južni Aziji.” Ljudje so v Pittsburghu zelo prijazni. Zato imamo tukaj vsako leto našo stojnico. Ljubimo vrniti se vsako leto,« pravi. Tržnica se je odprla v petek in bo trajala do 24. decembra. Kliknite tukaj za dnevne ure in celoten seznam prodajalcev.

Za prodajalce, ki postavljajo svoje stojnice za sodelovanje na letni tržnici Peoples Gas Holiday Market v središču Pittsburgha, je vedno nov, svež in razburljiv občutek.

Kaj lahko najdete na letošnji praznični tržnici? Oglejte si zgornji video.

Nekateri so lokalni, drugi prihajajo iz drugih držav, vendar vsi izražajo enak občutek zadovoljstva, da prodajajo svoje ročno izdelane izdelke na tržnici.

»Iskreno povedano, rekel bi, da je toplina največja stvar, saj ljudje bodisi kupujejo zase ali za nekoga drugega in običajno gre vedno za dajanje, deljenje in izkušnje z ljudmi,« pravi Allison Beatty, solastnica 837 North, prodajalec sveč in parfumov, poimenovan po Route 837.

Jairo Tenoriok prodaja ročno izdelano keramiko za Women of the Cloud Forest, izdelano v majhnih skupnostih na njegovem domu v Nikaragvi.

“To je bilo zelo pomembno za vse naše skupnosti, saj zagotavlja stabilna delovna mesta za vse skupnosti,” pravi Tenoriok. “Vsakič, ko pridemo sem, je ideja, da lahko prodajo vse svoje izdelke.”

Uživanje v počitniški prijaznosti prebivalcev jugozahodne Pensilvanije je še ena privlačnost, zaradi katere se Amrita Akhikari vrača vsako leto. Prodaja ročno izdelane puloverje, klobuke, rokavice in spalna oblačila za hišne ljubljenčke za Himala Home, predmete, izdelane v majhnih vaseh v njenem rodnem Nepalu v Južni Aziji.

“Ljudje so v Pittsburghu zelo prijazni. Zato imamo tukaj vsako leto stojnico. Vsako leto se radi vračamo,” pravi.

Tržnica se je odprla v petek in bo trajala do 24. decembra. Klikni tukaj za dnevne ure in celoten seznam prodajalcev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *